CancelTravisScott Trends als gebruikers hem vergelijken met Linkin Park en anderen met Crowd Control

Inhoudsopgave:

CancelTravisScott Trends als gebruikers hem vergelijken met Linkin Park en anderen met Crowd Control
CancelTravisScott Trends als gebruikers hem vergelijken met Linkin Park en anderen met Crowd Control
Anonim

Twitter heeft de hashtag CancelTravisScott gemaakt naar aanleiding van de reacties van Travis Scott op de stormloop van Astroworld. Ondanks dat Travis Scott stadsambtenaren bedankte en gebeden stuurde naar de families van slachtoffers van de tragedie van het Astroworld Festival, heeft Twitter de hashtag CancelTravisScott gemaakt, terwijl hij vragen stelde crowd control bij zijn show. Na de gebeurtenissen van de stormloop doken er video's op op Twitter waarop fans werknemers smeekten om de show te stoppen en beweerden dat er mensen waren omgekomen. De stormloop van Astroworld Festival vond plaats tijdens Scott's set als gevolg van fans die zich naar het podium haastten. functionarissen bevestigden later dat acht mensen waren overleden en elf mensen een hartstilstand hadden opgelopen. Meer dan driehonderd concertbezoekers werden met verwondingen naar het ziekenhuis gestuurd, waarvan de jongste tien jaar oud was. SICKO MODE -rapper stopte de show meerdere keren om de menigte onder controle te houden, hij stopte niet helemaal. Twitter is begonnen om juridische stappen te ondernemen, terwijl anderen zijn verontschuldigingen ervan beschuldigden nep te zijn. Op het moment van deze publicatie heeft Scott nog geen commentaar gegeven op de geuite beschuldigingen.

Gebruikers prijzen rockbands voor hun veiligheidsmaatregelen

Rockconcerten zijn een van de belangrijkste problemen met het beheersen van menigten vanwege hun frequente moshpits in het publiek. Linkin Park-shows waren nooit anders. De band stopte echter met optredens zodra ze een publiekslid op de grond zagen. Een gebruiker tweette een video van de band die een show stopte, waarbij wijlen zanger Chester Bennington een chant leidde. Na te hebben geschreeuwd: "Als iemand v alt, wat doe je dan?" de menigte zou antwoorden, "pak ze op."

Na een onderbreking van drie jaar is de band sinds 1996 actief. In 2012 werd slechts één sterfgeval gemeld voordat het concert buiten de locatie in Kaapstad begon. De band bleef hun concert spelen en hoorde pas van de dood van de fan nadat hun show voorbij was.

Foo Fighters' Dave Grohl gaat viraal omdat hij een kind heeft geholpen

Van de Foo Fighters is ook bekend dat ze om veiligheid geven, vooral zanger Dave Grohl, die ervaring heeft met deze situaties sinds zijn dagen bij Nirvana. Nadat hij een autistisch kind in de menigte had gezien, stopte hij de show en verzocht hij hem en zijn familie op het podium te zitten tijdens het uitvoeren van "The Sky is a Neighborhood".

Gevormd in 1994, hebben de Foo Fighters de gezondheid van het publiek serieus genomen, inclusief hun huidige eis dat concertbezoekers zich moeten laten vaccineren. Op het moment van deze publicatie zijn er geen concertbezoekers overleden tijdens hun shows.

Het Astroworld Festival heeft als gevolg daarvan hun tweede avond van het festival geannuleerd. Er is geen woord over verbeteringen in de veiligheidsprotocollen van het festival, en Scott heeft niet besproken of hij de manier waarop hij zijn concerten geeft zou veranderen vanwege de stormloop. De artiest heeft sindsdien tweets verwijderd die worden beschouwd als aanzetten tot roekeloos gedrag van fans, maar heeft de Instagram-foto die zijn set promoot niet verwijderd.

Aanbevolen: