Wat de zoon van Travis Barker vindt van zijn relatie met Kourtney Kardashian

Inhoudsopgave:

Wat de zoon van Travis Barker vindt van zijn relatie met Kourtney Kardashian
Wat de zoon van Travis Barker vindt van zijn relatie met Kourtney Kardashian
Anonim

Travis Barker en Kourtney Kardashian houden de vlam zeker in leven! Het duo kondigde voor het eerst aan dat ze aan het daten waren in januari 2021, en fans waren dolgelukkig voor de twee.

Na geruime tijd vrienden te zijn geweest, aangezien Travis en Kourt in dezelfde straat wonen, was het alleen maar passend dat deze twee verliefd werden. Sinds ze hun relatie openbaar maakten, hebben de twee niet alleen heel veel tijd samen doorgebracht, maar Travis ging door en liet Kourtney's naam op hem tatoeëren.

Terwijl hun romance blijft bloeien, zijn fans van de twee niet de enigen die iets te zeggen hebben. De zoon van Travis, Landon, heeft zich uitgesproken over de nieuw gevonden liefde van zijn vader, en dit is wat hij erover te zeggen had.

Wat de zoon van Travis vindt van zijn nieuwe romance

Travis Barker en Kourtney Kardashian deinzen er niet voor terug om hun nieuwe romance bekend te maken!

Het duo deelt allerlei intieme momenten tussen de twee op hun Instagram-accounts, en fans zijn er dol op.

Naast het feit dat Kourtney's naam op zijn zij is getatoeëerd, hebben Travis en Kourt met elkaar gereisd, verjaardagen gevierd en veel dates gehad sinds ze in januari 2021 naar de beurs gingen.

Hoewel het duidelijk is geworden dat Barker, die de drummer is van de rockband Blink-182, hals over kop verliefd is op Kourtney, is er maar één relatie die hij meer waardeert, die met zijn kinderen!

Travis heeft twee kinderen, Alabama (15) en Landon (17), met wie hij een zeer hechte en speciale band deelt. Alabama is vrij vocaal geweest over de relatie van haar vader en toonde haar steun voor het gelukkige paar op haar Instagram.

Hoewel ze helemaal aan boord is met alles, heeft Travis' zoon, Landon, nog een openbare opmerking gemaakt over de nieuwe romance van zijn vader met Kourtney, dat is tot nu toe!

Landon ging door en liet een reactie achter onder een reeks foto's van zijn vader, Travis en Kourtney. Landon schreef: "Ware liefde", gevolgd door een speurneus-emoji's, waarmee hij zijn steun betuigde voor hun relatie.

Naast Landon die hun romance een duim omhoog gaf, merkte Kourtney's goede vriend, Tracy Romulus, ook op: "Kunnen we al beginnen met het plannen van de bruiloft? Jullie zijn de schattigste!" schreef ze.

Het spreekt voor zich dat velen geloofden, en nog steeds doen, dat de twee heel snel in de zaken kwamen. Nou, het lijkt alsof het duo elkaar al veel langer kent dan velen denken.

Ze zijn niet alleen al jaren vrienden, maar Travis woont in de straat van Kourtney en is zelfs verschenen in eerdere afleveringen van Keeping Up With The Kardashians. Gezien hun nauwe band en vriendschap, was het eigenlijk slechts een kwestie van tijd voordat deze twee dingen naar een hoger niveau zouden tillen.

Aanbevolen: