Van Daniel Radcliffe tot Jesse Williams, deze acteurs lieten het allemaal zien in naaktscènes op Broadway

Inhoudsopgave:

Van Daniel Radcliffe tot Jesse Williams, deze acteurs lieten het allemaal zien in naaktscènes op Broadway
Van Daniel Radcliffe tot Jesse Williams, deze acteurs lieten het allemaal zien in naaktscènes op Broadway
Anonim

Acteren gaat over keuzes. Alle uitvoeringen zijn afhankelijk van de keuzes die acteurs maken, of het nu de keuze is voor welke rol ze auditie doen of de keuzes die ze maken tijdens het spelen van de rol. Een ander feit over acteurs, vooral Hollywoodsterren, is dat velen van hen ook op de planken op Broadway schitteren.

Theater en Broadway kunnen een weg zijn waar acteurs enkele van hun meest gewaagde keuzes kunnen maken, en een van de meest gewaagde dingen die een acteur kan doen, is naakt spelen op Broadway. Naaktscènes komen ook veel voor in film, maar acteren in de buff voor een enorm theaterpubliek is heel anders omdat er geen onflatteuze lichaamsdelen worden verwijderd en er aantoonbaar een zekere mate van privacy is bij het maken van een film. Enkele van de beroemdste acteurs die tegenwoordig werken, hebben voor het publiek gestaan in hun verjaardagskostuum, hier zijn er een paar.

10 Daniel Radcliffe

De Harry Potter-ster zou de wereld moeten zijn waar hij mee moet werken toen hij speelde in Equis. Equis is een ongelooflijk donker en verontrustend stuk dat het verhaal vertelt van Alan Strang en zijn lust voor een paard. Geen liefde, lust, het karakter is fysiek en emotioneel gehecht aan zijn favoriete paard. Sterren van iconische franchises zoals Harry Potter lopen het risico dat de rest van hun carrière overschaduwd wordt door de franchise, of erger nog, ze lopen het risico getypecast te worden. Radcliffe vermeed deze valkuil in zijn carrière door zijn bereik te tonen en in zo'n controversieel toneelstuk te spelen.

9 Jennifer Tilly

Tijdens de jaren negentig werd Tilly beschouwd als een geliefd sekssymbool en werd ze vaak gecast als een zwoele liefdesbelang. Ze speelde een goudzoeker in Liar Liar, was de eye-candy in een van de Chucky-films en stemde jarenlang Bonnie in Family Guy. Ze speelde ook in de 2001-versie van een toneelstuk getiteld The Women, waarin ze het publiek kort liet zien wat ze is in een grappige scène waarin ze werd binnengelopen terwijl ze in de badkuip was.

8 Jude Law

Law is net zo productief op Broadway als in Hollywood. Hij heeft veel toneelstukken gespeeld, waaronder een vertolking van Indiscretions uit 1995. Op basis van de titel kan je raden dat seks en sensualiteit een grote rol spelen in het stuk. Net als Jennifer Tilly toont Law het publiek zijn lichaam in een badkuipscène.

7 Stanley Tucci

De acteur en prominente foody speelde in 2008 samen met Edie Falco in Frankie en Johnny in de Claire de Lune. Het stuk draait om een one-night-stand die hun personages hebben en hoe dit leidt tot romantiek en de mogelijkheid van een relatie. Het stuk is in 1987 geschreven door de bekroonde toneelschrijver Terrence McNally.

6 Nicole Kidman

Nicole Kidman's Broadway-debuut was in 1998 en ze haalde de krantenkoppen toen het nieuws bekend werd dat ze een naaktscène zou doen voor haar eerste toneelstuk. Kras dat, ze deed verschillende naaktscènes. Kidman was een van de sterren in The Blue Room, een toneelstuk verteld door een reeks van 10 verschillende vignetten.

5 John Lithgow

De ster van 3rd Rock From The Son en Planet of The Apes had een respectabele Broadway-carrière voordat hij doorbrak in films als Footloose en Buckaroo Bonzai. Zijn eerste Broadway-show was een toneelstuk genaamd The Changing Room in 1973. Zoals je kunt zien aan de titel, wordt naaktheid sterk geïmpliceerd omdat we allemaal weten dat we ons behoorlijk uitkleden in kleedkamers. Het stuk speelt zich af in de kleedkamer van een rugbyteam en Lithgow was niet verlegen om in de buff voor de rol te gaan. Het leverde de acteur ook een Tony op, wat Lithgow op zijn beurt hielp om de lucratieve carrière te hebben die hij nu heeft.

4 Lea Michele

De ster van Glee begon op Broadway en heeft een groeiend theatraal cv. Een van haar meest gerespecteerde Broadway-rollen was in de populaire musical Spring Awakenings, waar ze een scène deed waarin ze topless was. Michele heeft er geen spijt van dat ze naakt is gegaan, en ze noemde de scène 'smaakvol'. Ze speelde ook mee in de show met een van haar Glee-co-sterren, Jonathan Goff.

3 Kathleen Turner

De legendarische actrice was gedurende haar hele carrière een sekssymbool, dus het zou geen schok moeten zijn dat ze alles wilde laten zien voor een Broadway-publiek. Turner speelde mevrouw Robinson in een bewerking van de klassieke film The Graduate die het verhaal vertelt van mevrouw Robinson, een rijke getrouwde vrouw die de zoon verleidt van een familievriend die een identiteitscrisis heeft na het afronden van de universiteit. Turner speelde de zwoele mevrouw Robinson en ze ging frontaal voor de rol. De meeste acteurs op deze lijst gingen topless of flitsten even met hun billen, Turner liet de wereld zien waar ze mee te maken heeft van boven naar beneden.

2 Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris heeft veel Broadway-shows gedaan en is een zeer getalenteerde zanger en danser. Tot nu toe heeft hij echter slechts één toneelstuk met een naaktscène gedaan, ook al heeft hij veel toneelstukken gedaan. Harris ging naakt voor The Paris Letters, een toneelstuk over "de hoge kosten van seksuele repressie", aldus de New York Times.

1 Jesse Williams

Het sluiten van onze lijst is de Grey's Anatomy-ster. Williams is een van de nieuwste sterren op deze lijst om op Broadway op te treden, en zijn eerste toneelstuk, Take Me Out, omvat ten minste één naaktscène. Hoewel hij niet won, leverde de voorstelling hem wel een Tony-nominatie op. Leuk weetje: een foto van Williams' naaktscène is gelekt door een publiekslid dat illegaal een foto nam tijdens de show. Het delen van foto's van Broadway-toneelstukken terwijl ze worden uitgevoerd zonder de schriftelijke toestemming van de acteurs en producenten wordt beschouwd als inbreuk op het auteursrecht. Dus de dader overtrad niet alleen de regels van het theater, ze overtreden de wet. Toch is het niet de grootste verrassing dat een brutale fan misschien een naaktfoto van zijn favoriete acteurs wil maken.

Aanbevolen: