Kanye gaat Instagram-officieel met Kim Kardashian Lookalike Girlfriend

Inhoudsopgave:

Kanye gaat Instagram-officieel met Kim Kardashian Lookalike Girlfriend
Kanye gaat Instagram-officieel met Kim Kardashian Lookalike Girlfriend
Anonim

Na zijn breuk met Uncut Gems-actrice Julia Fox, werd rapper Kanye West gezien met een model dat verdacht veel op zijn ex-vrouw Kim Kardashian leek.

Ze heeft ze nu Instagram-officieel gemaakt door een humeurige selfie van het paar te plaatsen.

Chaney Jones en Kanye West hebben gewoon plezier

Ondanks haar regelmatige optredens met Kanye, vertelde een bron aan TMZ dat het duo niet officieel aan het daten is, maar 'allemaal voor de lol' met elkaar.

Er wordt aangenomen dat Chaney 'in de DM's van Kanye gleed' na zijn recente breuk, maar Kanye is naar verluidt niet 'op dit moment op zoek naar verbintenis met iemand'.

Er is niet veel bekend over Chaney, behalve dat ze een model en influencer is met 285.000 volgers. Er is gemeld dat zij de COO is van First State Behavioral He alth, een adviesbureau dat is opgericht door haar vader, Avon, die de CEO is.

Jones werkt momenteel aan een master in counseling aan de Wilmington University. Ze begon bekendheid te verwerven op Instagram in 2019.

Het is onduidelijk hoe Jones, 24, en Kanye West, 44 elkaar ontmoetten, maar geruchten over een relatie tussen hen begonnen online te circuleren nadat Kanye op 9 februari 2022 in Malibu werd gedineerd en gefeest. Chaney was er ook een van de beroemdheden die zijn uitgenodigd voor het luisterfeestje Donda 2 van Kanye.

West heeft nog geen foto's van het paar samen gepost, hoewel ze gisteren in Miami zijn gezien.

Chaney deelt gelijkenis met ex Kim Kardashian

De insider gaf toe dat West 'onmiskenbaar tot Chaney aangetrokken was vanwege haar overeenkomsten met Kim'. Jones deelt dezelfde gebruinde huid, donker glanzend haar en ronde figuren. Ze deelt ook een soortgelijk gevoel voor kleding met de realityster en ondernemer. De stijl van de afgestudeerde van de University of Delaware is veranderd sinds hij West ontmoette.

Kanye scheidde vorig jaar van Kim toen ze in februari 2021 na een huwelijk van zes jaar de scheiding aanvroeg. Sinds de breuk is hij begonnen aan een lange Instagram-tirade waarin hij Kim's opvoedingsvaardigheden in twijfel trekt en haar nieuwe vriend Pete Davidson uitroept.

Onlangs promoot het juridische team van West het idee dat er geen bewijs is dat West de posts op sociale media heeft geschreven die gericht zijn op Kardashian en Davidson. Dit betekent dat ze niet in de rechtbank kunnen worden gebruikt.

"Kim beweert dat ze iets online heeft gelezen dat naar verluidt door Kanye is gelezen en karakteriseert de berichten in haar verklaring als verkeerde informatie", staat in de documenten die door TMZ zijn verkregen. "Kim moest de posts op sociale media als bewijsmateriaal aanbieden en aantonen dat de posts door Kanye zijn geschreven."

Het enige probleem dat West heeft toegegeven dat hij ze heeft geschreven, verontschuldigde zich online: "Ik weet dat het delen van screenshots schokkend was en kwam over als het lastigvallen van Kim", schreef hij in een sindsdien verwijderd Instagram-bericht. “Ik neem verantwoordelijkheid. Ik leer nog steeds in re altime. Ik heb niet alle antwoorden. Een goede leider zijn is een goede luisteraar zijn.”

Aanbevolen: