Alles wat 'RHOSLC'-sterren over Mary Cosby hebben gezegd

Inhoudsopgave:

Alles wat 'RHOSLC'-sterren over Mary Cosby hebben gezegd
Alles wat 'RHOSLC'-sterren over Mary Cosby hebben gezegd
Anonim

Real Housewives van S alt Lake City-ster Mary Cosby was eerder dit jaar niet aanwezig bij de reünie van seizoen drie, omdat ze naar verluidt bang was om de producenten en haar co-sterren onder ogen te zien haar vele controverses. Ze was een castlid van de franchise voor de eerste twee controversiële seizoenen, door niet te verschijnen op de reünie wordt het beschouwd als de kus des doods. Het is onwaarschijnlijk dat ze nog meer zal verschijnen in de Bravo realityshow.

“Dit was de doodskus voor Mary. Ze heeft nauwelijks allianties meer in de cast, die hoopten dat ze op de reünie zou zijn verschenen om verantwoordelijkheid te nemen voor haar gedrag en de beschuldigingen over haar kerk, vertelde een bron aan Page Six.

Cosby heeft te maken gehad met beschuldigingen van het runnen van een sekte en is uitgepraat met haar co-sterren - Jen Shah, Meredith Marks, Heather Gay, Lisa Barlow, Whitney Rose en Jennie Nguyen - over racistische opmerkingen. Dus wat hebben de huisvrouwen van Mary Cosby over haar gezegd?

6 Hoe Whitney Rose over Mary Cosby denkt

Whitney Rose verscheen op "Housewives Nightcap" voordat seizoen 2 werd uitgezonden, ze onthulde dat ze niet met Mary Cosby sprak. Ze zei dat de vriendschap die ze formeel had met Cosby was verbroken vanwege geruchten rond de kerk die Cosby runt. Cosby wordt geplaagd door beschuldigingen van het runnen van een sekte.

"Mary wil niet met me praten, dus ik heb helaas niet de mogelijkheid om er met haar over te praten", zeiden de ondernemer en huisvrouw. “Dat is het soort vriend dat ik ben. Ik zal de vuren gaan blussen en dan de deur sluiten en zeggen: 'Meisje, wat is er aan de hand? Maar ze gunt me nooit het respect van dat gesprek. Dus het is moeilijk geweest, het is moeilijk om het niet te geloven als je aan de andere kant niet echt een antwoord kunt krijgen.”

Cosby viel Rose terug aan door te tweeten: "Dit meisje heeft zo'n honger, hoe durf je over me te praten… We zijn geen vrienden en zullen dat ook nooit worden. Ik weet niet eens wat dit is. Ze is zo nep! Ik kan het niet!… Je bent zo'n leugenaar! Whitney Roos. Je weet dat je niet met me praat! Met je Bobble Head! Verneder jezelf." Tijdens het eerste seizoen steunde Rose Cosby toen fans en andere castleden we minder aardig vonden.

In een derde tweet zei Cosby: "Whitney Rose is de grootste leugenaar. Alles wat ze doet, wordt haar verteld om d! Je moet stoppen met op me te liegen omdat je [sic] het meest het seizoen bent met je paaldansmentaliteit. Jij en ik zullen nooit vrienden worden. Waarom zou ik met een nep-Whitney praten?'

5 Wat Lisa Barlow echt denkt over Mary Cosby

Lisa Barlow vertelde vorig jaar aan Page Six dat ze de geruchten over Mary Cosby 'gek' vindt. Maar ze geeft toe dat ze "nooit het konijnenhol is ingegaan" met haar co-ster.

"Van wat mij is verteld, zijn er zoveel dingen online die gek zijn", vertelde Barlow, 46 aan de media-outlet. Lisa Barlow maakte echter duidelijk dat ze de mening van Cameron Williams, die in de show verscheen en sprak over de sekteachtige kerk, vertrouwt vanwege zijn ervaring met eerdere "spirituele trauma's".

“Ik geloof hem, ik geloof zijn gevoelens,” zei ze. Ik geloof dat hij een geweldig persoon was, ik geloof dat hij een geweldig hart had. Het is belangrijk dat mensen zijn kant horen en wat hij heeft doorgemaakt, want het kan helend en nuttig zijn voor mensen om te horen wat Cameron tegen me zei.'

Lisa's gedrag in de show werd in twijfel getrokken, omdat ze vaak de tussenpersoon was tussen Mary en de andere vrouwen. Dit viel niet in goede aarde toen Mary Cosby racistische opmerkingen begon te maken.

"[Lisa Barlow] zei 'de manier waarop ze [de vrouwen] praten' over Mary - toen ZIJ degene was die de nieuwsartikelen, blogs en YouTube-video's naar voren bracht? Lieverd, dit is slangengedrag', merkte een Twitter-gebruiker op na het bekijken van de show.

"Ik heb met Mary over ALLES gesproken - sorry dat je het niet hebt gezien, MAAR het is allemaal besproken, " legde Lisa uit.

4 Jennie Nguyen vuurt terug op Mary Cosby

De inmiddels ontslagen huisvrouw, Jennie Nguyen, kon het hele seizoen van de realityshow niet goed opschieten met Mary Cosby, nadat Cosby ongepaste opmerkingen had gemaakt over de ogen van Nguyen, die in Vietnam werd geboren.

"Racisme, in welke vorm dan ook, is RACISME!" Jennie schreef in de nu verwijderde tweet. “Hier zijn mijn man en ik dagelijks mee opgegroeid. Zwijgen of lachen terwijl iemand racistisch is, is medeplichtig zijn.” In een tweede tweet voegde ze eraan toe: "Ik hoop dat op een dag mijn kinderen, en de jouwe, niet zullen worden beoordeeld op de kleur van hun huid, maar op de inhoud van hun karakter. Laten we ons [sic] ons voorrecht gebruiken om HAAT te beëindigen."

Tijdens het Vida Tequila-finalefeest van Lisa Barlow kwamen de zaken tot een verhitte conclusie tussen het paar. Terwijl Mary wegliep van de groep, schreeuwde Jennie: "Oh, ren weg… Ren weg, want je hebt niets te zeggen, Mary." Toen gooide ze een glas in de richting van Mary, die gelukkig niemand raakte.

Nguyen ging naar haar Instagram-verhalen en schreef: Gele huid, schuine ogen, spottende met mijn accent, Jennie uit de kap, en tenslotte kleine Aziatische. Dat was mijn breekpunt! Ik gooide het glas naar niemand, ik gooide het op de VLOER!” Cosby heeft nog niet gesproken over de finale en is niet naar de reünie geweest.

Nyugen werd ontslagen uit de show na de ontdekking van haar oude sociale Facebook-account waar ze controversiële memes deelde die als racistisch en anti-vax werden beschouwd.

3 Zijn Meredith Marks en Mary Cosby nog steeds vrienden?

Meredith Marks was waarschijnlijk Mary Cosby's beste vriendin van de meisjes in de cast. Na Mary Cosby's afwezigheid op de reünie en het daaropvolgende ontslag uit de franchise, werd Meredith Marks op Twitter gevraagd waarom ze nog steeds in de show was. Een fan zei: "Waarom ben je nog steeds in de show? Het lijkt alsof je er een hekel aan hebt." Meredith antwoordde: "Goede vraag. Ik zou moeten stoppen omdat de meeste vrouwen ervan genieten om leugens over mij en mijn familie te verspreiden. Geen probleem."

Meredith tweette: "Ik bescherm Mary niet. Ik bescherm mezelf tegen de strijdlustige energie die altijd lijkt te gebeuren met deze groep. Ik ben het zat om op een controversiële manier te worden geschreeuwd en aangesproken en koos ervoor om me terug te trekken." Meredith maakte fans boos nadat ze haar loyaliteit aan Mary had voortgezet, zelfs nadat ze racistische opmerkingen had gemaakt aan Jennie.

Ze voegde er later aan toe: "Ik heb later één op één met Mary gepraat in de hoop dat het productief zou zijn. Ik zorgde er ook voor dat Jennie wist dat ze mijn steun heeft. Heb geduld."

Deze maakte Mary boos, die reageerde met: "Echt Meredith?? Je had een gesprek met mij in de hoop dat het productief zou zijn!! Je was daar … je zag dat ik uit een plaats van een compliment kwam! … Stop met acteren zoals je mij lesgeeft.je hebt je eigen problemen om productief op te zijn… Je hebt nooit het juiste antwoord. 'Zwitserland."

Meredith sprak met E! Nieuws in april en onthullen dat ze die ochtend met Mary had gesproken.“Ze was gewoon aan het kletsen. Ik was gisteravond eigenlijk met een vriend die naar haar vroeg, 'legde Meredith uit aan de outlet. “Ik had zoiets van, ‘Oh, laten we haar bellen.’ En we lieten haar [een] voicemail achter. Ze belde me vanmorgen terug." De sieradenontwerper voegde toe: "Ze doet het geweldig. Ze is erg blij. Ze heeft overal vrede mee.”

2 Wat vindt Heather Gay van Mary Cosby?

Volgens Heather Gay gebruikt Mary Cosby haar gebrek aan echtgenoot graag om haar te beledigen. "Ze zegt: 'Je ziet eruit als een man, daarom heb je geen man'", legde Gay uit tijdens The Real Housewives of S alt Lake City After Show. Cosby zou ook tegen Gay hebben gezegd: "Je hebt geen man, waarom ben je hier zelfs - dit is een huisvrouwenshow. Je kunt geen vrouw zijn zonder een man.'

“[Mary is niet] alleen maar denigrerend”, zei Gay tijdens de After Show. "Je vernedert elke vrouw en alleenstaande moeder en daar zal ik niet voor staan."

1 Jen Shah heeft het gevoel dat mensen haar oneerlijk behandelen in vergelijking met Mary Cosby

Jen Shah vindt dat de cast van Real Housewives of S alt Lake City haar anders behandelt dan Mary Cosby.

Tijdens haar verschijning in de aflevering van RHOSLC: After Show van 7 maart zei Shah, die momenteel midden in een proces voor het witwassen van geld en fraude zit, niet te begrijpen waarom Mary Cosby, die werd beschuldigd van het runnen van een sekte-achtige kerk, had niet zoveel vragen als zij.

Er wordt over al deze dingen gepraat en niemand wil Mary ermee confronteren. En dus is het deze dubbele standaard waar ik denk: 'Luister, als er een klein piepje is over Jen Shah, wij' we komen naar Jezus faux lunch. We gaan haar allemaal confronteren,'' zei Shah

"Het is niet bij iedereen hetzelfde en dat is het deel dat ik niet begrijp," vervolgde Shah. 'Maar niemand zal er met Mary over praten. Niemand zal de discussie voeren.' Ze beschuldigde Meredith Marks er ook van hypocriet te zijn omdat ze Shah confronteerde terwijl er geen slachtoffers naar voren zijn gekomen om te suggereren dat ze hen op enigerlei wijze onrecht heeft aangedaan, in tegenstelling tot Cosby, die ook van fraude is beschuldigd.

"Er zijn geen slachtoffers. Er is niemand die zegt: 'Ik ben onrecht aangedaan door Jen Shah.' Daar is niets van. Er zijn echte mensen die dit over Mary uitdragen. Waarom heb je die dubbele standaard? Het slaat nergens op."

Aanbevolen: