Danny DeVito Trends op Twitter als fans hem willen als Mario in de 'Super Mario Bros.' Film

Danny DeVito Trends op Twitter als fans hem willen als Mario in de 'Super Mario Bros.' Film
Danny DeVito Trends op Twitter als fans hem willen als Mario in de 'Super Mario Bros.' Film
Anonim

Vanavond heeft Nintendo een livestream uitgebracht van hun direct, wat een presentatie is om aankomende games en inhoud te laten zien die wordt uitgebracht van momenteel ondersteunde games. Er was veel geroezemoes op Twitter terwijl Nintendo-fans wachten om te zien of hun verwachte titel eraan komt.

Een van de grootste hoogtepunten van de Nintendo Direct is de casting voor de aankomende Super Mario Bros.-film, een samenwerking tussen Nintendo en Chris Meledandri van Illumination. Shigeru Miyamoto, maker van de Mario-serie, heeft de casting aangekondigd voor personages als Mario, Luigi, Bowser, Peach en anderen.

Fans hadden absoluut niet verwacht dat Chris Pratt, op internet bekend als Hollywood's Worst Chris, de belangrijkste ster en geliefde videogame-icoon Mario zou zijn. Ze waren niet alleen teleurgesteld over de castingkeuze, omdat de originele stemacteur, Charles Martinet, zijn rol niet hernam, maar anderen waren van mening dat Danny DeVito opnieuw werd beroofd toen hij in een Nintendo-gelicentieerde film speelde. Fans gingen naar Twitter om hun teleurstelling te uiten over het potentieel van DeVito als Mario.

Toen de live-action detective Pikachu werd aangekondigd, hoopten fans gretig dat DeVito het titulaire personage zou spelen. Hij bevestigde helaas dat hij de rol niet speelde, ook al gebruikte het creatieve team achter de film It's Always Sunny in Philadelphia-audio met zijn personage. Uiteindelijk zou Ryan Reynolds eindigen als de schattige maar serieuze detective Pikachu.

Een fan merkte op dat de fans werden beroofd bij de kans die DeVito had om de Italiaanse loodgieter te spelen. Een opmerking merkte zelfs op dat hem werd aangeboden om als Mario te spelen in de live-action film uit 1993, maar toen wijlen en grote Bob Hoskins erbij betrokken raakte, was het al het lot voor die rol.

Ondertussen waren fans woedend dat Charlie Day de stem van Luigi zou inspreken, en niet vanwege de casting zelf, maar omdat de twee Sunny in Philadelphia-acteurs als broers zouden spelen als DeVito de rol zou krijgen. Hun komische timing en chemie van de hitshow zouden ironisch genoeg perfect zijn uitgekomen.

Andere Twitter-gebruikers vonden zelfs dat Pratt de slechtste castingkeuze was voor Mario. Ten eerste is Pratt niet van Italiaanse afkomst, en het is gewoon een extreem bizarre keuze die fans extreem in de war bracht. Er waren zelfs tweets die Pratt schaduw wierpen omdat hij Mario was, met één tweet in het bijzonder die spot met hem als vermeende homofoob.

Ondertussen heeft IGN de grap ook onder de loep genomen, met behulp van de beroemde meme met het personage van Day. Het idee om DeVito als Wario te spelen is ook interessant en slim, en als Nintendo de memo niet krijgt, zal er nog meer verontwaardiging zijn.

Andere castingaankondigingen zijn Anya Taylor-Joy als Princess Peach, Jack Black als Bowser, Keegan-Michael Key als Toad en Seth Rogen als Donkey Kong. Mario's stemacteur Martinet zal in de film te zien zijn als verrassende cameo's, dus gelukkig hebben ze hem niet volledig in de steek gelaten. De film staat gepland voor een release in Noord-Amerika op 21 december 2022.

Aanbevolen: