Getrouwd op het eerste gezicht:" Wat is er met Zach gebeurd vanaf seizoen 10?

Inhoudsopgave:

Getrouwd op het eerste gezicht:" Wat is er met Zach gebeurd vanaf seizoen 10?
Getrouwd op het eerste gezicht:" Wat is er met Zach gebeurd vanaf seizoen 10?
Anonim

Married at First Sight is een van de meest verslavende realityshows die er zijn, en mensen kijken er altijd naar uit om een nieuw seizoen mee te maken. De show heeft plaatsgemaakt voor zowel succesvolle als niet-succesvolle koppels, en met zijn spin-offs is het een bloeiende franchise op het kleine scherm geworden.

Het 10e seizoen van de show bevatte Zach Justice, die snel werd veranderd in de schurk van de serie dankzij zijn mislukte huwelijk met Mindy Shiben.

Het is een tijdje geleden dat fans Zach hebben gezien, dus laten we eens kijken wat hij heeft uitgespookt.

Zach was te zien in seizoen 10 van 'Married At First Sight'

Seizoen 10 still van Zach en Mindy
Seizoen 10 still van Zach en Mindy

Seizoen 10 van Married at First Sight was nogal chaotisch en sommige koppels die aan elkaar waren gekoppeld leken olie en water. Dit geldt vooral voor Zach en Mindy, die het gewoon nooit goed met elkaar konden vinden.

Hoewel het soms leek alsof ze het goed met elkaar konden vinden, is de waarheid dat Zach een Mindy nooit fysiek aantrekkelijk vond, wat een enorm twistpunt was in hun verbintenis. Zach had helaas niet echt een manier met woorden, en het hele seizoen door kon hij heel veel zeggen zonder echt iets te zeggen.

Na de show opende Zach tegenover InTouch over zijn algehele gebrek aan connectie met Mindy.

"Zonder enige connectie met Mindy, had ik moeite om enige emotionele betekenis te hechten aan de woorden 'huwelijk' en 'vrouw'.' Traditioneel worden die woorden gevuld met een persoon waarmee je jezelf zou hebben voorgesteld. … Ik heb duidelijk het verschil onderschat tussen een traditioneel huwelijk met groei in een gekozen partner versus een toegewezen partner. Dat bleek de uitdaging te zijn, "zei hij.

Toen het stof van het seizoen eindelijk was neergedaald, bleven Zach en Mary niet bij elkaar. Het was tijdens de show vrij duidelijk dat dit het geval zou zijn, maar het is nooit leuk voor het publiek om een mislukt huwelijk in de show te zien.

Er is veel tijd verstreken sinds seizoen 10 en Zach heeft het behoorlijk druk gehad.

Zach heeft zich verdiept in de fitnessindustrie

Dankzij het feit dat hij behoorlijk actief is op sociale media, is het gemakkelijk om zijn account te bekijken en te zien wat hij heeft uitgespookt. Op het eerste gezicht lijkt Zach behoorlijk aanwezig te zijn in de fitnessindustrie, aangezien zijn sociale media-pagina bezaaid is met foto's en video's van hoe hij zich in het zweet werkt.

Zach houdt er duidelijk van om te pronken met zijn strakke lichaamsbouw, en hij heeft eerder opengesteld over zijn ervaringen in de industrie. De voormalige makelaardij heeft zelfs het ontbijt dat hij eet voorgeschoteld om hem te helpen op het juiste pad te blijven.

"De realityster heeft misschien onthuld hoeveel hij ervan houdt om voorbereid te worden in zijn liefdesleven, maar zelfs voor het ontbijt geniet hij van een routine. Zach eet dus vier hele eieren of een kopje eiwit, een kopje haver, en een bolletje collageenpeptiden. Hij zei dat wat hij eet draait om bewust zijn van wat zijn lichaam nodig heeft voor brandstof, zodat Zach zichzelf niet overstelpt met onnodige diëten ", schrijft TV Overmind.

Fitness is geweldig, maar Justice heeft meer aan de hand dan alleen naar de sportschool gaan en in topconditie blijven.

Hij modelleert en runt nog steeds 'The Casual Athlete'

Zoals veel kijkers zich zeker herinneren, doet Zach Justice ook aan modellenwerk. Dit was iets waar in de show over werd gesproken, en op zijn sociale media lijkt het zeker iets te zijn dat hij heeft bijgehouden.

Op een meer verenigd front van inspanningen leidt Justice The Casual Athlete.

"Gebouwd op een fundament van precisietraining, realistische voeding en een compromisloze mode, biedt The Casual Athlete (TCA) de concurrenten van vandaag het platform om toegang te krijgen tot een levensstijl die persoonlijk is afgestemd op zijn 21e-eeuwse atletische capaciteiten. Integratie van technologie en prestaties op basis van reactievermogen, TCA biedt de middelen die nodig zijn om optimale niveaus van functionaliteit, bekwaamheid en duurzaamheid te bereiken. Gevoed om een lichaamsbouw te creëren waarmee u een flexibele maar competitieve levensstijl kunt leiden, weet TCA dat uw optimale lichaam niet wordt ontwikkeld door voorspelbare methoden, maar door een echte herdefiniëring wat het betekent om een atleet te zijn, " luidt de website.

Met betrekking tot zijn liefdesleven, nou ja, er is niet veel aan de hand. Op basis van zijn sociale media heeft hij op dit moment misschien geen relatie.

Zach Justice had het moeilijk met Married at First Sight, maar tegenwoordig lijkt het goed met hem te gaan.

Aanbevolen: