Donald Trump online gesleept over bizarre tirade over Lebron James

Donald Trump online gesleept over bizarre tirade over Lebron James
Donald Trump online gesleept over bizarre tirade over Lebron James
Anonim

Donald Trump is zeer bekritiseerd na zijn laatste politieke bijeenkomst.

De 45e president van de Verenigde Staten deed een bizarre hypothese over vrouwenbasketbal, terwijl hij ondertussen een opgraving maakte bij NBA-ster LeBron James.

“Als ik een coach was, zal ik je zeggen, ik zou niet met te veel vrouwen praten zoals we vrouwen kennen. Ik zou een aantal van deze mensen krijgen die zeggen: 'het zijn vrouwen' , vertelde de voormalige reality-presentator zaterdag aan een giechelende menigte in Phoenix, Arizona.

Toen trok hij meneer James de fantasie in.

"Iemand zei dat als LeBron James ooit zou besluiten zich te laten opereren, hoe zou hij dan op het veld staan?"

Opgemerkt moet worden dat de viervoudig NBA-kampioen zich identificeert als een man. Hij heeft nooit publiekelijk de intentie uitgesproken om over te stappen naar een ander geslacht.

Op dit punt begon de menigte te juichen, waarschijnlijk vanwege Trumps lange publieke vete met de basketballer. In het verleden noemde James de Republikein een "zwerver", terwijl Trump de atleet "vervelend" en een "hater" noemde.

"En trouwens, LeBron James - je mag hem hebben", zei Trump tegen de menigte, die begon te juichen.

Op Twitter werd Trumps zogenaamde humor met ongeloof en woede beantwoord.

"Donald Trump besteedde vanavond een deel van zijn toespraak aan het praten over LeBron James die een transgendervrouw wordt. Het is duidelijk waarom Trumps begeleiders hem zelden meer in het openbaar naar buiten laten. Wat er nog van zijn geest over was, is verdwenen", luidde een tweet..

"Donald Trump is helemaal gek geworden als hij zijn toevlucht moet nemen tot het maken van opmerkingen over LeBron James die een geslachtsaanpassende operatie heeft ondergaan, zodat hij basketbal kan spelen met een vrouw om aandacht te krijgen. Iemand alsjeblieft een dwangbuis over hem gooien en hem in de gewatteerde cel plaatsen waar hij thuishoort, "voegde een tweede eraan toe.

"Stel je voor dat je trots bent dat je op deze man hebt gestemd. Twee keer", viel een derde in.

Donald Trump
Donald Trump

Trump vocht herhaaldelijk met de transgendergemeenschap terwijl hij in functie was. De voormalige Apprentice-host introduceerde een controversiële regel die daklozenopvang toestond transgenders af te wijzen op basis van hun fysieke verschijning.

In 2019 verbood hij transgenders om in het leger van de Verenigde Staten te dienen - ondanks cijfers waaruit blijkt dat momenteel bijna 9.000 transgenders in dienst zijn.

Donald Trump zwaait met zijn handen in een rally
Donald Trump zwaait met zijn handen in een rally

Trump beweerde dat het verbod was gebaseerd op financiële redenen en niet op vooroordelen jegens mensen die transgender zijn.

Maar Katelyn Burns, de eerste openlijk transgender verslaggever van Capitol Hill in de VS, zei dat de regel "een van de meest aanstootgevende anti-transvoorstellen" was.

Aanbevolen: