Is 'Wizards Of Waverly Place' gebaseerd op een echte plek?

Inhoudsopgave:

Is 'Wizards Of Waverly Place' gebaseerd op een echte plek?
Is 'Wizards Of Waverly Place' gebaseerd op een echte plek?
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat Wizards of Waverly Place een enorme hit was voor Disney Channel, en tien jaar nadat de comedyshow was afgelopen, heeft het nog steeds miljoenen fans over de hele wereld. De cast van de show - met name Selena Gomez - ging verder met andere succesvolle projecten, maar voor velen zullen ze voor altijd lid blijven van de Russo-familie.

Vandaag bekijken we iets dat kijkers zich zeker afvroegen wanneer ze naar de Disney Channel-hit keken. Is Waverly Place een echte plek in New York City - of is het volledig verzonnen? Blijf scrollen om erachter te komen!

'Wizards Of Waverly Place' maakten van Selena Gomez een enorme Disney-ster

Het lijdt geen twijfel dat Wizards of Waverly Place een van de weinige iconische Disney Channel-shows is die in de tweede helft van de jaren 2000 in première ging (de andere zijn Hannah Montana en The Suite Life of Zack & Cody). Dankzij de show werd Selena Gomez voorgesteld aan een breed publiek dat die Disney-ster al snel veranderde in een van de beroemdste jonge actrices en muzikanten in de industrie. Afgezien van Gomez, speelde de show ook David Henrie, Jake T. Austin, Jennifer Stone, Maria Canals-Barrera en David DeLuise. Wizards of Waverly Place volgt de avonturen van de familie Russo die op Waverly Place in Greenwich Village in Manhattan woont, boven een broodjeszaak die ze bezitten en runnen.

Selena Gomez was pas 15 jaar oud toen Wizards of Waverly Place in première ging, en ze gaf toe dat ze nog maar een kind was met niet veel ervaring in de industrie. "Ik heb op zeer jonge leeftijd mijn leven getekend bij Disney, dus ik wist niet precies wat ik aan het doen was", zei Gomez tijdens een panel van de Television Critics Association.

In een interview met Kiss FM gaf Selena Gomez toe dat haar tijd in de show iets is waar ze graag op terugkijkt, ook al was ze jong toen ze beroemd werd. "Het was een van de mooiste tijden in mijn leven", gaf Gomez toe. "Ik zal het nooit vergeten. Ik praat nog steeds met sommige mensen van de show."

Waverly Place is een echte straat in New York City

Wizards of Waverly Place is gemaakt door Todd J. Greenwald, die eerder met Disney Channel heeft gewerkt aan de hitshow Hannah Montana. Terwijl het netwerk al het idee had om een show te maken waarin een familie van tovenaars centraal staat, was het Greenwald die werkte aan het uitzoeken van de setting van de show. De producent en schrijver wilden een show maken die zich niet afspeelde op de stranden van Californië, aangezien Hannah Montana dat gebied al bestrijkt, en daarom was het de perfecte keuze om het in New York City te laten plaatsvinden.

Wizards of Waverly Place's locatie is geïnspireerd op Waverly Place in Greenwich Village, Manhattan, waardoor het een van de vele comedyshows is die zich afspeelt in New York City. Zoals bij de meeste Disney Channel-shows, zijn er echter slechts enkele buitenopnamen gemaakt in de Big Apple, en de meeste lijken stock footage te zijn. Wizards of Waverly Place werd gefilmd in Hollywood Center Studios, en de opnames van het eerste seizoen begonnen begin 2007. Hoewel de cast soms te zien is op Waverly Place, is het eigenlijk ook een set die is veranderd in een steegje om te filmen. Dit betekent dat een meerderheid van wat kijkers op hun schermen zagen, niet de echte Waverly Place is.

Tien jaar nadat de show is afgelopen, hopen fans dat Disney besluit de show een reboot te geven. Tot ieders verbazing onthulde Selena Gomez dat ze er graag aan mee zou doen. "Ik zou het eigenlijk heel graag willen. Ik weet niet wanneer dat zal gebeuren of dat dat zal gebeuren, maar ik ben 1000% down, dus we zullen zien", onthulde de actrice. "Het is eigenlijk wild, want sinds Disney+ uitkwam, kreeg ik meer vragen over Wizards dan toen ik in de show was. Ik word er heel blij van."

Gomez' mede-ster David Henrie onthulde ook dat hij graag weer met iedereen zou willen werken. In een interview met E! News, zei de acteur: "Ik denk dat iedereen het wil doen. De goodwill is er. Ik denk dat het meer een kwestie van timing is."

Wizards of Waverly Place liep vier seizoenen, van 2007 tot 2012. De show resulteerde ook in twee andere projecten: de televisiefilm Wizards of Waverly Place: The Movie uit 2009 en de televisiespecial uit 2013 The Wizards Return: Alex versus Alex.

Aanbevolen: