Wie is Lee Jung Jae en de cast van 'Squid Game' daten in het echte leven?

Inhoudsopgave:

Wie is Lee Jung Jae en de cast van 'Squid Game' daten in het echte leven?
Wie is Lee Jung Jae en de cast van 'Squid Game' daten in het echte leven?
Anonim

Squid Game veroverde de streamingwereld stormenderhand toen de dystopische thrillerserie van negen afleveringen arriveerde op Netflix De survivalshow draait om een wedstrijd waarbij honderden spelers met weinig geld een reeks kinderspellen om kans te maken op een enorme geldprijs. Maar de deelnemers weten niet dat het verliezen van een wedstrijd dodelijke gevolgen kan hebben. Het Koreaanse drama is momenteel de meest bekeken show van de streaminggigant, en dat is allemaal te danken aan regisseur en producer Hwang Dong-hyuk.

In de eerste week op de streamingdienst werd Squid Game een bonafide cultureel fenomeen en is sindsdien bekeken door ongeveer 142 miljoen huishoudens wereldwijd. Volgens sommige gelekte documenten heeft de show naar verluidt meer dan $ 900 miljoen voor het bedrijf gegenereerd. Dankzij dit zijn de sterren van de show enorm populair geworden. Het is geen geheim dat er nogal wat gelukkige koppels zijn onder de acteurs van Squid Game. Een paar van de castleden zijn echter nog vrijgezel. Hier zijn alle details.

6 Park Hae-soo knoopte de knoop met zijn niet-beroemde vrouw in 2019

Park Hae-soo, die Cho Sang-Woo speelt, wordt dit jaar 41 en vóór Squid Game was hij al een begrip in Zuid-Korea. Zijn hoofdrol in de dramaserie Prison Playbook 2017 leverde hem de beste nieuwe acteur op bij The Seoul Awards. Wat zijn succesvolle carrière betreft, wordt aangenomen dat Hae-soo ongeveer $ 3-4 miljoen waard is, en het lijkt erop dat hij op het punt staat nog meer rijkdom te vergaren.

Hij is onlangs gecast in de aankomende Koreaanse remake van Money Heist. Park speelt niemand minder dan Berlin. In het echte leven is Park Hae-soo een hopeloze romanticus, en zijn trouwfoto's zijn daar als bewijs. Hij had al een jaar een relatie met zijn niet-showbizz-vriendin toen ze besloten in het huwelijksbootje te stappen. Over de grote verandering in mijn leven zei hij: "Ik ga een nieuw leven beginnen met mijn partner. Ik wilde bij iemand zijn zoals zij die altijd mijn handen vasthoudt en me kracht geeft als ik het moeilijk heb." De acteur werd op 29 september 2021 voor het eerst vader.

5 HoYeon Jung is momenteel aan het daten met mede-Zuid-Koreaanse acteur Lee Dong Hwi

Na Squid Game zijn velen verliefd geworden op de 27-jarige HoYeon Jung. Sinds de release van de serie is Jung behoorlijk populair geworden op Instagram. Ze kreeg meer dan 20 miljoen volgers en telde in minder dan een maand. Voordat ze speler 67 vertegenwoordigde, was ze al een beroemdheid in Korea. HoYeon was een supermodel dat erkenning kreeg voor haar vurige rode haar. Ze heeft net een modepartnerschap gescoord als wereldwijde huisambassadeur voor Louis Vuitton. Haar carrière ligt duidelijk op schema, net als haar romantische leven. Ze ontmoette haar ook beroemde vriend met een wederzijdse liefde voor mode. De gelukkige is de 36-jarige Lee Dong Hwi. Hij is een Koreaanse filmster wiens laatste acteerbaan is in een serie genaamd Glitch. Het stel is al zes jaar samen.

4 Heo Sung-Tae en zijn mysterieuze vrouw trouwden in 2010

Heo Sung-tae speelt de gangsterfans die ze graag haten: Jang Deok-su. De acteur kwam in slechts een maand tijd 17 kg aan voor deze rol. Op de universiteit studeerde hij Russisch, wat verklaart waarom hij de taal vloeiend spreekt en waarom Russische kijkers geobsedeerd zijn door hem. Sinds zijn uni-dagen heeft de 44-jarige acteur meer dan 60 films en tv-credits. Maar voordat hij succes had als acteur, verkocht Sung-tae tv's voor LG en werkte hij bij een scheepsbouwbedrijf. De ster onthult dat hij de creditcard van zijn vrouw moest gebruiken om snacks te kopen toen hij audities ging doen. Sung-Tae en zijn mysterieuze vrouw houden hun privéleven liever privé. Het lijkt er echter op dat ze tien jaar aan het daten waren voordat ze in 2010 trouwden.

3 Zuid-Koreaanse superster Gong Yoo heeft nog geen levenslange partner gevonden

Gong Yoo was de perfecte keuze voor de rol van de charmante recruiter. Deze 42-jarige Koreaanse acteur is razend populair in zijn thuisland. In 2007 speelde hij in Coffee Prince als een rijke café-eigenaar die verliefd werd op zijn werknemer. Zijn karakter veroverde de harten van K-drama-fans overal, en hoewel de show lang geleden eindigde, wordt hij alleen maar populairder.

Gong Yoo's vermogen ligt naar verluidt op maar liefst $ 7 miljoen. Natuurlijk vragen veel dames zich af of hij vrijgezel of bezet is. Hij heeft toegegeven dat hij geniet van het single zijn en gewoon niet klaar is voor het huwelijksleven. Volgens Allkpop onthulde de ster tijdens een interview met Ilgan Sports: "In feite zijn mijn vrienden ouders van basisschoolleerlingen, maar ondanks mijn leeftijd ben ik [mentaal] nog erg jong… Ik kan zien dat trouwen, een familie, en het krijgen van kinderen is extreem moeilijk."

2 Wi Ha-Joon gaat op dit moment niet uit met iemand

Wi Ha-Joon stal de harten van fans als politieagent Hwang Jun-ho. Dit was echter helemaal niet de eerste rol van de acteur. Hij stal vele harten als tweede voorsprong in 18 Again. Bovendien is de 30-jarige een succesvol zakenman. Ha-Joon bouwde zijn eigen Yeezy-sneakerbedrijf en als ervaren model was hij onlangs te zien in Men's He alth magazine Korea. Vanwege zijn meerdere inkomstenbronnen wordt het fortuin van Wi Ha-Joon geschat op ongeveer $ 3 miljoen. Het lijkt erop dat Wi Ha-Joon momenteel niet met iemand aan het daten is. Maar het feit dat hij graag tijd doorbrengt met zijn kleine nichtje, verbetert zijn status als vrijgezel.

1 Lee Jung-Jae's vriendin is een erfgename die ooit getrouwd was met Samsung Chief

Lee Jung-Jae is 49 jaar oud en hij is ieders nieuwste favoriete acteur. Lee's vermogen komt uit op maar liefst $ 5 miljoen. Hij begon ook als model. Gelukkig ontdekte hij uiteindelijk acteren en de rest is geschiedenis. Voor Squid Game speelde hij in meer dan 30 films en tv-shows. De acteur is ook eigenaar van verschillende bedrijven, restaurants en een entertainmentlabel. Samen met zijn beste vriend richtten ze hun eigen managementbureau op, wat betekent dat ze samen voor $ 45 miljard aan onroerend goed bezitten. Op het gebied van daten is Lee al zes jaar samen met zakenvrouw Im Se Ryung. Ze is de oudste dochter van de voorzitter van de Koreaanse voedselgigant Daesang Group. Im Se Ryung was vroeger getrouwd met Lee Jae-Yong, de vice-voorzitter van Samsung. Ze scheidden in 2009 en hebben samen twee kinderen.

Aanbevolen: