Kom Artie Lange ooit terug naar de Howard Stern Show?

Inhoudsopgave:

Kom Artie Lange ooit terug naar de Howard Stern Show?
Kom Artie Lange ooit terug naar de Howard Stern Show?
Anonim

Voor veel Howard Stern Showfans blijft Artie Lange een van de beste onderdelen van de show. Tijdens zijn tijd bij het veelgeprezen en langlopende radioprogramma van 2001 tot 2010 was Artie te zien in enkele van de meest iconische stukjes. Hij was een constante bron van komedie, toonde een oprecht hart en schrok nooit terug voor controverse. Dit was natuurlijk een deel van het probleem. Howard Stern maakte niet alleen een creatieve en persoonlijke transformatie door van shockjock tot interviewer van beroemdheden die uiteindelijk een deel van zijn oude fanbase afstootte, maar Artie had zijn eigen demonen. Zoals elke Artie-fan weet, blijft de man worstelen met een verslaving en heeft hij een aantal gevallen van zelfbeschadiging gehad. Dit alles leidde ertoe dat Artie The Howard Stern Show verliet. Na zijn vertrek kregen hij en Howard een enorme ruzie die hun relatie verwoestte. Fans kozen partij, en degenen die Artie volledig steunden, voerden oorlog tegen Howard op Twitter, op YouTube en in het commentaargedeelte van elk artikel waarin de zelfverklaarde King Of All Media werd genoemd. Maar in de afgelopen jaren, toen Artie door golven van clean worden ging, lijkt hij Howard te verzachten. Dus, zal hij ooit terugkeren naar de Stern Show?

Artie Lange lijkt Howard weer leuk te vinden en wil terugkeren

Het is gewoon onmogelijk dat Artie Lange ooit fulltime zou terugkeren naar The Howard Stern Show. Die dagen zijn voorbij. Howard is tevreden met het feit dat hij mede-presentator Robin Quivers en producer/schrijver Fred Norris in de studio heeft… zelfs als hij de show op afstand doet vanwege COVID. Maar dat betekent niet dat hij Artie nooit meer als gast in de show had gehad. Maar voor de langste tijd was Artie Howards doodsvijand. Hij beweerde zelfs dat hij en Howard elkaar bij talloze gelegenheden haatten. Dit heeft veel te maken met hoe ontevreden Artie was over Howards creatieve transformatie. Op zijn oude podcast in 2016 verklaarde Artie zelfs dat Howard de fans "in de steek liet" die hem beroemd maakten met zijn verandering van richting. Uiteindelijk vond Artie het niet leuk hoe hij "opzuigde" naar beroemdheden, meer pc werd, en ook niet dat uitvoerend producent Marci Turk de show overnam… Tenminste, dit is wat Artie en zijn vrienden beweerden. Howard heeft bijna nooit gesproken over de relatief nieuwe SiriusXM-baas on-air.

Ondanks Artie's bijna constante aanvallen op Howard op zijn podcast en terwijl hij sprak met Joe Rogan, heeft Howard bijna nooit over Artie gesproken na zijn vertrek bij Stern Show in 2010. Howard heeft Artie ook uit oude clips verwijderd van de voorstelling. Het lijdt geen twijfel dat dit Artie nog meer boos heeft gemaakt. Maar Howard heeft een reden dat hij niet over zijn oude stafleden praat. En als het op Artie aankomt, is het uit respect voor zijn verslaving.

Artie's verslavingsproblemen, volgens zowel de komiek als Howard, toegeschreven aan de vijandigheid tussen hen. Maar de laatste tijd is er een verschuiving opgetreden in Artie's houding, voornamelijk toegeschreven aan het feit dat hij clean wordt. De afgelopen jaren heeft Artie het ondenkbare gedaan en Howard zowel geprezen als verdedigd. Artie beweerde dat hij dol was op Howard's nieuwe boek, "Howard Stern Comes Again" en zei dat Howard een van de meest genereuze mensen was, ondanks een paar ontevreden ex-medewerkers die zeiden dat hij "goedkoop" was. Hij verklaarde zelfs dat hij open zou staan om terug te keren naar The Howard Stern Show voor een gesprek met zijn voormalige collega/baas.

Howard is ook wat opener over Artie geweest en noemde zelfs enkele van zijn bijdragen aan de show rond de tijd dat Artie's vriend Norm Macdonald stierf.

Howard Stern kan Artie Lange misschien niet meer in de show hebben

Het lijdt geen twijfel dat fans zouden afstemmen om een Artie Lange te horen terugkeren naar de Stern Show, al was het maar voor een interview. De twee die dingen naar buiten brengen is volledig in lijn met Howard's persoonlijke transformatie en zou geweldige radio zijn. Howard weet dit. Hij weet dat een groot deel van zijn trouwe publiek ook loyaal is aan Artie. Maar is hij er emotioneel klaar voor? …Nou, het lijkt er niet op dat hij dat wel is.

In een interview in 2011 met Rolling Stone legde Howard uit waarom hij Artie niet in de ether brengt en hoe beschaamd hij is om niet te zien hoe verontrust Artie was tijdens zijn laatste paar jaar in de show.

"Ik heb een paar keer met Artie gesproken, en ik denk dat hij op dit moment een heel grote strijd doormaakt. De reden dat ik zijn worstelingen niet in de ether ter sprake breng, is dat ik, opnieuw, het is een privé-familieaangelegenheid voor Artie, 'legde Howard uit. "Ik voel me echt een beetje dom dat ik de signalen niet heb opgepikt. En Artie heeft onlangs zelfs tegen me gezegd dat hij bereid zou zijn om op de show te komen en uit te leggen wat er is gebeurd en zo, en ik voel me niet eens sterk genoeg in mezelf of dat ik het juiste zou doen door hem, omdat ik niet het verkeerde wil doen voor Artie. Ik wil gewoon dat Artie in leven blijft."

Dit lijkt Howard tot op de dag van vandaag te voelen over de zaak, aangezien hij dezelfde dingen zei in een interview in 2019. Hoewel hij duidelijk boos was over alle nare dingen die Artie over hem zei na zijn vertrek, was hij meer bezorgd over het helpen van Artie's verslaving. Mocht Artie clean worden en clean blijven, is er misschien ruimte voor hem om terug te keren naar The Howard Stern Show voor een interview?

Wat nu betreft, volgens een interview op de podcast van Joe Rogan en de New York Daily News, snijdt Artie iedereen weg die hem ervan kan weerhouden nuchter te blijven. Hij houdt zich gedeisd sinds hij zijn proeftijd heeft geschonden en doet er alles aan om clean te blijven, inclusief zichzelf uit het openbare leven verwijderen. Dat betekent dat een terugkeer naar The Howard Stern Show de komende tijd hoogst onwaarschijnlijk is. Vingers gekruist dat dit zal veranderen.

Aanbevolen: