Dit zijn de slechtste films van Jennifer Aniston volgens IMDb

Inhoudsopgave:

Dit zijn de slechtste films van Jennifer Aniston volgens IMDb
Dit zijn de slechtste films van Jennifer Aniston volgens IMDb
Anonim

Als je net zo'n Jennifer Aniston-fan bent als wij, dan ben je het er waarschijnlijk mee eens dat ze in haar decennialange carrière nog nooit een slechte film heeft gemaakt.

IMDb zou het daar echter niet mee eens zijn. Helaas is de carrière van Aniston niet altijd perfect geweest; er zijn wat doozies geweest.

Ze had veel van haar vroegste films en een paar van haar latere films moeten afwijzen omdat ze helemaal geen goede metascore op de site hebben gekregen. Godzijdank ging ze door met het maken van betere carrièrestappen, een soort van. Ze wees SNL af, maar nam Rachel Green mee op Friends, wat ze bijna niet kreeg.

Nu is ze het beroemdste ex-castlid van Friends en krijgt ze meer betaald voor The Morning Show dan wat ze kreeg voor het spelen van Rachel, ook al wilde ze stoppen met acteren vlak voordat ze werd aangenomen, maar het is allemaal uitgewerkt.

Uit nieuwsgierigheid hebben we echter gekeken naar haar slechtst gescoorde films, en ze zijn niet echt verrassend.

Er moet een fout zijn

Om de een of andere reden is Anistons slechtste film een film waarvan we vrij zeker weten dat ze er nooit in heeft gespeeld; Muziek uit 2021, geregisseerd door Sia en met Kate Hudson. We weten niet waarom het op haar lijst staat, maar de film scoorde 3,1.

Haar volgende slechtste film was haar allereerste krediet, Mac and Me uit 1988. Op haar IMDb staat dat ze niet genoemd is. Het scoorde een 3.4.

Volgende is The Thin Pink Line uit 1998, die vier jaar na haar start uitkwam als Rachel Green in Friends. Het is een mockumentary over een flamboyant mannelijk supermodel genaamd Chauncey Ledbetter, een veroordeeld voor moord en ter dood veroordeeld. Deze film inspireerde niemand, dus kreeg hij een score van 3,8.

Vierde op de lijst is weer een fout. Ze noemen een film genaamd Abbey Singer (2003), maar ook daar kwam Aniston niet in voor. Het staat niet op haar lijst met credits op IMDb, maar scoorde wel een 4,8.

Dan is er 'Til There Was You' uit 1997, met in de hoofdrollen Jeanne Tripplehorn en Dylan McDermott. Aniston speelde Debbie, een personage dat eruitziet alsof ze alles aan de buitenkant heeft, wat Gwen jaloers maakt, maar de dingen zijn niet zoals ze van binnen lijken. Het is weer een goedkope rom-com die maar een 4,8 scoorde.

De volgende op haar lijst met slechtste films zal je misschien verrassen.

Een paar verrassingen, een paar geen verrassingen

Na 'Til There Was You komt Kabouter uit 1993, een jaar voor Friends, en de eerste film van Aniston. Als je bekend bent met oudere horrorfilms, dan staat deze film altijd op de lijst die je moet kijken. Het is zo slecht dat het goed is, met een score van 4,8.

Aniston speelde Tory Reding, een tiener die wordt opgejaagd door een kabouter gespeeld door Harry Potter en Star Wars-alumine Warwick Davis.

In gesprek met Howard Stern dacht Aniston: "Ik kwam aan toen ik Leprechaun deed", zei ze. "Het was met Warwick Davis; de man uit Willow zat erin. Het was een groot probleem! Ik vond het echt iets geweldigs dat ik in een film zat."

Jaren later wilde haar toenmalige vriend, Justin Theroux, ernaar kijken met haar, maar ze kon er niet naar kijken zonder ineen te krimpen.

"Ik heb het zo'n 8 jaar geleden bekeken met onze wederzijdse vriend Justin Theroux voor shits en giechels," legde ze uit. "We waren aan het daten. Het was een van die dingen toen ik probeerde die afstandsbediening uit zijn hand te krijgen, en het was gewoon niet mogelijk om hem te hebben. Hij zei: 'Nee, nee, nee, nee, dit gebeurt.' Ik bleef maar in en uit lopen, ineenkrimpend."

De volgende op de lijst is $ellebrity 2012, een documentaire waarin "beroemdheidsfotograaf Kevin Mazur een toegangsbewijs geeft tot het leven achter het fluwelen touw en voor de camera." Aniston verschijnt met Jennifer Lopez en Sarah Jessica Parker. Het kreeg een score van 5,5.

Next is de rom-com Picture Perfect uit 1997, een van Aniston's bekendere rom-coms, die een score van 5,5 kreeg. Aniston speelde de hoofdpersoon, Kate, een reclamemanager die gedwongen wordt te doen alsof ze verloofd is met Nick, het personage van Jay Mohr, om indruk te maken op haar baas, gespeeld door Kevin Dunn. Kevin Bacon speelt ook een hoofdrol.

Blijkbaar was het echter altijd beeldschoon op de set. Volgens Mohr zelf was Aniston gemeen tegen hem, hij plaagde hem constant en dreef hem zelfs om in te storten en een paar keer tegen zijn moeder te huilen. Aniston heeft dit echter nooit bevestigd.

Haar volgende slechtste film is Rumor Has It… uit 2005, die ook een 5,5 scoorde. Dit was het jaar waarin Aniston en Pitt scheidden, en er deden veel geruchten de ronde over het schandaal, dus deze film, met zo'n naam, had niet op een slechter moment kunnen uitkomen.

De film had een met sterren bezaaide cast, waaronder Mark Ruffalo, Shirley MacLaine en Kevin Costner, en volgde Aniston's Sarah Huttinger. Ze komt erachter dat haar familie werd gebruikt als inspiratie voor de film The Graduate. Ze heeft ook een affaire met het personage van Costner en komt er later achter dat hij haar vader zou kunnen zijn. Ongemakkelijk. Ondanks dat schandaal en het schandaal dat ze destijds meemaakte, vond Aniston het een geweldige film om in te spelen na Friends.

"Het was leuk en licht. Omdat het mijn eerste baan was na Friends, vond ik het een fijne kleine stap uit het nest", vertelde Aniston aan Female.com. "Het was niet zo ingewikkeld en ik dacht ook echt dat, wat deze romantische komedies betreft, dit interessant was; om The Graduate als achtergrond te hebben, in tegenstelling tot de formule die een meisje krijgt, doet alsof het de verloofde voor de gek houdt de man die ze echt wil en dan krijgt ze hem echt niet. Niet dat er iets mis mee is, maar er zijn gewoon zoveel manieren waarop je een verhaal kunt vertellen."

Elke acteur heeft vreselijke films, het is zo'n beetje een gegeven, en als dit echt haar slechtste films zijn, denken we dat ze het relatief goed voor zichzelf heeft gedaan. We nemen een paar verschrikkelijke films voor alle echt geweldige films van Aniston. Ik denk dat we het er allemaal over eens kunnen zijn om nooit meer in de buurt van Leprechaun te komen.

Aanbevolen: