Wat heeft Sarah Hyland gedaan sinds het einde van 'Modern Family'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Sarah Hyland gedaan sinds het einde van 'Modern Family'?
Wat heeft Sarah Hyland gedaan sinds het einde van 'Modern Family'?
Anonim

Fans van de sympathieke sitcom Modern Family worden zeker emotioneel als ze aan de show denken. Het was moeilijk om niet gehecht te raken aan de familie Pritchett/Delgado/Tucker, aangezien Phil en Claire hun drie kinderen hilarisch opvoedden, Gloria en Jay elkaar niet altijd begrepen en Cam en Mitch zo charmant waren.

Cam en Mitch's schattige dochter Lily is nu helemaal volwassen en het was leuk om te zien wat iedereen heeft uitgespookt sinds de show eindigde in het voorjaar van 2020. De cast was verdrietig om afscheid te nemen en de kijkers voelden hetzelfde manier.

Sarah Hyland, die Dunphy-broertje Haley speelde, is nu ook volwassen. De 30-jarige actrice bracht zoveel jaren door in de populaire sitcom, en nu vragen fans zich af wat ze in petto heeft.

Sterren in 'The Wedding Year'

Sinds het einde van Modern Family in april 2020, heeft Sarah Hyland niet veel nieuwe rollen, vooral niet sinds de finale werd uitgezonden aan het begin van de COVID-19-pandemie. De actrice heeft een nettowaarde van $ 14 miljoen door in de sitcom te spelen.

Maar ze speelde wel in één film die fans erg leuk vonden om naar te kijken: The Wedding Year. Dit is haar meest recente project naast Modern Family.

De romantische komedie werd uitgebracht in 2019 en schittert Hyland als Mara, een fotograaf die in L. A. woont en niet droomt over haar trouwdag zoals sommige mensen doen. Zij en haar vriend Jake (gespeeld door Tyler James Williams) gaan in een jaar naar zoveel bruiloften dat ze die houding begint te heroverwegen.

Hyland zei dat ze " altijd in het huwelijk geloofde" in een interview met The Hollywood Reporter. De actrice legt uit: "Gelukkig heb ik ouders die niet gescheiden zijn en die vanaf het begin een zeer liefdevolle en gezonde relatie hebben gehad. Dus als je niet in het huwelijk gelooft, was dat een groot probleem voor mij voordat ik me verloofde. Het was erg leuk om me te verdiepen in de psychologie van Mara's opvattingen, omdat ik het niet helemaal begreep. Het was erg leuk om in haar teken te kunnen gaan en te zien waarom ze is bedraad zoals ze is. Ik ken veel van zulke mensen, dus het was erg leuk om met hun ouders over hun ervaringen te kunnen praten en dit personage echt te creëren."

Hyland zei dat ze het heerlijk vond om één scène op een bruiloft te fotograferen met veel dans erin.

Huwelijksplanning

Er is één groot ding gebeurd in het persoonlijke leven van Sarah Hyland: in de zomer van 2019 zijn zij en Wells Adams verloofd.

Vanwege de COVID-19-pandemie hebben ze besloten hun bruiloft te verplaatsen naar een latere datum. In juni 2020 meldde People dat Hyland aan Chris Harrison had uitgelegd dat ze geen nieuw plan in de maak hadden. Ze zei: "Op dit moment geen plannen. We hebben alle planning on hold gezet. Mijn hele familie bevindt zich meestal aan de oostkust, dus om ze te laten vliegen … en gewoon leeftijden en natuurlijk met mijn gezondheidsrisico's, willen we zo veilig mogelijk zijn."

Op hun oorspronkelijke trouwdatum nam het paar schattige foto's bij een wijngaard. Volgens People droeg Adams een fris wit overhemd en Hyland droeg een witte jurk. "Een stel, een pandemie en een uitgestelde bruiloft: een serie", begon Hyland aan het bijschrift van haar post. "We zouden vandaag gaan trouwen. In plaats daarvan hebben we foto's gemaakt en wijn gedronken. Ik hou van je tot Pluto en terug schreef @wellsadams Hyland in haar Instagram-onderschrift."

In september 2019 zei Hyland dat ze er erg naar uitkeek om te trouwen en dat dat leuker was dan het plannen van de bruiloft. Volgens Us Weekly zei ze: "Ik denk dat het huwelijk er deel van uitmaakt. Mensen - ik denk dat veel fouten die mensen maken, zijn [dat] ze opgewonden zijn om een bruiloft te hebben en niet een huwelijk."

Een nieuwe komedie?

Volgens Deadline is Sarah Hyland verbonden aan een project van Emily V. Gordon, die meeschreef aan The Big Sick. De aankondiging van de komedie kwam in de zomer van 2019 en ABC heeft een "put pilot commitment".

The Hollywood Reporter zei dat Gordon uitvoerend producent en schrijver van de show zou zijn.

Het lijkt erop dat fans zullen moeten wachten op meer nieuws, aangezien veel films en tv-shows zijn opgeschort vanwege de COVID-19-pandemie. De serie wordt op IMDb het Un titled Sarah Hyland/Emily V. Gordon Project genoemd.

De fans van Sarah Hyland wensen de actrice niets dan goede vibes, en met een aanstaande bruiloft en een tv-komedie in de maak, ziet haar toekomst er geweldig uit.

Aanbevolen: