‘Love Actually’: Keira Knightley beschrijft hoe haar personage Juliet eindigde

Inhoudsopgave:

‘Love Actually’: Keira Knightley beschrijft hoe haar personage Juliet eindigde
‘Love Actually’: Keira Knightley beschrijft hoe haar personage Juliet eindigde
Anonim

Het is weer die tijd van het jaar, het is tijd om opnieuw te debatteren of 'Love Actually' en vooral die beruchte kaartenscène romantisch of problematisch was.

De film uit 2003, geregisseerd door Richard Curtis, speelt zich af in Londen in de aanloop naar Kerstmis en heeft een met sterren bezaaide cast van Britse acteurs, waaronder 'Atonemenet'-ster Keira Knightley.

Keira Knightley heeft de juiste theorie over het lot van haar 'Love Actually'-personage

De genomineerde voor een Academy Award speelt Juliet, een onlangs getrouwde vrouw die het geheime object van genegenheid is van Mark, de beste vriend van haar man Peter (Chiwetel Ejiofor), gespeeld door Andrew Lincoln, alumnus van 'The Walking Dead'.

Mark is wanhopig verliefd op Juliet, maar kan het niet meer tegenhouden als ze erachter komt dat haar trouwdagvideo, gemaakt door Mark, uitsluitend van haar close-ups is gemaakt. De beste man raakte tijdens de ceremonie eigenlijk een beetje afgeleid en liet Peter buiten beeld. Je had maar één baan, Mark.

Ten slotte, en het is nauwelijks een spoiler voor wie dit leest na talloze jaren en memes, verschijnt Mark bij Julia aan de deur met een reeks kaarten waarin hij op creatieve wijze haar liefde voor haar belijdt. Leuk of stalkerig? Jury is er nog steeds niet (we maken een grapje: ga niet zo bij iemand aan de deur verschijnen, zeker niet als ze getrouwd zijn met je beste vriend en geen interesse in je hebben).

Knightley, wiens Juliet achter Mark aan rent om hem een snelle kus te geven na genoemde scène, lijkt het ermee eens te zijn dat haar personage de juiste keuze heeft gemaakt door terug te gaan naar Peter na Marks bekentenis.

"Nee, ik heb de film niet meer bekeken. Ja, ik weet dat ik bij mijn man blijf!" vertelde de actrice aan 'Entertainment Weekly' tijdens een recent interview voor haar aankomende horrorkomedie 'Silent Night' met kerstthema.

Knightley speelt de hoofdrol in de kersthorrorkomedie 'Silent Night'

Knightley heeft periodedrama's tijdelijk apart gezet om Kerstmis weer te spelen in de kerstthriller geregisseerd door Camille Griffin. De cast bevat ook de door Taika Waititi geregisseerde 'Jojo Rabbit'-hoofdrolspeler Roman Griffin Davis, 'The Crown'-acteur Matthew Goode en Knightley's mede-chanel-ambassadeur Lily-Rose Depp.

Volgens de officiële synopsis van de film: "Nell (Knightley), Simon (Goode) en hun zoon Art (Griffin) staan klaar om vrienden en familie te verwelkomen voor wat een perfecte kerstbijeenkomst belooft te worden. Perfect behalve voor één ding: iedereen gaat dood."

Laten we 'Love Actually' Pasen in de gaten houden, of zullen we zeggen… Kersteieren in deze, die op 3 december in de VS en het VK verschijnen.

Aanbevolen: