Kim Kardashian lijkt ongemakkelijk als ze op dubbele date gaat met echtgenoot Kanye West

Kim Kardashian lijkt ongemakkelijk als ze op dubbele date gaat met echtgenoot Kanye West
Kim Kardashian lijkt ongemakkelijk als ze op dubbele date gaat met echtgenoot Kanye West
Anonim

Het is eerlijk om te zeggen dat Kim Kardashian en Kanye West een paar moeilijke maanden hebben gehad.

Kardashian is naar verluidt "woedend" op West omdat ze beweerde dat ze had gewild dat haar zwangerschap met haar eerstgeboren dochter zou worden afgebroken.

Veel fans vreesden dat Kimye op weg was naar de echtscheidingsrechter.

Maar er zijn foto's opgedoken van het paar dat rondhangt met collega-beroemdheidsrapper 2 Chainz. In de foto werden de realityster en haar rapper-echtgenoot gezien terwijl ze poseerden met 2 Chainz en zijn vrouw, Kesha Ward.

Tijdens de foto lijkt het alsof de oudste zoon van Kardashian, Saint, bij zijn moeder intrekt voor een knuffel.

Socialmedia-commentatoren wezen er echter snel op hoe ongemakkelijk Kim Kardashian eruitzag.

Een fan schreef onder de afbeelding "Kim's gezichtsuitdrukking zegt alles lol."

Een ander schreef: "ze ziet eruit als 'ik ben hier voor de kinderen'."

"Kim ziet eruit alsof ze haar huwelijk beschouwt als een kantoorbaan van 9-5", voegde een commentator eraan toe.

43-jarige rapper Kanye West is momenteel kandidaat voor het presidentschap van de Verenigde Staten.

Tijdens zijn eerste presidentiële campagnebijeenkomst in South Carolina, onthulde hij dat zijn realitystervrouw bijna hun eerstgeboren kind, North West, had geaborteerd.

Hij zei tegen de menigte: "In de Bijbel staat: 'Gij zult niet doden'. Ik herinner me dat mijn vriendin me schreeuwend en huilend belde, en ik dacht alleen maar, want in die tijd was ik een rapper Ik was daarbuiten, [had] verschillende vriendinnen en zo… en ze zei: 'Ik ben zwanger.' En ik zei: 'Ja!' En toen zei ik: 'Uh oh.'"

"Ze huilde… en gedurende een maand en twee maanden en drie maanden hadden we het erover dat ze dit kind niet had. Ze had de pillen in haar hand."

Kanye beweerde dat een tussenkomst van God hem opdroeg het kind te houden. Maar nadat Kardashian samen met West huilend in een auto werd gezien, verontschuldigde hij zich publiekelijk bij zijn vrouw.

Maar Kanye herhaalde de privé-informatie - aan de ex-vriend van de SKIMS-maker.

In een gesprek met Nick Cannon op zijn YouTube-podcast in een interview dat afgelopen dinsdag werd gefilmd, verdubbelde de miljardair-rapper zijn mening.

"Ze hebben nooit iemand in mijn positie die positie zien innemen en zeggen: 'Kijk hier eens naar. Dit is een 7-jarige hier. En misschien heeft ze het hier nooit gehaald.'"

Hij voegde eraan toe dat hij zich bij zijn vader verontschuldigde nadat hij beweerde dat zijn vader hem wilde aborteren, maar benadrukte dat de boodschap was wat hij naar buiten wilde brengen.

"Dus toen ik met mijn vader praatte, liet mijn vader me mijn excuses aanbieden omdat ik dit publiekelijk naar voren bracht."

Kim dateerde van Cannon van september 2006 tot januari 2007.

Aanbevolen: