Kim Kardashian is dol op de reacties van haar fans op haar 'Paw Patrol'-personage

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian is dol op de reacties van haar fans op haar 'Paw Patrol'-personage
Kim Kardashian is dol op de reacties van haar fans op haar 'Paw Patrol'-personage
Anonim

Kim Kardashian heeft fans kennis laten maken met haar hondenpersonage in de aankomende PAW Patrol-film.

De ster van Keeping Up With The Kardashians zal haar stem lenen aan de animatiefilm PAW Patrol: The Movie, die deze zomer uitkomt. Dit is Kim K's tweede uitstapje naar stemacteren, nadat ze in een aflevering van American Dad! in 2014.

Kim Kardashian's fans zullen 'Paw Patrol' kijken voor haar personage Delores

De middelste Kardashiaanse zus zal een kokette witte poedel uitspreken die Delores heet. De hond is een nieuwe toevoeging aan de cast van personages van de populaire Amerikaans-Canadese kindershow.

“Kim Kardashian laat me letterlijk Paw Patrol kijken. En ik zal het doen', schreef een fan op Twitter.

Kim K plaatste later een screenshot van de tweet opnieuw op haar Instagram-verhalen, en voegde voor de goede orde drie poedelemoji's toe.

"Kunnen we officieel zeggen dat Kim Kardashian nu DE SLECHTSTE BH is?" een fan twitterde naast een foto van Delores. Kim K retweette later de hondengrap en plaatste deze opnieuw op haar Instagram-verhalen.

“Ik, bijna een jonge volwassene. Ga ik Paw Patrol kijken alleen vanwege @KimKardashian? ja, ja dat ben ik,” was een andere opmerking.

“Mijn kinderen zijn dol op Paw Patrol en kijken er de hele dag naar. Nu moet ik het misschien kijken alleen vanwege @KimKardashian, schreef een andere gebruiker.

Waar gaat 'PAW Patrol: The Movie' over?

De eerste langspeelfilm van de langlopende kindershow met dezelfde naam, Paw Patrol: The Movie, waarin hoofdrolspeler Ryder zijn team van zoek- en reddingshonden naar het grote scherm leidt.

“Ryder en de pups worden naar Adventure City geroepen om te voorkomen dat burgemeester Humdinger de bruisende metropool in een staat van chaos verandert. Maak je klaar voor spannende missies, reddingsacties met hoge inzet, nieuwe pups en geweldige nieuwe voertuigen, waardoor dit het grootste PAW Patrol-verhaal ooit wordt! Geen stad is te groot; geen pup is te klein!” leest de officiële synopsis van de film.

De stemmencast zal bestaan uit Beckett Hipkiss, Kingsley Marshall, Keegan Hedley, Jackson Reid, Shayle Simons, Lilly Bartlam en Ron Pardo die hun respectievelijke PAW Patrol-rollen vertolken. Naast Kardashian bestaat de cast ook uit Iain Armitage, die Justin Kelly vervangt, evenals Marsai Martin, Will Brisbin, Jimmy Kimmel, Randall Park, Dax Shepard en Tyler Perry.

PAW Patrol: The Movie komt uit op 20 augustus 2021

Aanbevolen: