Hier is hoe de jonge Selena Gomez was toen ze speelde in Wizards of Waverly Place

Inhoudsopgave:

Hier is hoe de jonge Selena Gomez was toen ze speelde in Wizards of Waverly Place
Hier is hoe de jonge Selena Gomez was toen ze speelde in Wizards of Waverly Place
Anonim

Selena Gomez begon interesse te krijgen in entertainment toen ze zag hoe haar moeder zich voorbereidde op toneelproducties. Daarna ging ze voor eindeloze audities voordat ze eindelijk een rol kreeg in Barney & Friends toen ze zeven was. Na 13 succesvolle afleveringen moest de show haar echter laten gaan omdat Gomez te oud werd. In 2005, toen ze 12 jaar oud was, speelde ze een gastrol in de populaire Disney-serie The Suite Life of Zack & Cody. Twee jaar later maakte de jonge actrice haar Hannah Montana-debuut als Mikayla. Daarna deed ze haar eigen originele Disney Channel-film, Princess Protection Program.

Daarna kreeg Selena van 2007 tot 2012 een hoofdrol in de favoriete komedie Wizards of Waverly Place van fans, voordat ze definitief afscheid nam van Disney Channel. Het televisienetwerk vormde haar carrière op manieren die ze zich nooit had kunnen voorstellen. En Selena zal voor altijd dankbaar zijn voor de kans, maar werken voor Disney bracht ook tal van nadelen met zich mee. Dit is hoe jong Selena Gomez was toen ze speelde in Wizards of Waverly Place.

Hoe oud was Selena Gomez in de start van 'Wizards Of Waverly Place'?

Selena Gomez begon haar carrière als heel jong kind met de Wizards of Waverly Place. Op 13-jarige leeftijd werd ze gecast als Alex Russo, de hoofdrol in Wizards of Waverly Place. Disney ontdekte de charismatische actrice in een landelijke talentenjacht. Selena was toen nog maar tien jaar. Gomez zei dat de omgeving van de show en haar leeftijd een sfeer creëerden die haar een publiekstrekker maakte. Een paar jaar later werd Selena op 15-jarige leeftijd beroemd met haar hoofdrol in de Disney TV-serie.

Wat zei Selena Gomez over Disney?

Selena Gomez vertelde InStyle in 2017: "Ik denk dat het echt disfunctioneel is om op jonge leeftijd in deze branche te zijn, waar je uitvindt wie je bent. Ik raad het niet aan", wat suggereert dat ze haar Disney-dagen niet echt miste. In hetzelfde jaar vertelde de actrice aan The Hollywood Reporter dat ze te maken had met pesten tijdens haar tijd bij Disney. Ze zei: "Of het nu alleen kinderen, of opgroeien in de grootste middelbare school ter wereld, Disney Channel, het waren ook volwassenen die het lef hadden om me te vertellen hoe ik mijn leven moest leiden. Het was erg verwarrend voor mij; het was zo verwarrend. Ik had geen idee wie ik zou zijn."

De actrice opende zich ook voor The New York Times en onthulde: "Disney is een machine, en ik ben er dankbaar voor, maar ik heb het gevoel dat ik deel uitmaakte van die omgeving, waardoor ik hunkerde naar de reactie van andere projecten, zelfs meer." In oktober 2019 gaf Selena ook toe dat Disney haar haar jeugd in de Zach Sang Show had laten verliezen door te zeggen: "Ik werkte sinds mijn 7e, was weg van mijn familie, verhuisde van Texas naar [Los Angeles], ervoer roem, werd verward door wat dat betekent, proberen op te groeien, in zo'n rare positie verkeren waarin mensen echt om je geven en ongemakkelijk zijn omdat je opgroeit - ik denk dat ik er bang voor was en waarschijnlijk haatte ik het meeste ervan."

Selena Gomez onthulde dat ze 'perfect moest zijn' tijdens het werken aan Disney

Werken voor Disney betekende ook dat ze een brandschoon imago moest neerzetten, en voor haar Vogue-cover van maart 2021 vertelde Selena hoe Disney verwachtte dat ze een rolmodel zou zijn. altijd perfect. Ze voegde eraan toe dat als Disney-acteur veel kinderen naar haar opkeken, en Disney nam dat brandschoon beeld heel serieus.

Werken bij Disney betekende ook dat Selena geen privacy had, en ze voelde zich op een bepaald moment in haar leven geschonden. De ster merkte in het Vogue-interview op dat ze voor het eerst paparazzi-aandacht kreeg toen ze 15 jaar oud was en er een hekel aan had. Gomez zei: "We waren hier allemaal nieuw in, en ze wilden dingen tegen de paparazzi zeggen, maar dat kan niet, want dat is precies wat de paparazzi willen." Toen voegde ze eraan toe: "Ik herinner me dat ik naar het strand ging met een paar familieleden die op bezoek waren, en we zagen, ver weg, volwassen mannen met camera's die foto's maakten van een 15-jarige in haar zwempak. Dat is een kwetsend gevoel."

In het Vogue-interview gaf de actrice ook nog een andere reden waarom haar ervaring bij Disney niet de beste was en legde uit dat haar tienerjaren in de show haar ertoe aanzetten een pleaser te worden. Ze gaf ook toe dat ze, nadat ze beroemd was geworden als kindsterretje op Disney Channel, zich zorgen maakte over getypecast te worden, en ze leefde nog steeds met het beklijvende gevoel dat mensen haar nog steeds als een Disney-meisje beschouwen.

Wat doet Selena Gomez vandaag?

Gelukkig liggen de Disney-dagen achter Selena. Terwijl ze in augustus 2021 haar show Only Murders in the Building promootte, sprak Selena met verslaggevers tijdens een optreden op de Television Critics Association Summer Press Tour. Gomez vergeleek haar acteerleven met hoe het was toen ze op Disney Channel was. Ze zei: "Ik heb op zeer jonge leeftijd mijn leven weggegeven aan Disney en ik wist niet wat ik aan het doen was. Ik rende gewoon rond op de set."

Gomez erkende dat ze een kind was tijdens het filmen van Wizards Of Waverly Place. Het had niet zoveel ervaring in de industrie als nu; het was niet te vergelijken met Only Murders in the Building. Selena verklaarde: "Wat ik zou zeggen is dat het niveau van verfijning van het materiaal de eerste reden is waarom ik dit wilde doen." De zangeres en acteur voegde eraan toe dat ze zich als een spons voelde op de set van Only Murders in the Building en dat ze ernaar streefde alle wijsheid van haar co-sterren op te nemen.

Aanbevolen: