Heeft Pete Davidson in het geheim plastische chirurgie ondergaan?

Inhoudsopgave:

Heeft Pete Davidson in het geheim plastische chirurgie ondergaan?
Heeft Pete Davidson in het geheim plastische chirurgie ondergaan?
Anonim

Kim Kardashian en Pete Davidson bevestigden hun relatie door de rode loper officieel te worden voor de première van 'The Kardashians', de nieuwe spin-off/reboot van 'Keeping Up With The Kardashians'. De show heeft al veel mogelijk materiaal, van Kim's nieuwe relatie en zorgen over de inmenging en het onwelgedrag van haar voormalige echtgenoot.

Na hun relatiebevestiging deelde Kim meerdere foto's van PDA tussen haar en haar vriend, Pete Davidson, op een date. Op de tweede foto zag Pete's profiel er voor sommige kijkers anders uit. Sommige fans speculeerden snel dat Kim Pete's neus en kaak had gephotoshopt, terwijl sommigen zo ver gingen om te beweren dat de acteur en komiek plastische chirurgie had ondergaan.

Heeft Pete Davidson een operatie ondergaan?

De ontluikende relatie van Pete en Kim heeft de media stormenderhand veroverd. Hij heeft tijd doorgebracht met haar kinderen en zou volgend seizoen zelfs in 'The Kardashians' kunnen verschijnen. Bronnen vertelden HollywoodLife dat de "deur open is" voor hem om in de show te verschijnen. Of hij de producenten op hun aanbod zal ingaan, is nog onbekend.

Er zijn een paar tegenstrijdige berichten geweest over de relatie van het duo. Bronnen dicht bij het paar hebben bevestigd dat Kim erg voor Pete voelt, terwijl een andere bron lijkt te suggereren dat ze niet echt een emotionele band hebben. "Pete en Kim hebben fysiek de tijd van hun leven", vertelde de bron aan The Heat.

Hoe dan ook, het duo lijkt in veel opzichten aan de heup vast te zitten. Pete liet zelfs een tatoeage zetten met de tekst "My girl is a lawyer" in hoofdletters geschreven. Dit is duidelijk een verwijzing naar het werk van Kim op juridisch gebied. Hoewel dit niet de eerste keer is dat Pete een tatoeage heeft gekregen om een relatie te herdenken, is het duidelijk een teken van zijn respect en bewondering voor zijn vriendin.

Photoshoppen of chirurgie?

Het is bekend dat de Kardashian-crew hun eigen foto's met wisselend succes verandert. De familie heeft behoorlijk wat 'Photoshop-mislukkingen' gehad. Of het nu gaat om vervormde achtergronden, ontbrekende ledematen, extra ledematen of zij-aan-zij vergelijkingen met de originele foto, de resultaten kunnen soms duidelijk zijn.

Sommige fans hebben de familie bekritiseerd voor het promoten van onrealistische verwachtingen van schoonheid. Deze kritiek komt meestal van hun soms overmatige photoshoppen en gebruikelijke ontkenning rond geruchten over plastische chirurgie. Hoewel de Kardashians zeker niet de enige mensen zijn die plastische chirurgie ondergaan in Hollywood, hebben fans erop gewezen dat ze financieel voordeel kunnen halen uit hun cosmetische ontkenning.

De Kardashians hebben meerdere ondernemingen die kunnen profiteren van fans die geloven dat een product dat ze leveren het door Kardashian goedgekeurde geheim van schoonheid is. Dit kwam aan het licht rond de tijd dat Kylie haar make-uplijn begon, oppervlakkig Lip Kits verkocht nadat ze erop stond dat ze rond dezelfde tijd geen lipvullers ontving. Sindsdien is Kylie openhartig over haar onzekerheid over het hebben van kleinere lippen en heeft ze toegegeven dat ze fillers heeft gekregen. Over het algemeen is Kylie niet de enige die dit pad is ingeslagen. Of het nu gesponsorde berichten of shapewear-lijnen zijn, de Kardashians hebben er baat bij om te isoleren dat hun schoonheid volledig natuurlijk is. Dit moedigt mensen aan om hun producten te kopen om er net zo uit te zien als hun favoriete beroemdheden.

De foto van Davidson en Kardashian is blijkbaar niet gephotoshopt

Een bron die naar verluidt dicht bij de Kardashians staat, gaf een verdacht specifieke opheldering over de virale foto. De bron vertelde Page Six dat "het uiterlijk van Pete's neus en nek" niet zijn veranderd op de foto. Page Six verklaarde ook dat ze de originele live-foto hadden gezien (een iPhone-functie die 1,5 seconde opneemt voor en nadat de foto werd genomen) en bevestigde dat Pete's neus en nek op de foto niet waren veranderd.

Ondanks de semi-bevestiging dat Pete's neus en nek niet waren veranderd, waren fans nog steeds achterdochtig over de vraag of andere delen van de afbeelding waren gewijzigd. Fans lijken erop te staan dat Davidson er anders uitziet op de foto's, en velen die aannemen dat Kim de foto heeft gewijzigd zonder Pete te vertellen, komen hem te hulp.

Eén account genaamd "ProblematicFame", waarvan het doel is om "bewustzijn te (verspreiden) over hoe Instagram de schoonheidsnormen kan beïnvloeden", naast elkaar geplaatste foto's van Pete. Een van de fotospread van Kim en een van "Saturday Night Live". Hoewel dit niet per se een beschuldiging of bevestiging is van oppervlakkige bewerkingen, merken fans snel het verband op tussen Pete's nieuwe relatie en de Kardashiaanse neiging om foto's te veranderen.

Fans lijken een duidelijke grens te trekken tussen accepteren dat de Kardashians zelf photoshoppen, en accepteren dat de Kardashians anderen mogen photoshoppen met wie ze gefotografeerd zijn. Een fan twitterde zelfs: "Ik zou huilen als iemand me een gephotoshopte neuscorrectie en kaaklijnsculptuur zou geven."

Aanbevolen: