Hoe verdient Rob Kardashian zijn geld in 2022?

Inhoudsopgave:

Hoe verdient Rob Kardashian zijn geld in 2022?
Hoe verdient Rob Kardashian zijn geld in 2022?
Anonim

Rob Kardashian is nogal een kluizenaar geworden sinds de splitsing van zijn ex-vriendin, popster Rita Ora in 2012.

De voormalige Keeping Up With the Kardashians-realityster had zijn voormalige vlam onder meer beschuldigd van vals spelen - en het was duidelijk dat Kardashian gekwetst was door de splitsing op basis van hoe snel hij begon in te pakken. Het is geen geheim dat de USC-afgestudeerde een emotionele eter is, en hoewel hij zijn best deed om de pijn die hij voelde door de breuk te overwinnen, kreeg hij uiteindelijk de overhand.

Vandaag de dag wordt de vader van één nog maar zelden buiten gezien, omdat hij slechts bij zeer zeldzame gelegenheden tv-optredens heeft gemaakt. Terwijl zijn familie zonder hem hun beroemde realityshow Keeping Up With the Kardashians ging presenteren, wordt aangenomen dat de 34-jarige nog steeds een salaris verdiende, aangezien zijn moeder Kris Jenner vaak heeft onthuld dat het geld dat de familie heeft verdiend show is gelijk verdeeld tussen hen.

Om nog maar te zwijgen, Kardashian heeft ook een kledinglijn en een sokkenlijn, die hij sterk promoot op zijn social media-handvatten. Dus, hoe is de voormalige Dancing With the Stars-deelnemer erin geslaagd om zichzelf overeind te houden terwijl hij zich afzonderde van de wereld? Hier is het dieptepunt …

Hoe Rob Kardashian zijn nettowaarde bereikte

Volgens Celebrity Net Worth heeft Rob Kardashian maar liefst $ 10 miljoen aan nettowaarde vergaard, wat behoorlijk indrukwekkend is gezien het feit dat hij al zo lang uit de schijnwerpers is geweest.

Een flink bedrag van dat bedrag zou afkomstig zijn van zijn betrokkenheid bij E!'s Keeping Up With the Kardashians, dat van 2007 tot 2021 op het NBC-kanaal liep. KUWTK was op een gegeven moment de grootste show op zijn selectie geworden, wat uiteindelijk betekende dat E! besteedde een fortuin aan het verlengen van het familiecontract.

In oktober 2017 sloot Jenner bijvoorbeeld een meerjarige deal met het bedrijf voor een verbluffende $150 miljoen, wat betekende dat KUWTK op zijn minst tot 2021 zou doorgaan.

En hoewel het gemakkelijk is om aan te nemen dat Kylie Jenner of Kim Kardashian het meeste zouden verdienen, gezien hun sterrenkracht, gaf de momager tijdens een optreden op Ellen toe dat het geld dat verdiend wordt met reality-tv altijd gelijk is verdeeld over alle van haar familie en verwanten die deelnemen.

En hoewel haar zoon zo zelden in de show te zien was, is het redelijk om aan te nemen dat hij nog steeds een aanzienlijk bedrag verdiende.

Toen Kardashian later samenkwam met model-gedraaid-rapper Blac Chyna in 2016, E! had groen licht voor een realityshow voor het paar met de titel Rob & Chyna. Dit was de eerste keer in jaren dat fans Kardashian wekelijks op hun tv-schermen zagen.

Bronnen zeggen dat er ook een tweede serie in het proces was, maar na de fysieke onenigheden van Chyna en Kardashian, die later leidden tot het uit elkaar vallen van hun relatie, werd het seizoen stopgezet voordat het volledig werd stopgezet.

Kardashian is ook de oprichter van de sokkenlijn Arthur George, genoemd naar de middelste naam van zijn overleden vader Robert Kardashian en die van hemzelf.

Hoewel het onduidelijk is hoe goed zijn bedrijf het in de loop der jaren heeft gedaan, verkocht een paar Arthur George-sokken voor een ongelooflijke $ 30 bij de lancering van de site in 2012. Gezien het feit dat dit waarschijnlijk was toen de Kardashians echt op hun hoogtepunt waren, het zou niet moeilijk zijn om te geloven dat Kardashian een goed inkomen genereerde van beïnvloedbare fans.

Rob probeert zijn rijk op te bouwen zonder de naam Kardashian te benadrukken

In een interview met WWD legde Kardashian uit waarom hij zijn achternaam niet op zijn merk wilde gebruiken, en stond erop dat hij wilde dat het 'classy' klonk.

"Ik wilde mijn achternaam niet gebruiken", vertelde hij. “Het label zegt nog steeds dat het van Robert Kardashian is, maar ik voel me meer op mijn gemak als het Kardashian niet naar je schreeuwt.

“We hoeven niet alles te overdrijven, maar tegelijkertijd kun je er ook niet onderuit. En Arthur George klinkt stijlvol.”

“Ralph Lauren begon met stropdassen en dat wil ik navolgen. Maar ik begin klein en ik wil niet falen. En sokken is waar het begint. Sokken zijn iets waar ik altijd al een passie voor heb gehad.”

Rob Kardashian bezit verschillende andere bedrijven

Kardashian is ook de oprichter van de kledinglijn Halfway Dead, die hij in juni 2019 lanceerde.

Zijn kleding werd zwaar gepromoot door zijn beroemde zussen, die in het verleden zijn kleding op hun sociale media-accounts hebben geplugd.

En een shoutout krijgen van iemand als Kylie Jenner, die meer dan 200 miljoen volgers heeft op een platform als Instagram, zal ongetwijfeld cijfers opleveren voor iemands bedrijf - dus het is waarschijnlijk dat het hetzelfde zou hebben gedaan voor Kardashian's Halfway Dead lijn.

De streetwear kleding is een samenwerking met Nicky Diamonds van Diamond Supply Co.

In een verklaring aan WWD sprak ze over haar samenwerking met Kardashian en zei: Halfway Dead is de balans van alle dingen: gelukkig en verdrietig, winnen en verliezen, leven en dood.' Het is je middenweggevoel, Rechtsaf? Je bent niet levend of dood.”

Aanbevolen: