Wat vindt Ray J's zus Brandy van Kim Kardashian?

Inhoudsopgave:

Wat vindt Ray J's zus Brandy van Kim Kardashian?
Wat vindt Ray J's zus Brandy van Kim Kardashian?
Anonim

Tot nu toe ontdekken veel fans net dat Ray J de broer van Brandy is. Onlangs trok rapper Jack Harlow Brandy's aandacht nadat ze haar relatie met Ray J realiseerde tijdens een optreden op Hot 97. "Wie is de zus van Ray J?" vroeg de WHATS POPPIN hitmaker. "Brandy en Ray J zijn broers en zussen? Niemand heeft me dat ooit in mijn leven verteld!" De Assepoester-ster reageerde hilarisch op Twitter en zei: "Ik zal deze kerel in rap op 43-jarige leeftijd op zijn eigen beats murmelen en dan zingen is van kont tot slee […] Kijk, ik kan ook een beetje plezier hebben. hehe…allemaal liefde."

Veel fans konden zich echter vinden in Harlow. Nu vragen ze zich af of Brandy ooit bevriend was met Ray J's ex, Kim Kardashian. Dit is wat we weten over hun relatie.

Is Brandy dicht bij haar broer Ray J?

Brandy en Ray J liggen redelijk dicht bij elkaar. De laatste heeft zelfs de naam van de eerste op zijn arm getatoeëerd. In 2021 deelde ze er een foto van op Instagram met het onderschrift: "This is real love♥️ Ik had me geen betere broer kunnen wensen. I love you @rayj ♥️" Veel fans waren net zo verrast als Harlow toen ze beseften dat de twee zijn broers en zussen. Sommigen dachten zelfs dat ze misschien niet dezelfde moeder hebben. Maar ze zijn allebei geboren uit Sonja Norwood - beroemde beroemdheidsmanager en muziekadviseur - en Willie Norwood Sr.

Hoewel de broers en zussen een hechte band hebben, was er een tijd dat Brandy de schuld kreeg van Ray J's scheiding van Princess Love. De twee vrouwen hadden ruzie in Love & Hip Hop toen Brandy Princess wat relatieadvies aanbood. "Ik ga geen huwelijksadvies aannemen van iemand die niet eens langer dan drie maanden een relatie kan hebben!" Prinses zei toen. De vete was zo erg dat zelfs de moeder van Ray J en Brandy erbij betrokken raakte. De matriarch zou naar verluidt op de babyshower van Princess zijn ingestapt.

In september 2020 vroeg Ray J de scheiding aan van Princess, die overrompeld was door de beslissing. In mei van dat jaar verliet de rapper zijn toen zwangere vrouw in een hotel in Las Vegas, wat haar ertoe bracht diezelfde maand een scheiding aan te vragen. "Ik kon hem niet bellen. Ik kreeg geen contact met hem", zei Princess op Instagram Live. "Het was tijd voor mij om de kamer te controleren. Hij ging weg en vertelde me niet waar hij heen ging. Ik hoorde niets van hem. Dus ik moest de volgende dag uitchecken. En dus eindigde ik met het controleren naar een ander hotel."

Was Brandy ooit bevriend met de ex van Ray J, Kim Kardashian?

Brandy was een van Kims klanten toen ze kasten voor beroemdheden organiseerde en kleding op eBay verkocht. De twee onderhielden een professionele relatie totdat de oprichter van SKIMS van 2005 tot 2007 met Ray J begon te daten. Als gevolg van die romance werden Kim en Brandy hecht. Ze werden gezien bij modeshows en speelden zelfs samen in Temptation: Confessions of a Marriage Counselor. Brandy stopte echter met praten met de schoonheidsmagnaat na het uitlekken van haar beruchte sekstape met Ray J.

"Weet je, we zijn in verschillende richtingen gegroeid", zei Brandy over haar vriendschap met Kim in 2014 in Watch What Happens Live. 'Ik denk er niet over na. Ik ben niet boos. Ray J is Ray J. Hij doet wat hij doet.' Op de vraag of haar relatie met de Kardashians een "verschroeide aarde-situatie" was, antwoordde de zangeres: "Nou, ik zou niet zeggen verschroeide aarde." Maar een jaar eerder zei Brandy in de Wendy Williams Show dat ze 'haar vriendschap met Kim echt mist'.

Zijn Kim Kardashian & Ray J vrienden vandaag?

Kim en Ray J zijn niet echt vrienden geweest na het uitlekken van hun sekstape. Laatstgenoemde dreigde onlangs ook met het uitbrengen van een tweede tape. In een recente aflevering van The Kardashians zag Kanye West Kim de vermeende kopieën van de tape cadeau doen die hij beweerde van Ray J zelf te hebben gekregen. "Dus Kanye vloog gisteravond naar huis en hij kwam vanmorgen terug. Ik wil jullie laten zien wat hij me heeft gegeven. Hij heeft me alle sekstape teruggegeven," zei Kim tijdens die scène. "Hij vloog naar huis en pakte de computer waarop hij stond en de harde schijf. Hij ontmoette Ray J op het vliegveld en hij kreeg het allemaal terug voor mij."

Kort nadat de aflevering was uitgezonden, verwierp de One Wish-zanger snel de beweringen en zei dat Kim dat complot voor de show daadwerkelijk had georkestreerd. Ray J had screenshots van hun vermeende DM's om het te bewijzen. "Nu realiseer ik me dat dit weer een promo-stunt voor je is - tenzij je snel contact met me opneemt, ga ik het naar het niveau brengen waar het laat zien wat we hebben gedaan", schreef hij aan Kim. "Alle vergaderingen en convo's over het plan - datum en tijden van onze ontmoetingen en de hele leugen dat jij en Kris dit vanaf het begin hebben gepland."

Aanbevolen: