Disney's 'Halloweentown'-ster Kimberly J Brown beschrijft hoe ze verliefd werd op haar co-ster in nieuwe TikTok

Disney's 'Halloweentown'-ster Kimberly J Brown beschrijft hoe ze verliefd werd op haar co-ster in nieuwe TikTok
Disney's 'Halloweentown'-ster Kimberly J Brown beschrijft hoe ze verliefd werd op haar co-ster in nieuwe TikTok
Anonim

Disney Channel's Halloweentown is een film met Kimberly J. Brown in de hoofdrol over een meisje dat helpt een stad te redden nadat ze ontdekt heeft dat ze een heks is. De film was destijds immens populair bij tieners en tweens en wordt nog steeds elke Halloween op het kanaal gedraaid, ondanks dat het oorspronkelijke beoogde publiek nu in de dertig is.

Vanwege het succes van de film zijn er nog drie films gemaakt voor de populaire serie, waarbij Brown de hoofdrol speelt in de eerste twee.

Hoewel de eerste film de beroemdste is, is Halloweentown II: Kalabar's Revenge een goede tweede - vooral omdat ze de afgelopen jaren een relatie heeft gehad met de co-ster Daniel Kountz van de film.

Het nieuws over hun relatie werd in juli 2018 bevestigd, nadat Brown een foto van hen twee had gepost voor Internationale Kussendag. Er gingen echter geruchten dat de twee samen waren geweest lang voordat die foto werd genomen.

Fans vragen zich al jaren af hoe de voormalige Disney-sterren bij elkaar kwamen, en nu kregen ze eindelijk hun antwoord, van niemand minder dan Brown zelf!

Tijdens de video vertelde Brown hoe ze elkaar hadden ontmoet op de set van Halloweentown II, toen zij 16 was en hij 22.

"We ontmoetten elkaar 20 jaar geleden voor het eerst toen we samen een film filmden waarin onze personages in het begin een beetje flirtten, maar toen ontdekte ik dat hij de aartsvijand van mijn familie was en haatte hem eigenlijk voor de rest van de film."

Halloweentown II: Kalabar's Revenge is het vervolg op Halloweentown uit 2001 dat het verhaal vertelt van tienerheks Marnie Piper (Brown) die probeert de zoon van Kalabar genaamd Kal (Kountz) te verslaan, die duistere magie heeft uitgevoerd en haar families heeft gestolen spreukenboek. Kountz' personage wordt aan het einde van de film verslagen, waardoor dit zijn enige optreden in Halloweentown is.

Hoewel de twee sinds de film contact hielden, hadden ze elkaar na de film minstens tien jaar niet meer gesproken. Ze kwamen weer bij elkaar toen Brown een paar jaar geleden contact opnam met Kountz om komische sketches te filmen voor haar YouTube-kanaal, waar hij voor het eerst te zien is in haar video Holiday Family Dinner uit 2017. Nadat de video was ingepakt, verklaarde Brown dat de twee "onverwacht verliefd werden".

De relatie van Brown en Kountz gaat nog steeds goed en ze hebben allebei een sterke media-aanwezigheid op Instagram. Brown is ook actief op TikTok en YouTube, waarbij haar vriend af en toe in haar video's te zien is.

De actrice verscheen ook in een video met ex-Disney Channel-ster Christy Carlson Romano in 2019.

Hoewel Kountz nog steeds af en toe optreedt, is zijn belangrijkste taak makelaar voor Keller Williams in Los Angeles. Hij plaatst foto's en video's op zijn Instagram over zijn werk, inclusief huizen die hij heeft verkocht.

Zijn laatste optreden was in de film Prospectors The Forgiven uit 2019 en in veertien afleveringen van de populaire webshow Youthful Daze, met Chrishell Stause, de ster van Selling Sunset.

De laatste Halloweentown-film waarin Brown speelde, was Halloweentown High uit 2004. Die film, samen met de drie andere in de serie, is momenteel beschikbaar op Disney+.

Aanbevolen: