Natasha Bedingfield is cool met haar kontje dat viraal gaat

Inhoudsopgave:

Natasha Bedingfield is cool met haar kontje dat viraal gaat
Natasha Bedingfield is cool met haar kontje dat viraal gaat
Anonim

"Heb je je deze scène ooit voorgesteld op de dag dat we dit schreven?" vraagt Natasha Bedingfield dit weekend op haar IG. Ze praat met de co-schrijvers van 'Unwritten', de hit uit 2004 die deze Britse artiest op de wereldwijde Billboard-hitlijsten zette.

Nu dansen mensen erop op een manier die niemand 17 jaar geleden had kunnen voorspellen. Dit is wat er gebeurde toen Natasha-buit samen met een paar Gen Xers verscheen en haar kont (ja, haar kont) wereldwijd trending begon te worden.

Het begon met een TikTok-dans

Natasha Bedingfield handen op gezicht
Natasha Bedingfield handen op gezicht

Voor beter of slechter, steeds meer sterren met hits uit het verleden brengen hun oude nummers naar het heden in de vorm van TikTok-danstrends. J-Lo deed het met haar 'Don't Cost a Thing'-uitdaging. Gwen Stefani deed het ook en moedigde fans aan Hollaback op de app te gebruiken.

Nu krijgt Natasha's 'Ongeschreven' een TikTok-renaissance, inspirerende dansen van gebruikers zoals @Gleefuljhits. Dat is het account waar een keiharde routine uit voortkwam die Natasha dit weekend op haar eigen TikTok-account imiteerde.

Daarin draagt ze een neon trainingspak dat op een gegeven moment naar beneden wordt getrokken om te pronken met een booty popping choreo. DAT viel de meeste mensen op in het commentaargedeelte van haar TikTok.

Haar antwoorden zijn goud

Natasha's reactie op dit soort aandacht? Hilarisch en beleefd waarderend. Ze lijkt gevleid door opmerkingen als "de zon zat al die tijd in haar achterzakken."

Fans op Twitter hebben screenshots gemaakt van enkele van haar lieve reacties:

Natasha Bedingfield TikTok commentaar
Natasha Bedingfield TikTok commentaar
Natasha Bedingfield TikTok reacties
Natasha Bedingfield TikTok reacties

Zelfs sommige celebs barsten in lachen uit. Mede-zangeres Jordin Sparks uit de vroege jaren '00 schreef "dit brengt me zoveel vreugde" op Natasha's IG-post van de dans, en SZA merkte op: "Ten eerste is het vet vettig worden. Ten tweede ben je een legende en dit maakte me zo blij, bedankt" (met een hoop klappende en lachende emoji's natuurlijk).

Ze heeft het er eerder over gehad

Natasha Bedingfield geel shirt lachend pratend
Natasha Bedingfield geel shirt lachend pratend

Natasha is niet verlegen om van haar natuurlijke eigenschappen te houden. Dit is wat ze al in 2017 zei over het nooit nodig hebben van een kontgerelateerde chirurgische reis.

Een ander opmerkelijk buitmediamoment vond plaats in de podcast 'The Show with Jen and Truta'. Ze vroegen Natasha zelfs of ze er ooit aan had gedacht om een nummer met een kontthema te schrijven.

"Ik heb een grote buit en ik heb veel ideeën voor liedjes", zei ze in de podcast."Vaak vragen rappers me om regels voor hen te schrijven, ik denk dat het zeker leuk zou zijn om zoiets te doen, maar ik denk dat er onlangs al een aantal goede booty-nummers zijn uitgekomen, dus."

We kunnen nooit genoeg booty-nummers hebben, Natasha! Ik hoop dat ze ons binnenkort zegent met haar take.

Aanbevolen: