Weer een confrontatie met echte huisvrouwen in Beverly Hills betrapt kijkers op hun hoede

Inhoudsopgave:

Weer een confrontatie met echte huisvrouwen in Beverly Hills betrapt kijkers op hun hoede
Weer een confrontatie met echte huisvrouwen in Beverly Hills betrapt kijkers op hun hoede
Anonim

Aflevering 3 van Real Housewives van Beverly Hills bevat een epische krachtmeting in La Quinta … maar het is niet wie kijkers verwachten!

In de afgelopen twee weken zijn fans getuige geweest van wat de opkomst en opkomst van Sutton Stracke lijkt te zijn - althans in de ogen van de kijkers. De Southern Belle is dit seizoen van de grond gekomen en heeft onderweg meer verstoord dan de veren van Erika Jayne.

Tot nu toe hebben we gezien dat Sutton bonnetjes meebracht naar het verjaardagsdiner van Harry Hamlin (allemaal in de naam om te bewijzen dat Lisa Rinna ongelijk had), een bijzonder kleine uitwisseling had met Erika en de inval van Dorit Kemsley vergelijkt met haar problemen met een nieuwe ontwerper naar de VS brengen.

In het kielzog van haar ongeremde benadering van haar tweede seizoen als huisvrouw (en derde op RHOBH), zijn veel van Suttons co-sterren geschokt en met open mond achtergelaten (we kijken naar jij, Kyle Richards!) door haar capriolen. In aflevering 3 is er echter eindelijk een confrontatie. Maar tussen wie is die confrontatie precies? Laten we eens kijken!

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat spoilers voor aflevering 3 van Real Housewives of Beverly Hills

Suttons gedrag komt tot een hoogtepunt

Als Kyle's reactie op Sutton's reactie op Dorit's inbraak niet voldoende indicatie was, bevestigt aflevering 3 het: mevrouw Umansky is niet blij.

Na het vertellen van Dorit over Suttons oppervlakkige reactie op de overval in aflevering 2, begint deze week met Kyle die de groep vertelt wat er is gezegd.

Echter, voordat dingen de kans krijgen om te verhit te raken, vertelt Garcelle alle aanwezigen dat Sutton aanwezig moet zijn bij het gesprek - zowel om context te geven als om zichzelf te verdedigen.

De groep is het daarmee eens, en uiteindelijk gaat het allemaal mis als ze elkaar een weekendje weg ontmoeten om Kyle's nieuwe winkelopening in La Quinta te vieren. Het is echter opmerkelijk dat Sutton het groepsgesprek voorafgaat door Dorit te vertellen wat er is gezegd, zich te verontschuldigen en uitleg te geven. Zoals ze in haar aflevering 2-gesprek met Kyle liet doorschemeren, vertelt Sutton dat ze als kind een angstaanjagende huisinvasie heeft meegemaakt, en zelfs het horen van een overval is genoeg om een volledige lichaamsreactie teweeg te brengen. Dorit begrijpt Sutton's reactie en laat het los…

Terug in Kyle's thuis weg van huis in de woestijn, moedigt Garcelle iedereen aan die de behoefte voelde om iets tegen Sutton te zeggen om het in haar gezicht te zeggen, en even lijkt het alsof zij en Diana zouden kunnen vonken een eigen vete. Nadat ze Sutton "onhandig" heeft genoemd met haar woorden, zegt Diana dat haar tegenspeler zich bewust moet zijn van de echte pijn die ze veroorzaakt - maar de spanning verdwijnt snel als de nieuweling erkent dat ze ziet hoezeer ze probeert zichzelf te verbeteren.

In het licht van Suttons uitleg accepteert het grootste deel van de groep haar redenering. Erika is ondertussen nog steeds geen fan - maar dat wisten we al.

Crystal Kung Minkoff neemt het op tegen de groep

Sutton en de groep (met uitzondering van Erika) hebben misschien vrede, maar de zaken lopen op een zijspoor als een ander castlid haar eigen grieven uit. Dat wil zeggen, Crystal Kung Minkoff.

Op de hielen van iedereen die Sutton's uitleg begrijpt, klaagt Crystal dat haar mede-sterren niet zo begripvol waren voor haar reactie toen zij en Sutton vorig seizoen hun eigen drama hadden. In plaats daarvan had ze het gevoel dat iedereen haar gevoelens op dat moment snel afwees, en in plaats daarvan koos ze ervoor om haar met gas aan te steken. Dit zet de vrouwen aan om erop te wijzen dat er een verschil was tussen de situaties - en, niet verwonderlijk, Crystal vat het niet goed op.

De ruzie ontaardt al snel in een chaos, waarbij Kyle vraagt of Crystals frustraties een "millennial-ding" waren en Dorit schreeuwde: "Ben je gek geworden?"

Crystal stormt uiteindelijk het huis uit en zegt dat ze niet het gevoel heeft dat ze in een veilige ruimte is - wat Dorit ertoe aanzet een wenkbrauw op te trekken in haar biechtstoel en te praten over een 'slechte woordkeuze'.

Fans reageren op "Er is Sutton over Crystal"

Aflevering 3 betekende misschien een keerpunt in de gevoelens van de groep tegenover Sutton, maar als het om de fans gaat, is er niet veel veranderd. De mensen houden nog steeds van Sutton!

Sutton is echter niet de enige waar fans van houden. Als reactie op de aflevering van deze week kreeg Crystal ook veel lof.

Dus, zal Crystal haar problemen met de rest van de groep kunnen oplossen? We moeten blijven afstemmen om erachter te komen!

Fans kunnen altijd en overal nieuwe afleveringen van Real Housewives of Beverly Hills bekijken op Hayu.

Aanbevolen: