The Bachelorette': Katie Thurston werd verliefd op meer dan één man in de show

Inhoudsopgave:

The Bachelorette': Katie Thurston werd verliefd op meer dan één man in de show
The Bachelorette': Katie Thurston werd verliefd op meer dan één man in de show
Anonim

De aanstaande hoofdrol van The Bachelorette Katie Thurston onthulde onlangs dat ze tijdens haar seizoen grote gevoelens had voor meer dan één deelnemer. In een interview met Access legde ze uit hoe ze haar relaties in evenwicht hield.

We kennen haar als de groepsbemiddelaar en sekspositieve fanfavoriet. Nu mag ze haar eigen verhaal vertellen en iemand vinden die bij haar energie past. We zullen moeten afwachten of die liefdesreis eindigt met een diamant van Neil Lane.

Meer dan eens verliefd worden

Access Hollywood-correspondent Scott Evans stelde alle vragen die fans maar al te graag willen weten. Is Thurston verloofd? Vond ze geluk gevulde liefde op de show? Terwijl ze haar kaarten meestal dicht bij haar borst hield, morste de vrijgezel toch wat druppels thee.

Hij vroeg of ze verliefd werd en toen verscheen er een glimlach op haar gezicht: "Ik werd zeker verliefd, op meer dan één man."

Sommige seizoenen in Bachelor Nation zijn voorspelbaar, waarin een van de deelnemers een duidelijke match is voor de leiding. Het klinkt echter alsof Thurstons pad niet zo duidelijk zal zijn.

Ze vervolgde: "Het zijn geweldige mannen, zoals het gemakkelijk is om te doen met deze groepen … Voor mij wachtte ik gewoon een beetje op dat moment, verduidelijking van 'dit is het'. In elke relatie concentreer ik me gewoon op die man."

Dus, heeft ze 'die ene' gevonden?' Haar nuchtere benadering en mix van haar hart en hoofd zijn precies wat de leiding van de show nodig heeft om rommelige scheidingen uit de vergelijking te houden. Dat gezegd hebbende, we zouden niet boos zijn als drama en liefdesdriehoeken zich zouden ontvouwen.

We herinneren ons hoe het halfseizoen van Clare Crawley in de war raakte, en fans dachten dat ze zich haastte in haar toegewijde relatie met Dale Moss. Liefde heeft tijd nodig om erachter te komen, vooral in een hyperversneld tempo dat The Bachelorette heeft gekoesterd.

Gericht op de mannen als individuen

De groepssetting zorgt voor verhitte concurrentie en begrijpelijke onzekerheden. Zodra de datums in je woonplaats voorbij komen en nep-beïnvloeders op sociale media zijn uitgeroeid, worden ware gevoelens een gevoelig onderwerp.

We hebben er vertrouwen in dat Thurston dat in gedachten zal houden, zoals ze deed in het seizoen van Matt James toen de gemene meidenmentaliteit overkookte.

"Op een gegeven moment moet je een keuze maken", vertelde de goedhartige Steenbok, "Voor mij begon ik dat te doen tegen de tweede helft van mijn reis. Het is moeilijk."

Aanbevolen: