Hoe D'arcy Carden haar man ontmoette, producer Jason Carden

Inhoudsopgave:

Hoe D'arcy Carden haar man ontmoette, producer Jason Carden
Hoe D'arcy Carden haar man ontmoette, producer Jason Carden
Anonim

D'Arcy Carden is waarschijnlijk het meest bekend om haar uitstekende vertolking van Janet in de sitcom The Good Place, waarin ze speelde samen met Kristen Bell, Jameela Jamil en Ted Danson Ze acteerde al heel lang voor de show echter, en haar man, Jason Carden, zit ook in de entertainmentindustrie. Het stel is al meer dan tien jaar gelukkig getrouwd en is al veel langer samen.

D'Arcy en Jason zijn niet overdreven geheimzinnig, maar ze houden er niet per se van om de details van hun relatie uit te zenden, dus het is normaal dat fans niet al te veel over hen weten. In dit artikel vinden de lezers alles wat er te weten v alt over dit machtspaar, inclusief hoe ze elkaar hebben ontmoet.

6 Wie is Jason Carden?

Voordat we ingaan op de details van het leven van dit mooie stel, is het belangrijk dat lezers meer weten over de man die D'Arcy Carden al meer dan tien jaar gelukkig maakt. Jason Carden is zeer succesvol in zijn vakgebied, maar hij houdt niet zo van de spotlights, dus het is niet meer dan normaal dat mensen niet veel over hem weten. Jason is een ongelooflijke producer en hij maakte projecten zoals de film The To-Do List en de serie Rhonda Casting. In beide werkte hij met D'Arcy. Naast zijn baan als producer is hij ook de vice-president van de Sethmaker Shoemeyers Productions. Hij studeerde aan de Virginia Commonwe alth University.

5 Hoe D'Arcy haar man ontmoette

Zelfs beroemdheden ontmoeten hun partners als normale mensen. D'Arcy ontmoette Jason via gemeenschappelijke vrienden toen ze samen op reis gingen naar Disneyland.

Ze konden het meteen goed met elkaar vinden en hadden chemie, maar ze kwamen niet meteen bij elkaar. In plaats daarvan werden ze beste vrienden en uiteindelijk raakten ze romantisch betrokken. Uiteindelijk besloten ze in 2010 in het huwelijksbootje te stappen.

4 Ze woonden in New York terwijl Jason aan SNL werkte

Een aantal jaren, toen ze aan het daten waren, woonden D'Arcy en Jason samen in New York. D'Arcy was daarheen verhuisd zodra ze klaar was met studeren om haar droom om actrice te worden na te jagen. Ze deed allerlei klusjes terwijl ze aan haar carrière werkte, waarvan de belangrijkste de tijd was die ze als oppas voor Bill Hader doorbracht. Een cruciaal punt in haar carrière was toen ze lid werd van het Upright Citizens Brigade Theatre. Terwijl ze in NYC woonden, werd Jason ingehuurd als producer voor Saturday Night Live. Ze zei dat ook verschillende vrienden van het stel in die tijd soortgelijke banen hadden gekregen. Op de vraag of ze daar jaloers op was, zei D'Arcy dat ze dat niet was. Eigenlijk was ze doodsbang. Omdat ze zoveel mensen in die wereld kende, kreeg ze de kans om haar carrière naar een hoger niveau te tillen, maar op dat moment was ze doodsbang voor afwijzing. Gelukkig liet ze uiteindelijk de angst los en kon ze de wereld haar talent laten zien.

3 Drie jaar nadat ze getrouwd waren, verhuisde het stel naar LA

Hoewel D'Arcy een goed optreden had in het Upright Citizens Brigade Theatre (UCB) en Jason een geweldige baan als producer had, wist het stel in 2013 dat het tijd was om New York te verlaten. Zeker als D'Arcy de volgende stap in haar acteercarrière wilde zetten. Toen Jason een baan kreeg bij Funny or Die, een onafhankelijke studio in LA, besloten ze een sprong in het diepe te wagen en naar Californië te verhuizen.

"Ik herinner me dat Adam (Pally, een vriend van UCB) zei: 'het is gewoon een wetenschappelijk feit. Er zijn hier gewoon meer banen'", zei D'Arcy. Het was niet zo gemakkelijk om het te maken, en ze hadden wat ze beschrijft als "een paar ploeteren door jaren in LA." Eindelijk, in 2016, kreeg ze de rol van Janet in The Good Place en werd ze de ster die ze nu is. Het gelukkige paar woont momenteel in Los Angeles.

2 Ze zijn hondenouders

Tegenwoordig heeft de familie Carden drie leden: D'Arcy, Jason en hun pitbull, Penny. Nog niet zo lang geleden deelde de actrice met haar fans een stukje van de familieroutine.

"Meestal zegt Jason dat hij eerst moe is. Ik zou de hele nacht op kunnen blijven, dus ik heb iemand nodig die me eraan herinnert dat het tijd is om naar bed te gaan en Penny uit te laten om te plassen. Ik heb een tuin. Kun je je dat voorstellen "Ik heb 10 jaar in New York gewoond. Het idee om zelfs maar een ruimte buiten te hebben, is onwerkelijk", zei ze opgewonden. Het stel slaapt met witte-ruis-machines, terwijl hun geliefde Penny een klein bed onder hun bed heeft, dat D'Arcy beschrijft als een 'ongelooflijk kleine perfecte grot'. Ongetwijfeld is hun huis vol liefde.

1 Ze willen in de toekomst kinderen krijgen

Tegenwoordig is het paar kinderloos, maar D'Arcy heeft de wens uitgesproken om in de toekomst kinderen te krijgen. Ze was er heel open over in een aflevering van de podcast van Dax Shepard, Armchair Expert. Ze zei dat ze al heel lang kinderen willen, en ze zien ze zeker in hun toekomst, maar ze zijn er nog steeds niet achter hoe ze het kunnen laten werken. D'Arcy vertelde ook dat ze IVF nodig zal hebben, dus ze moeten alles zorgvuldig plannen, maar ze wil het niet doen totdat ze zeker weet dat ze een balans kan vinden tussen werken en moeder zijn. Om haar gerust te stellen, zei Dax dat hij er zeker van was dat ze geweldige ouders zouden worden, en hij voegde eraan toe hoeveel de kinderen van hem en Kristen Bell dol zijn op het paar.

Aanbevolen: