Deze beroemdheden vochten in echte bokswedstrijden

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden vochten in echte bokswedstrijden
Deze beroemdheden vochten in echte bokswedstrijden
Anonim

Beroemdhedenboksen wordt tegenwoordig een populaire trend; Beroemdheden die voor een wedstrijd in de boksring gaan, bestaan echter al veel langer dan je zou denken. Op dit moment zetten de Britse contentmakers KSI en Joe Weller beroemdheden tegen elkaar op in de boksring die op dit moment enorm populair is geworden en enorm populair is op YouTube. Voorafgaand aan deze wedstrijden hebben talloze beroemdheden al boksen meegemaakt en het opnemen tegen iemand in de ring. Deze beroemdheden vochten ooit in echte bokswedstrijden.

8 Ricky Gervais

De Engelse komiek, acteur, regisseur en schrijver Ricky Gervais nam in 2002 ook deel aan een bokswedstrijd voor een goed doel. Hij nam deel aan een gevecht van drie rondes met elk 90 seconden. De komiek nam het op tegen Grant Bovey en zodra de openingsbel ging, begonnen de twee stoten in de lucht te gooien. De wedstrijd bestond uit veel stoten met veel duwen en trekken van elkaar gedurende de hele ronde. De jury riep uiteindelijk Gervais uit tot winnaar. In een van zijn interviews afgelopen 2021, verklaarde Gervais dat dit het moeilijkste is wat hij ooit in zijn leven heeft gedaan, en het was een geweldige ervaring.

7 Idris Elba

De Engelse acteur, producer en muzikant Idris Elba had een professioneel kickboksgevecht dat plaatsvond in 2016. Hij was toen 44 jaar oud en trainde een heel jaar om zich voor te bereiden op de wedstrijd. Het hele proces van zijn voorbereiding tot aan de eigenlijke wedstrijd werd gedocumenteerd en uitgezonden in een Discovery UK-serie. De acteur heeft geruime tijd in Thailand getraind om zich voor te bereiden op de wedstrijd. Hoewel de wedstrijd traag begon, won Elba uiteindelijk met een knock-out in de eerste ronde.

6 Jake Gyllenhaal

Om zich voor te bereiden op zijn aankomende film Southpaw, bereidde Jake Gyllenhaal zich vijf maanden lang voor door twee keer per dag te trainen. De acteur had een trainer en die concentreerde zich op enkele specifieke technieken die hem stap voor stap werden aangeleerd. De acteur voegde eraan toe dat ze weken aan zijn prik en zijn prik alleen hebben besteed, plus wat voetenwerk. Hoewel de acteur technisch gezien geen officiële gepubliceerde wedstrijd had, had hij wel heel veel sparringwedstrijden voor de film. Toen de acteur tijdens een van zijn interviews door Howard Stern werd gevraagd of de trainingspartners hem in het gezicht mochten slaan, verklaarde de acteur dat ze dat mochten doen en hebben ze hem zelfs meerdere keren in het gezicht geslagen.

5 Aaron Carter

Amerikaanse rapper, zanger, songwriter, acteur, danser en platenproducent Aaron Carter had vorig jaar zijn eerste bokswedstrijd tegen een andere beroemdheid. Hij nam het op tegen tweevoudig NBA-kampioen Lamar Odom. Hoewel dit een fascinerende en geweldige match lijkt, lijkt het alsof niemand ervan af wist. De voormalige professionele basketbalspeler versloeg uiteindelijk de voormalige kinderpopster Aaron Carter door Technical Knockout in de bokswedstrijd die werd gehouden in Atlantic City, New Jersey.

4 Lamar Odom

Zoals hierboven vermeld, nam de voormalige professionele basketbalspeler het op tegen Aaron Carter en deze combinatie is absoluut een beetje vreemd en waarschijnlijk ook een beetje mismatch. De rapper was slechts 6'0" en 175 pond, terwijl de voormalige NBA-speler 6'10" en 239 pond was. Hoewel Carter de ronde agressief begon door stoten uit te delen, had hij moeite om het gezicht van Odom te bereiken vanwege hun verschil in lengte. Odom gebruikte dit in zijn voordeel en begon stoten op Carter te landen. De wedstrijd werd uiteindelijk gestopt door de scheidsrechters in de tweede ronde nadat Carter te veel klappen had gekregen en Odom tot winnaar had uitgeroepen.

3 Dave Bautista

The Guardians of the Galaxy-acteur staat algemeen bekend als een van de toppresteerders in de WWE. Hij besloot echter ooit om te proberen te vechten in een mixed martial art-wedstrijd in 2012. Dat was de eerste wedstrijd van de acteur en in die tijd was zijn tegenstander een pro-mix martial arts-jager met ongeveer 40+ al onder zijn riem. Hij was technisch in een achterstand qua ervaring. Baustista had aanvankelijk wat moeite in de wedstrijd en kreeg veel stoten, maar hij wist uiteindelijk zijn tegenstander neer te halen en een aantal behoorlijk stevige klappen op zijn tegenstander te krijgen. Hij werd aan het einde van de wedstrijd tot winnaar uitgeroepen.

2 Kim Kardashian

De ex-vrouw van Kanye West had in 2009 een bokswedstrijd tegen Tamara Frapasella voor een goed doel. De bokswedstrijd werd uitgezonden in seizoen 4, aflevering 6, getiteld Body Blows on Keeping Up with the Kardashians, die werd gestart om geld in te zamelen voor The Dream Foundation. De reality-tv-ster wilde het aanvankelijk niet doen omdat ze haar angst uitte om de boksring in te gaan, maar ze ging toch naar boven. Kim droeg een roze boksoutfit en vond haar moed om in de ring te stappen en deel te nemen aan de tentoonstelling. Ze verloor uiteindelijk van Frapasella, maar ze zei dat ze ondanks het verlies nog steeds trots op zichzelf is.

1 Rob Kardashian

Tijdens hetzelfde evenement ging Kim Kardashian de boksring in voor een wedstrijd, waar zijn broer Rob Kardashian ook aan deelnam. De Kardashian-broer stapte ook op de ring en nam het op tegen getrainde vechter James Taylor. Taylor beweerde dat hij geen pro is, maar hij had wat training. Sinds het begin van het spel worstelt Kardashian met de veel agressievere tegenstander sinds hij een beetje groter is. Taylor sloeg op een gegeven moment het hoofddeksel van Kardashian af. Rob Kardashian verloor uiteindelijk nadat hij werd neergehaald door Taylor.

Aanbevolen: