Heeft 'Wizards Of Waverly Place' de carrière van Jake T. Austin verpest?

Inhoudsopgave:

Heeft 'Wizards Of Waverly Place' de carrière van Jake T. Austin verpest?
Heeft 'Wizards Of Waverly Place' de carrière van Jake T. Austin verpest?
Anonim

Max Russo was een begrip en een zeer geliefd personage uit de populaire Disney-serie Wizards of Waverly Place. Max was de doorbraakrol die Jake T. Austin de start gaf die hij nodig had om zijn carrière als acteur te beginnen, zoals het zijn voormalige co-ster Selena Gomez de kans gaf om haar carrière voort te zetten. Als jonge acteur was Jake betrokken bij vele televisieseries, waaronder zijn stemacteursrol als Diego in Dora the Explorer en Go Diego Go!

Na zijn rol in Wizards of Waverly Place was Jake niet zo vaak op onze schermen te zien als veel fans dachten dat hij zou zijn. Disney heeft veel sterren voortgebracht die tot op de dag van vandaag grote beroemdheden zijn. Cole Sprouse was bijvoorbeeld een jonge Disney-ster met zijn broer Dylan en ze hebben allebei een veelbelovende carrière gehad sinds hun Disney-dagen. Lees verder om erachter te komen wat er met Jake T. Austin is gebeurd? En als zijn tijd bij Wizards of Waverly Place zijn kans op een veelbelovende carrière sterk heeft verpest.

The Peak Of Jake T. Austin's Carrière

Na het succes van Jake T. Austin als Max Russo in Wizards of Waverly Place, begon zijn carrière echt van de grond te komen. Jake werd opgepikt door het ABC-netwerk en castte in hun comedy-serie over gemoderniseerde koestering en adoptie genaamd The Fosters, die later de serie later naar het Freeform-streamingplatform verhuisde. Jake was al een begrip bij jonge kijkers sinds hij begon met Disney. Het spelen van de rol van Jesus Adams-Foster in The Fosters zou echter een nog grotere schare fans opbouwen en meer erkenning krijgen als acteur. In 2016 nam Jake T. Austin deel aan de danswedstrijd voor beroemdheden van ABC, Dancing with The Stars.

Het begon er echt op te lijken dat Jake T. Austin het goed deed en op weg was om een bekende acteur te worden nadat hij was overgestapt van Wizards of Waverly Place. Wat fans echter schokte, was dat na 2 seizoenen van The Fosters Jake werd vervangen door Noah Centineo in seizoen 3. Wat fans misschien niet weten, is dat het crash-incident waar Jake nauw bij betrokken was waarschijnlijk de reden achter was.

Jake T. Austin betrokken bij een hit-n-run crash

In 2013 was Jake T. Austin betrokken bij een aanrijding met vier auto's, waarbij elk van hen beschadigd raakte. Er werden meerdere afbeeldingen gedeeld op TMZ, waaronder een Audi uit 2010 (waarvan werd vastgesteld dat deze op naam van Jake stond) die toevallig ook het voertuig was dat tegen de andere 3 geparkeerde voertuigen was gecrasht. Het incident gebeurde op een dinsdagochtend om 3 uur in Sherman Oaks Street in Californië.

Volgens enkele getuigen die in de buurt waren, gooide iemand in het voertuig een fles Ciroc naar een nabijgelegen pand nadat de bestuurder (waarschijnlijk Jake T. Austin) de geparkeerde auto's had geraakt. Ze hadden de bestuurder beschreven als een blanke man met donker haar die er jong uitzag en zich erg dronken gedroeg, wat Jake perfect beschrijft. Dezelfde getuigen zeggen ook dat ze Jake en zijn passagiers een zwarte autodienst hebben zien bellen om hen op te halen voordat de politie ter plaatse kwam. Dit is wat ertoe leidde dat de agenten de crash een hit-and-run noemden, omdat Jake en zijn vrienden direct na de crash vertrokken. Black car services is een luxe service die veel beroemdheden en sterren zoals Jake T. Austin kunnen gebruiken om zich te verplaatsen. Niemand weet zeker of Jake T. Austin degene was die de nacht bestuurde, maar aangezien de auto op zijn naam staat, werd Jake uiteindelijk wel aangeklaagd voor de crash.

Dit hit-and-run incident liet Disney niet onder de indruk omdat het hun schone persona schaadde en veel netwerken wilden na het incident niet meer met Jake samenwerken. Wat er misschien toe heeft geleid dat Jake's carrière is geruïneerd, tenzij hij een manier vindt om van het incident terug te komen.

Waar is Jake T. Austin nu?

Sinds het vluchtmisdrijf en het verlaten van The Fosters, heeft Jake T. Austin sinds 2016 wat tijd weggenomen van de schijnwerpers en weg van de publieke radar. Dit zou Jake de nodige tijd hebben gegeven om zich op zichzelf te concentreren, zodat hij weer kan doen wat hij graag doet, acteren. Jake is betrokken geweest bij een aantal optredens in televisieshows en films, maar de rollen waren in het begin veel lager in vergelijking met zijn carrière. Een rol was zijn stemrol in The Emoji Movie, waarin hij het personage Alex uitte. In 2020 speelde Jake ook de hoofdrol in de thrillerfilm Adverse die de rol van Lars speelde.

Dus, hoewel Jake T. Austin niet veel andere opmerkelijke rollen heeft gespeeld dan de rol van Jezus in The Fosters, is het oneerlijk om zijn rol van Max te spelen in Wizards of Waverly Place. Wat zijn carrière beïnvloedde, waren de acties waaraan hij als jongvolwassene deelnam, vooral het verborgen-n-run-incident. Jake leerde van die fout en nam de tijd om zijn zaakjes op orde te krijgen en kreeg de hulp die hij nodig had en verdient duidelijk een tweede kans.

Aanbevolen: