Waarom Pete Davidson niet zou verschijnen op 'The Kardashians

Inhoudsopgave:

Waarom Pete Davidson niet zou verschijnen op 'The Kardashians
Waarom Pete Davidson niet zou verschijnen op 'The Kardashians
Anonim

Iedereen die fan is van de Kardashian/Jenner-familie was er kapot van toen de reality-tv-sterren in 2020 aankondigden dat hun show Keeping Up with the Kardashians ten einde liep. Gelukkig kondigde de familie kort daarna aan dat ze de hoofdrol zouden spelen in een nieuwe reality-tv-show genaamd The Kardashians, die in april 2022 in première ging op Hulu.

Vandaag bekijken we Kim Kardashian's vriend Pete Davidson van dichterbij, die nog niet in de reality-tv-show verschijnt. Van wat zijn team denkt over de Saturday Night Live-ster die op Hulu's The Kardashians verschijnt tot wat Kim Kardashian heeft gezegd over een mogelijke cameo van Pete Davidson - blijf scrollen om erachter te komen!

8 Pete Davidson en Kim Kardashian begonnen te daten in 2021

Volgens Who's Dated Who begonnen Kim Kardashian en Pete Davidson met daten in oktober 2021. Zoals fans waarschijnlijk al weten, lijken de twee sterren het begin te hebben gemaakt toen Kim Kardashian afgelopen herfst Saturday Night Live organiseerde. In november 2021 onthulde een bron dicht bij het paar: "Kim en Pete zijn aan het daten en hebben een geweldige tijd samen."

7 Kim en Pete hebben het echt goed gedaan

De bron vervolgde: "Pete is een romanticus en doet zijn uiterste best om Kim zich speciaal te laten voelen. Kim denkt dat Pete hysterisch is en hij maakt haar constant aan het lachen, maar ze hebben ook op een dieper niveau contact gemaakt. " Sinds ze begonnen te daten, zijn de twee verschillende keren samen gespot, en Kim Kardashian heeft zelfs onthuld dat Pete Davidson een paar tatoeages heeft opgedragen aan haar.

6 Kim Kardashian heeft nog niet gefilmd met Pete Davidson voor 'The Kardashians'

In een interview met Variety onthulde Kim Kardashian dat ze nog niet met Pete Davidson heeft gefilmd. De nieuwe reality-tv-show ging op 14 april in première op Hulu, en hoewel fans Davidson er nog niet op zagen, kregen ze wel veel van Kourtney Kardashian's partner Travis Barker te zien.

5 Pete Davidson verschijnt mogelijk in seizoen twee van 'The Kardashians'

Hoewel Kim Kardashian zei dat ze nog niet met haar vriend heeft gefilmd, onthulde ze dat ze er niet tegen is. "Ik heb niet met hem gefilmd", zei Kim. "En ik ben er niet tegen. Het is gewoon niet wat hij doet. Maar als er een gebeurtenis zou plaatsvinden, en hij was erbij, zou hij de camera's niet zeggen weg te gaan. Ik denk dat ik misschien iets heel spannends ga filmen dat eraan komt, maar het zou niet voor dit seizoen zijn. Je zult het gewoon moeten zien, maar ik ben altijd open en eerlijk, en dat zal ik nooit niet zijn, dus je zult zeker die eerlijkheid en openheid krijgen als het gaat om de relatie waarin ik zit. Ik leg zeker uit hoe we elkaar hebben ontmoet en wie contact heeft opgenomen met wie en hoe het is gebeurd en alle details die iedereen wil weten. Ik sta zeker open voor praten, en ik leg het zeker uit." Afgaande op dit, zullen fans misschien een beetje Pete Davidson te zien krijgen in het volgende seizoen van de Hulu-show.

4 Pete Davidson's team wil hem niet op 'The Kardashians'

Kim Kardashian lijkt open te staan voor het idee dat Pete Davison in The Kardashians verschijnt, maar zijn team is niet zo optimistisch. Een bron voor Page Six zei dat mensen die dicht bij Davidson staan hem niet in de reality-tv-show willen.

"Zijn carrière heeft een vlucht genomen, waar heeft hij dit voor nodig", zei de insider. "Voordat hij Kim ontmoette, wist niemand wat hij deed." Volgens de bron geloven Pete's vrienden dat deelname aan de reality-tv-show de relatie tussen Pete Davidson en Kim Kardashian onder druk zou zetten.

3 Kim Kardashian en Pete Davidson worden langzaam meer publiek

Hoewel Kim Kardashian en Pete Davidson sinds oktober 2021 aan elkaar zijn gelinkt, was het pas dit jaar dat de twee Instagram officieel werden. In maart 2021 plaatste Kim twee foto's met Pete op haar sociale-mediaprofiel, en ze onderschreef ze met "Wiens auto gaan we nemen?!" Afgezien van hun Instagram-debuut als koppel, hadden de twee dit jaar ook hun evenementdebuut - in ieder geval een soort van. Op 7 april woonden ze allebei de première van The Kardashians bij, maar zoals eerder vermeld liepen ze niet samen over de rode loper.

2 Pete Davidson steunt de nieuwe reality-tv-show van de Kardashians

Velen hoopten dat Pete Davison naast Kim Kardashian over de rode loper zou lopen bij de première van The Kardashians. De reality-tv-diva liep echter alleen over het tapijt, maar Pete Davidson was er om haar te steunen. "Hij is hier om me te steunen. Het is mijn ding", zei Kim. "Ik denk niet dat het zijn ding is om hier bij mij te zijn. Dus ik ben gewoon zo blij dat hij hier is." Na de première vergezelden Kim Kardashian en Pete Davidson Kourtney Kardashian en Travis Barker op een afterparty.

1 Kim en Pete zijn gewoon niet klaar om zo openbaar te zijn met hun liefdesleven

Het lijkt alsof Kim en Pete nog niet klaar zijn om hun liefdesleven in de schijnwerpers te zetten. Echter, aangezien Kim de hoofdrol speelt in een reality-tv-show, zullen sommige delen van hun relatie er uiteindelijk op worden besproken.

Aanbevolen: