Kanye West wist alle Instagram-berichten, inclusief videobekentenis over het huwelijk met Kim Kardashian

Inhoudsopgave:

Kanye West wist alle Instagram-berichten, inclusief videobekentenis over het huwelijk met Kim Kardashian
Kanye West wist alle Instagram-berichten, inclusief videobekentenis over het huwelijk met Kim Kardashian
Anonim

Kanye West heeft al zijn berichten op Instagram gewist, inclusief het 'Thanksgiving-gebed' waarin hij zegt: Het enige waar ik elke dag aan denk, is hoe ik mijn familie weer bij elkaar.” Deze schoonmaakgolf komt nadat een stortvloed aan rapporten beweerde dat de relatie van Kim Kardashian met de vermeende nieuwe beau Pete Davidson steeds sterker wordt, ondanks de zeer openbare verklaringen van West dat hij zijn ex-vrouw terug wil.

Dit is echter zeker niet de eerste keer dat fans getuige zijn van een verdwijnende act op het account van de rapper - met 9,5 miljoen volgers. In feite keerde hij pas onlangs terug naar het socialemediaplatform in juli, nadat hij zijn eerder verwijderde account had hersteld om zijn 10e studioalbum Donda te promoten.

Velen speculeren dat Kanye's Instagram-pauze mogelijk te wijten is aan de nieuwe 'relatie' van Kim Kardashian met Pete Davidson

Ongeacht de staat van dienst van Kanye, speculeren velen dat zijn laatste stille spreuk het resultaat zou kunnen zijn van een Nederlandse toerist die zondag een aantal selfies vrijgeeft. De foto's toonden de toerist die poseerde met zowel Kim als Pete terwijl het paar naar verluidt genoot van een ontspannen ontbijt in een hotel in LA.

Er wordt al gedacht dat de hiphoplegende zijn ongenoegen heeft getoond over de zich ontwikkelende nieuwe romance van zijn ex-vrouw, en zogenaamd de zakenmagnaat op Instagram zou ontvolgen nadat haar amoureuze rendez-vous met Pete was ontmaskerd. Toch veroorzaakte deze stap verwarring, omdat velen geloofden dat Kanye zelf al verder was gegaan met het nieuwe 22-jarige model Vinetria, een nieuwe vriendin, nadat het paar bij verschillende gelegenheden samen was gespot.

Kanye West heeft onlangs een reeks verklaringen vrijgegeven waarin ze belooft Kim terug te winnen

Geruchten terzijde, het is duidelijk dat de rapper zijn reality-ster-ex mist. Het oprechte 'gebed' dat West op Thanksgiving plaatste, toonde aan dat hij een periode van zelfreflectie had ondergaan, waarin hij bekende: "Ik heb fouten gemaakt. Ik heb in het openbaar dingen gedaan die als echtgenoot niet acceptabel waren. Maar nu vandaag, om wat voor reden dan ook - ik wist niet dat ik voor deze microfoon zou staan - maar ik ben hier om het verhaal te veranderen."

De Donda-hitmaker ging toen verder met het verwijzen naar zijn religieuze principes en verklaarde: Als de vijand Kimye kan scheiden, zullen er miljoenen families zijn die het gevoel hebben dat die scheiding oké is … maar wanneer God Kimye bij elkaar brengt, gaat er om miljoenen families te zijn die zullen worden beïnvloed om te zien dat ze het werk van de scheiding kunnen overwinnen.”

Aanbevolen: