Wordt 'Love Is Blind'-ster Deepti de volgende 'Bachelorette'? Wat we weten over haar persoonlijke leven

Inhoudsopgave:

Wordt 'Love Is Blind'-ster Deepti de volgende 'Bachelorette'? Wat we weten over haar persoonlijke leven
Wordt 'Love Is Blind'-ster Deepti de volgende 'Bachelorette'? Wat we weten over haar persoonlijke leven
Anonim

Deepti Vempati werd meteen een ster in Love Is Blind, seizoen 2, en haar persoonlijkheid resoneerde met fans over de hele wereld. Fans keken toe hoe Deepti liefde zocht in de show en een emotionele connectie vond met Abhishek "Shake" Chatterjee. Ze komen allebei uit Indiaas erfgoed, en ze hebben ook allebei toegegeven dat ze nog nooit eerder met een gekleurde persoon hebben gedate. De twee onderzochten hun relatie verder en maakten zich uiteindelijk klaar voor hun trouwdag - een dag die niet helemaal zou eindigen zoals een van beiden het had verwacht.

In een vurig, 'girl-power'-moment liet Deepti Shake bij de mandap staan en riep de hele bruiloft af, tot grote vreugde van de fans, die hem achter haar rug om over haar zagen praten. Fans zijn nu geobsedeerd door Deepti en willen meer van haar zien… op The Bachelorette.

10 Fans willen Deepti zien migreren naar 'The Bachelorette'

Fans kunnen geen genoeg krijgen van Deepti Vempati en ze willen dat ze een nieuwe rol op zich neemt als de nieuwe vrijgezellin. Ze zijn geobsedeerd door de manier waarop ze in staat was om met zichzelf om te gaan en de manier waarop ze er uiteindelijk voor koos om te zeggen: "Ik kies mezelf" wanneer ze op haar trouwdag voor een moment van de waarheid staat. Er is een enorme beweging online geweest, waarbij fans suggereerden dat ze een groot succes zou worden in de rol van de vrijgezellin.

9 Deepti heeft bewezen dat ze een publiek kan boeien

Tijdens haar tijd bij Love Is Blind heeft Deepti bewezen dat ze haar publiek kan betoveren. Ze viel meteen op tussen de rest van de show en haar verhaallijn veroverde de wereld stormenderhand. Ze was in staat om zich met oprechte oprechtheid voor Shake open te stellen en ze toonde aan dat ze een zachte kant heeft die ongelooflijk gemakkelijk is om van te houden. Ze liet haar fans ook zien dat ze een sterke vrouw was die geen genoegen zou nemen met minder dan ze verdient, en fans waren ook meteen dol op haar moedige kant.

8 Kan Deepti een impact hebben op 'The Bachelorette'?

Op een moment dat perfect geschikt was voor reality-tv, deed Deepti het ondenkbare en stormde weg van haar bruidegom, hem verbijsterd en alleen achterlatend op de mandap. Ze had zoveel tijd besteed aan het voorbereiden op dit moment, in elk opzicht, maar toen ze zich realiseerde dat haar hart er niet echt in zat, toonde Deepti vasthoudendheid en moed door de hele bruiloft op te geven en een ander pad voor haar toekomst te kiezen. Fans weten dat Deepti het vertrouwen heeft om een echte leider en een steunpilaar te zijn op The Bachelorette,en ze hopen dat ze de nieuwe hoofdrol op zich kan nemen.

7 Wordt Deepti lid van 'The Bachelorette'?

Fans zijn all-in op het idee om Deepti te laten schitteren als de nieuwe Bachelorette, maar de kans dat dat ook echt gebeurt, is nihil. Netflix en ABC zijn totaal verschillende netwerken, en de cross-over tussen netwerken is geen gebruikelijk concept. De producers zouden zeker een mooie, zelfverzekerde Bachelorette krijgen als ze Deepti een kans zouden geven, maar op dit moment lijkt dit idee wishful thinking.

6 De carrière van Deepti Vempati

Dus wie is deze mooie dame waar iedereen toch gebiologeerd mee is? Voor degenen die een inhaalslag moeten maken, Deepti was bedrijfsanalist en werkte voor Allstate Insurance. Ze heeft een graad in psychologie en een minor in Business Management. Na zeven jaar bij Allstate werd ze in 2019 gepromoveerd tot Information Technology Analyst. Ze is toegewijd aan haar carrière en is een hardwerkende, gefocuste medewerker die een hoge standaard stelt in alle aspecten van haar werk.

5 Wat Deepti graag doet voor de lol

Deepti Vempati heeft in haar vrije tijd bijna altijd een camera in haar hand. Haar Instagram-pagina staat vol met prachtige foto's die ze maakt tijdens de reis van haar leven, en haar fotografische vaardigheden zijn op zijn zachtst gezegd indrukwekkend. Ze legt de meest verbluffende momenten vast en plaatst foto's die fungeren als een verhaallijn die al haar avonturen documenteert. Haar passie voor fotografie speelt een grote rol in haar leven en ze vindt rust terwijl ze de schoonheid van de natuur om haar heen portretteert.

4 Heeft Deepti huisdieren?

Deepti Vempati is een hondenmens en de twee pups die ze thuis heeft, zijn de gelukkige ontvangers van haar liefde. Ze is weer bij haar ouders ingetrokken sinds ze in Love Is Blind verscheen, en ze geniet enorm van de tijd die ze doorbrengt met de twee familiehonden, Vino en Pixel. Deze twee schattige pups verschijnen regelmatig op Deepti's Instagram-pagina, en het is duidelijk dat ze graag tijd met ze doorbrengt en ze bij elke gelegenheid fotografeert.

3 Wie zijn de vrienden van Deepti Vempati?

Deepti heeft veel ups en downs meegemaakt tijdens haar tijd op Love Is Blind, en ze heeft een solide groep vriendinnen die haar bij elke stap volledig steunen. Ze heeft de vele reizen en goede tijden gedocumenteerd die ze door de jaren heen met haar groep meisjes heeft gedeeld, en ze zijn allemaal in Deepti's hoek geweest tijdens haar tijd op de show, wat de sterke vriendschap demonstreert die ze blijven delen.

2 Ze houdt van reizen

Deepti Vempati houdt van reizen en wil de wereld zien. Ze is geïnteresseerd in het leren van nieuwe dingen over verschillende culturen en het zien van alle mooie bezienswaardigheden die de wereld te bieden heeft. Ze is begonnen aan een aantal reizen die ze op haar sociale media plaatst en zal in de toekomst waarschijnlijk nog veel meer reizen met haar meisjes maken. Misschien heeft ze na verloop van tijd een speciaal iemand om op vakantie te gaan.

1 Deepti vindt rust in de natuur

Als het stressvol wordt, zoekt Deepti Vempati rust door zichzelf te omringen met de natuur, en als ze haar camera meeneemt, zijn de resultaten magnifiek. Ze houdt enorm van de rust die ze kan vinden wanneer ze wordt omringd door bomen, grote watermassa's en bloemen, en haar Instagram-pagina vertelt alles over de verbluffende bezienswaardigheden die ze ziet tijdens deze momenten van verfrissende ontsnapping.

Aanbevolen: