Kom Bethenny Frankel ooit terug naar RHONY?

Inhoudsopgave:

Kom Bethenny Frankel ooit terug naar RHONY?
Kom Bethenny Frankel ooit terug naar RHONY?
Anonim

Bethenny Frankel werd al snel een favoriet bij de fans van The Real Housewives Of New York City. Frankel is een OG-huisvrouw, die in 2008 deelnam aan seizoen één van RHONY. Bethenny verliet RHONY eindelijk voorgoed in 2019, maar fans willen haar altijd weer zien deelnemen aan de show. Maar Bethenny heeft redenen waarom ze hoogstwaarschijnlijk nooit meer naar de show zal terugkeren.

Bethenny's tijd op 'Real Housewives Of New York City'

Een OG seizoen één huisvrouw zijn in de Bravo-gemeenschap is een groot probleem voor fans. Bethenny Frankel bleef tot seizoen drie op RHONY en keerde pas in seizoen zeven terug. Seizoen elf ging in première in 2019 en dat was het laatste seizoen van Frankel.

Fans waren niet enthousiast over haar vertrek. Frankel is een van de meest open huisvrouwen, en fans weten heel veel over haar leven en achtergrond zoals het werd gedeeld in de show en in haar eigen Bravo spin-off serie Bethenny Ever After.

Frankel heeft gezegd dat ze de show begon omdat ze "kapot was en niets te verliezen had". Tijdens de show sloot Bethenny enkele opmerkelijke vriendschappen met andere cast-mates. Bethenny en Jill Zarin waren beste vrienden tijdens de eerste paar seizoenen van de show. Toen Bethenny terugkwam in seizoen zeven, werd ze close met Carole Radziwill.

Toch hadden de twee een enorme ruzie in seizoen tien en spraken ze niet meer. Uiteindelijk werd Frankel heel goede vrienden met Dorinda Medley, die nog steeds haar vriendin is en veel op haar Instagram-account te zien was.

Keert Bethenny terug naar de franchise voor echte huisvrouwen?

Het korte antwoord is nee. Maar Bethenny had nogal wat te zeggen over waarom ze nooit zou terugkeren. Seizoen dertien kelderde in views, en fans wijten dat aan het vertrek van Bethenny. Ze geloven ook dat het terugbrengen van haar de show zou 'redden'.

In een tweet bedankte Bethenny fans voor hun berichten en steun over haar tijd in de show. Ze bedankte ook Bravo, maar maakte vrij duidelijk dat ze gelukkig was waar ze nu is zonder de show in haar leven.

Op haar podcast Just B With Bethenny Frankel ging ze wat in detail over haar gedachten over de show waar fans nieuwsgierig naar waren. Bethenny ging verder met te zeggen dat ze gelooft dat de franchise "authenticiteit" heeft verloren en dat het niet hetzelfde is als toen ze voor het eerst begon. De enige manier waarop ze zou komen, is als de show hetzelfde seizoen bracht, de authenticiteit werd teruggebracht.

Bethenny staat bekend om haar botte humor in de show en in haar biechtstoelen. Het was dus geen verrassing toen Bethenny zei dat de show nu die humor mist die ze ooit bracht. In de première van seizoen twaalf van RHONY kregen fans de rauwe reacties van de cast te zien die ontdekten dat Bethenny niet terugkeerde.

Ramona Singer en Luann de Lesseps leken blij met haar vertrek, terwijl Dorinda Medley en Sonja Morgan verdrietig waren.

Bethenny heeft vrijwel bevestigd en haar mannetje gehouden dat ze niet terugkeert naar de show, nu of in de toekomst. Ze noemde de geruchten over haar mogelijke terugkeer "vals" en zei dat ze niet meer met Bravo heeft gesproken sinds ze de show in 2019 verliet.

Wat Bethenny Frankel heeft gedaan na RHONY

Bethenny staat vooral bekend om haar succesvolle bedrijf SkinnyGirl. Ze heeft momenteel een podcast, Just B With Bethenny Frankel, en een nieuwe show, The Big Shot. Dit jaar kwam ze met een boek met de titel Zakelijk is persoonlijk: de waarheid over wat nodig is om succesvol te zijn terwijl je trouw blijft aan jezelf.

Ze brengt haar tijd door met haar dochter Bryn, die nu elf jaar oud is. Fans zagen Frankels dochter Bryn nooit op RHONY omdat de ster dacht dat het niet de juiste plek was voor een kind. Meer recentelijk heeft Bethenny veel Instagram-berichten van haar en Bryn gedeeld. Bryn verscheen zelfs op Bethenny's podcast.

Bethenny is nu verloofd met haar verloofde, Paul Bernon. Bernon is een zakenman en filmproducent. Ze zien er zoals altijd blij uit in berichten op Bethenny's Instagram.

Hoewel ze tegenwoordig tevreden lijkt met haar leven zonder drama, is het onduidelijk met hoeveel voormalige cast-mates Bethenny nog steeds contact heeft. Ze is zeker nog steeds goede vrienden met Dorinda Medley. Hoewel fans Bethenny graag terug zouden zien, floreert ze zonder de show en heeft ze nog steeds veel supporters.

Aanbevolen: