Britney Spears laat het allemaal zien in nieuwe foto's

Inhoudsopgave:

Britney Spears laat het allemaal zien in nieuwe foto's
Britney Spears laat het allemaal zien in nieuwe foto's
Anonim

Britney Spears liet weinig aan de verbeelding over met haar recente fotodump op Instagram. De zangeres bood haar 41 miljoen volgers een kijkje in haar prachtige pre-zwangerschapsfiguur, bedekt met twee handen en een goed geplaatste emoji. De fotodump heeft geleid tot bezorgdheid bij sommige fans, terwijl anderen haar hebben geprezen omdat ze een vrije vrouw is.

Britney Spears deed het weer op sociale media

De popster poseerde voor een achtergrond van tropische bladeren terwijl ze haar borst met haar handen bedekte en pronkte met haar prachtige figuur. Brit zegt dat de foto's zijn genomen tijdens een vakantie in Mexico voordat ze zwanger werd van haar derde kind.

Brit schreef bij de fotoronde: "Fotodump van de laatste keer dat ik in Mexico was VOORDAT er een baby in mij zat … waarom zie ik er in godsnaam 10 jaar jonger uit op vakantie."

Het lijkt erop dat Brit niet kon beslissen welk filter hij moest gebruiken, omdat, zoals een fan het zei: "dit is geen fotodump, het is steeds weer dezelfde foto." Het lijkt erop dat het enige verschil tussen de zes snaps het filter is dat ze heeft gebruikt en de uitsnede!

Op een vergelijkbare foto met dezelfde tropische achtergrond veranderde ze haar pose iets en onderschreef de foto: Onderschat niet de kracht van het zelf doen en fotograferen met een selfiestick!!! Fotodump voordat er een kind in mij zat !!!”

De popprinses kwam een paar uur later terug voor een laatste pronkende foto, maar deze keer toonde ze wat liefde voor haar fans, met als onderschrift: "Ik hou van jullie allemaal SSSSSSSSSOOOOOOOOOO veel."

Sommige fans applaudisseerden voor haar, terwijl anderen bezorgd waren

Dit is verre van de eerste keer dat de zangeres het allemaal online heeft onthuld sinds ze haar conservatorium in november 2021 beëindigde. Eerder dit jaar plaatste Spears een spiegelselfie met alleen hoge kniekousen en een kanten choker.

Brit, die eerder toegaf dat haar vader haar altijd 'lelijk' liet voelen, werd geprezen door sommige fans, met een die haar zei: 'Doe wat je wilt, KONINGIN!'

Niet iedereen deelde het enthousiasme. Een andere fan schreef: "Dit meisje is ziek, ze huilt om hulp", terwijl een ander zei: 'Ik ben er vrij zeker van dat het conservatorium met een reden was ingesteld.'

Aanbevolen: