TikToker Sienna Mae Gomez verontschuldigt zich voor het gemiste merkteken op haar lichaam Positieve merch

Inhoudsopgave:

TikToker Sienna Mae Gomez verontschuldigt zich voor het gemiste merkteken op haar lichaam Positieve merch
TikToker Sienna Mae Gomez verontschuldigt zich voor het gemiste merkteken op haar lichaam Positieve merch
Anonim

Sienna Mae Gomez staat bij haar volgers bekend als de lichaamspositieve TikTok-woordvoerder. Ze spoort haar fans aan om zichzelf te accepteren zoals ze zijn. Haar merchandising was bedoeld om jonge fans te troosten die worstelen met eetstoornissen of andere vormen van voedselangst.

Het bericht miste echter zijn doel. Gomez kreeg te maken met terugslag voor sweatshirts met een mogelijk triggerend gezegde en verontschuldigde zich snel. Ze is nog een tiener en hecht veel waarde aan het welzijn van haar supporters.

Merch Backtrack

Gomez plaatste een TikTok-video van zichzelf waarin ze de situatie uitlegt met betrekking tot shirts en sweatshirts met de tekst: "Heb je vandaag gegeten?"

De bedoeling is duidelijk, als een bevestigende verklaring om haar volgers te helpen herinneren om te eten. Veel mensen vonden de koopwaar echter triggerend voor mensen die moeite hebben met eten.

"Ik heb de berichten van velen van jullie gehoord", zei ze tegen haar TikTok-volgers, "En het spijt me ten zeerste voor elke veroorzaakte overtreding."

"Ik ben jong en navigeer nog steeds door de wereld en deze industrie. Het is duidelijk dat ik het niet altijd de eerste keer goed zal doen. Ik geef veel om inclusiviteit en ik streef ernaar het goede voorbeeld te geven. Dat betekent luisteren."

Ze bleef haar fout erkennen: "Dat gezegd hebbende, ik heb je gehoord en heb de merch verwijderd. Ik zal nog steeds alle opbrengsten van deze lijn aan Teen Line doneren, een plaats waar veel tieners kunnen contact opnemen voor hulp."

Ze eindigde haar bericht door haar volgers te bedanken voor hun meningsuiting en drong er bij hen op aan vandaag aardig te zijn voor iemand, aangezien iedereen zijn eigen strijd voert.

Reacties van fans op de merchandise

Terwijl sommige fans Gomez beschuldigden van het verheerlijken van eetstoornissen, waren anderen het daar niet mee eens.

Een Twitter-gebruiker zei: "Hoe beledigend is sienna mae's merch… de helft van haar merk controleert mensen en zorgt ervoor dat ze graag hebben gegeten / voor zichzelf hebben gezorgd."

Een andere commentator suggereerde dat ze de bedoelingen van TikToker zagen, maar er waren enkele plotgaten in het idee: "Ik zie waar ze vandaan komt, maar het is erg ongevoelig om te profiteren van de strijd van andere mensen. zoals ik, ze is een goed persoon maar:/ idk het voelt niet goed, maar ik heb geen plaats om iets te zeggen."

Gelukkig hoorde Gomez deze zorgen. In plaats van een Instagram-verhaal te plaatsen dat nauwelijks verantwoordelijkheid nam, zoals veel andere excuses van influencers, koos ze voor een volwassen benadering.

Aanbevolen: