Alles wat 'The Ultimatum'-koppels over de show hebben gezegd

Inhoudsopgave:

Alles wat 'The Ultimatum'-koppels over de show hebben gezegd
Alles wat 'The Ultimatum'-koppels over de show hebben gezegd
Anonim

The Ultimatum staat ongetwijfeld bovenaan Netflix's schijnbaar eindeloze repertoire van bizarre reality-datingshows. De populaire realityshow is gebaseerd op het ongelovige uitgangspunt dat het stellen van het gedurfde ultimatum, met me trouwen of verder gaan, verbintenissen in relaties kan oplossen. Om deze ongebruikelijke theorie te testen, rekruteerden de producenten van The Ultimatum zes paren wiens huwelijksplannen waren ontspoord door verbintenisproblemen. De koppels komen overeen zichzelf te onderwerpen aan wat misschien wel het meest verbazingwekkende datingexperiment op televisie is.

Nadat de onwillige partner een ultimatum had gesteld, wisselden de castleden drie weken lang van partner en besloten later of ze zich wilden binden aan hun oorspronkelijke partners. Hoewel deelname aan het experiment niet per se een garantie voor lang en gelukkig was, kregen de koppels zeker een frisse kijk op liefde en relaties. Hier is alles wat de eerste lichting koppels van The Ultimatum te zeggen hebben over de show.

8 Heeft 'The Ultimatum' de relatie tussen Madlyn en Colby gered?

Madlyn Ballatori en Colby Kissinger kenden een rotsachtige start op The Ultimatum. Hun emotionele huwelijk tijdens de laatste aflevering en de onthulling dat ze hun eerste kind verwachtten op de reünie bewijzen echter dat hun relatie bloeide na The Ultimatum.

In een interview met BuzzFeed reflecteerde Madlyn op de impact van The Ultimatum op haar relatie met Colby en zei: Daarna hebben we alles gewoon uitgepraat en onze communicatie was zoveel beter; transparantie met elkaar is zoveel beter geworden.”

7 april Melohn vindt het moeilijk om sommige ‘The Ultimatum’-scènes te bekijken

Het Ultimatum onderwierp April Melohn aan het pijnlijke ongeluk om te zien hoe haar oude vriend, Jake Cunningham, een diepgaande, intieme band ontwikkelde met zijn proefpartner, Rae Williams. April vindt het nog steeds moeilijk om scènes te bekijken met de intieme momenten van Jake en Rae.

De reality-tv-ster vertelde onlangs aan BuzzFeed: Ook al is het een jaar later - we zijn eroverheen; we zijn verder gegaan - het doet gewoon pijn, want het is, één, respectloos en, twee, het verraad zien.”

6 Jake Cunningham heeft veel geleerd van 'The Ultimatum'

Het Ultimatum zag Jake Cunningham zijn relatie met April Melohn opgeven nadat hij een diepere band met Rae Williams had ontwikkeld. Het feit dat hij in de show was, heeft Jake blijkbaar veel geleerd over relaties en ultimatums.

In een interview met People reflecteerde Jake op zijn ervaring met ultimatums door te zeggen: Als iemand hier niet klaar voor is, is iemand daar niet klaar voor, jullie kunnen het allemaal uitpraten en op een bepaalde manier compromissen sluiten zonder een ultimatum.”

5 'The Ultimatum' hielp Hunter beseffen dat hij met Alexis wilde trouwen

De reis van Alexis en Hunter op The Ultimatum eindigde onverwachts nadat Hunter had besloten om vóór het proefhuwelijksgedeelte van het experiment een huwelijksaanzoek te doen.

In een interview met US Weekly, onthulde Hunter dat het feit dat ik op The Ultimatum was "een beetje hielp om veel van de gevoelens die ik had, te verstevigen, 'Hé, wil ik een aanzoek doen of niet?"

4 Nathan Ruggles en Lauren Pounds dachten dat 'The Ultimatum' giftig was

Nathan en Lauren's relatie en controversiële betrokkenheid bij The Ultimatum heeft hen blootgesteld aan aanzienlijke online spot. Nathan vertelde onlangs aan Newsweek dat hij er een hekel aan had hoe zijn "relatie werd verdraaid om in een negatief daglicht te worden gezien" door het productieteam van The Ultimatum

Aan de andere kant leerde The Ultimatum Lauren Pounds dat "je alleen met je partner aan je problemen moet werken, naar therapie moet gaan of een pauze moet nemen. Ultimatums zijn giftig."

3 Shanique Imari was maandenlang paranoïde na 'The Ultimatum'

Terwijl de relatie tussen Shanique Imari en Randall Griffin uiteindelijk The Ultimatum overleefde, had het paar het moeilijk nadat het filmen was ingepakt. In een interview met TV Insider onthulde Shanique dat ze "maandenlang zo paranoïde was dat het leek alsof er een camera naar me keek."

In het interview deelde Randall ook zijn perspectief op de show en zei: Ik vond het, in een rare zin, meer als therapie, als harde therapie. Ik denk niet dat iemand zichzelf of zijn partner in een dergelijke positie zou willen brengen.”

2 'The Ultimatum' hielp Rae Williams beseffen dat ze niet klaar was om te trouwen

Hoewel Rae Williams aan het begin van de show een ultimatum stelde aan Zay Wilson, realiseerde ze zich uiteindelijk dat haar beslissing misschien slecht geïnformeerd was. Rae vertelde onlangs aan People: "Ik realiseerde me dat ik niet, weet je, misschien klaar ben om te trouwen."

In het interview leek Rae er ook spijt van te hebben dat Zay een ultimatum had gesteld toen ze zei: "Wat betreft het stellen van het ultimatum, realiseerde ik me dat dat niet eerlijk is om iemand aan te doen."

1 Op 'The Ultimatum' zijn was moeilijk voor Zay Wilson

De afleveringen die leiden naar de seizoensfinale van The Ultimatum bevatten een verwoestende en gewelddadige breuk tussen Rae Williams en Zay Wilson. Ondanks zijn nogal tumultueuze rit op The Ultimatum, is Zay vastbesloten om een positieve kijk op de ervaring te behouden.

Half april deelde Zay hartverwarmende kiekjes van zichzelf en April Melohn op zijn Instagram-verhaal met het bijschrift: "Ging door moeilijke tijden met mijn dawg [april] we hebben nooit gevouwen en hebben het altijd 100 gehouden. Ik ben zo trots van jou kleine zus."

Aanbevolen: