Liam Payne's verloofde reageert op hem met 'een andere vrouw', ze gaan uit elkaar

Inhoudsopgave:

Liam Payne's verloofde reageert op hem met 'een andere vrouw', ze gaan uit elkaar
Liam Payne's verloofde reageert op hem met 'een andere vrouw', ze gaan uit elkaar
Anonim

Liam Payne en Maya Henry gaan misschien toch niet naar het altaar, aangezien het paar uit elkaar is gegaan te midden van beelden van de zangeres met 'een andere vrouw', waar Maya nu op heeft gereageerd.

Volgens E! Nieuws, aangezien One Direction-fanaccount een foto plaatste van Liam met zijn armen om een niet-geïdentificeerde vrouw. Vervolgens hebben ze Maya in de afbeelding getagd en ze reageerde snel.

Hoewel Maya Liam in de opmerking haar 'verloofde' noemde, zijn er sindsdien rapporten opgedoken die beweren dat het paar voorbij is - en het is misschien niet recent.

Een vertegenwoordiger van Liam vertelde PEOPLE dat het paar meer dan een maand geleden uit elkaar was gegaan.

Liam en Maya hebben een geschiedenis van uit elkaar gaan

De breuk komt een jaar nadat het paar hun romance nieuw leven inblies. Liam en Maya werden in 2018 voor het eerst publiekelijk met elkaar verbonden voordat ze het jaar daarop hun romance bevestigden. Ze waren verloofd in augustus 2020. "We zijn gewoon heel blij", zei Liam kort na de verloving. "De laatste week dat ik jarig was, is mijn zoon vandaag voor het eerst naar school gegaan, dus het voelt eigenlijk als veel primeurs voor mij, wat geweldig is!"

Liam bevestigde in juni 2021 echter dat ze voor het eerst uit elkaar waren. Tijdens een optreden in The Diary of a CEO-podcast zei het voormalige boybandlid: "Ik ben inderdaad" toen hem werd gevraagd of hij single is.

Liam legde de schuld voor de breuk bij zichzelf, hoewel hij vaag was over de reden. "Ik voel me op dit moment meer dan wat dan ook, ik ben meer teleurgesteld in mezelf dat ik mensen blijf kwetsen. Dat irriteert me. Ik ben gewoon niet zo goed geweest in relaties", zei hij.

Het duurde echter slechts twee maanden voordat het paar samen op vakantie werd gespot en de verloving was weer aan, dat is tot nu toe.

Aanbevolen: