Het kind van Elon Musk wil niets met hem te maken hebben & Zijn ex-vrouw reageert

Inhoudsopgave:

Het kind van Elon Musk wil niets met hem te maken hebben & Zijn ex-vrouw reageert
Het kind van Elon Musk wil niets met hem te maken hebben & Zijn ex-vrouw reageert
Anonim

De acht kinderen van Elon Musk zijn in de loop der jaren grotendeels buiten de schijnwerpers gehouden. Een van zijn kinderen is echter naar voren gekomen om te verklaren dat ze niet langer de naam van de miljardair wil hebben - of iets met hem te maken, tenminste.

De 18-jarige diende eerder deze week een verzoekschrift in bij het Los Angeles County Superior Court in Santa Monica en vroeg om een naamswijziging en een nieuwe geboorteakte. De tiener vraagt dat haar geslachtsherkenning formeel wordt veranderd van man naar vrouw. Voorheen bekend als Xavier Alexander Musk, vroeg ze ook om haar naam te veranderen in Vivian Jenna Wilson.

Vivian heeft laten weten dat ze haar band met haar beroemde vader wil verbreken. "Ik woon niet langer bij mijn biologische vader of wil op geen enkele manier verwant zijn met mijn biologische vader", verklaarde ze op de gerechtelijke documenten toen ze de reden voor de naamswijziging uitlegde.

Wat Justine Wilson zegt over haar en Elon's kind

Tot nu toe heeft Elon – ondanks zijn affiniteit met Twitter – niet publiekelijk gereageerd op het nieuws van zijn dochter. Zijn ex-vrouw Justine Wilson heeft sindsdien echter steun gedeeld voor de overgang van hun dochter. Justine tweette over een gesprek dat ze had met een van haar 18-jarigen (hoewel ze niet specificeerde of het met Vivian of haar tweelingbroer Griffin was).

Elon en Justine ontmoetten elkaar tijdens het bijwonen van Queen's University. Het paar trouwde in 2000. Het paar verwelkomde hun eerste kind, een zoon, in 2002, hoewel hij kort daarna stierf aan Sudden Infant Death Syndrome. Het echtpaar ging IVF gebruiken om hun gezin uit te breiden. Ze verwelkomden hun tweeling in 2004 en een drieling in 2006. Elon en Justine scheidden echter in 2008.

Hoewel Elon en Justine naar verluidt de voogdij delen, onthullen de gerechtelijke documenten dat Vivian bij haar moeder woont.

Naast de kinderen die hij deelt met zijn ex-vrouw, heeft Elon ook een zoon en dochter met muzikant Grimes. Hun zoon X Æ A-Xii (bijgenaamd 'X') werd geboren in 2020, terwijl hun dochter, Exa Dark Sideræl, in december 2021 via een draagmoeder werd geboren.

Aanbevolen: