Italiaanse operazangeres, het ongelooflijke leven en vermogen van Andrea Bocelli

Inhoudsopgave:

Italiaanse operazangeres, het ongelooflijke leven en vermogen van Andrea Bocelli
Italiaanse operazangeres, het ongelooflijke leven en vermogen van Andrea Bocelli
Anonim

Andrea Bocelli is een icoon in de muziekindustrie. Hij staat bekend om zijn engelachtige klassieke operastem en zijn vermogen om veel instrumenten te bespelen. Hoewel dit reden genoeg is om zeer vereerd te worden, is hij iconisch omdat hij naam heeft gemaakt terwijl hij volledig blind was. Hoewel deze ongelukkige ontwikkeling plaatsvond in zijn pre-tienerjaren, liet hij zich er niet van weerhouden om piano, fluit en professionele zang na te streven. Hier is het ongelooflijke leven en vermogen van de Italiaanse ster Andrea Bocelli.

9 Andrea Bocelli kreeg de diagnose glaucoom toen ze 5 maanden oud was

Voordat hij zelfs maar geboren was, probeerden artsen Andrea Bocelli's ouders te overtuigen om hem te aborteren, omdat ze dachten dat hij gehandicapt zou worden geboren en een slechte kwaliteit van leven zou hebben. Andrea's moeder hield echter stand en koos ervoor om de baby te krijgen. Slechts een paar maanden na zijn geboorte kreeg Bocelli de diagnose congenitaal glaucoom en worstelde hij met zijn gezichtsvermogen toen hij opgroeide.

8 Toen Andrea Bocelli instrumenten begon te spelen

Ondanks zijn beperkte gezichtsvermogen werd Andrea Bocelli aangetrokken door muziek en begon hij op zesjarige leeftijd piano te leren spelen. Na verloop van tijd werd hij ook bedreven in het bespelen van verschillende andere instrumenten, zoals de saxofoon, fluit, drums, gitaar, trompet en trombone. Muziek was een troost voor hem en hij wijdde zich volledig aan het voortdurend ontwikkelen van zijn talenten.

7 Toen Andrea Bocelli volledig blind werd

Door een ongelukkige wending van de gebeurtenissen werd Andrea Bocelli volledig blind toen hij twaalf jaar oud was. Met al een verminderd gezichtsvermogen zorgde een incident op het voetbalveld terwijl hij als keeper speelde ervoor dat zijn zicht volledig werd weggenomen. Hij werd tijdens de wedstrijd in zijn oog geraakt en liep daarbij een hersenbloeding op.

6 Andrea Bocelli werd beroemd in 1994

Andrea Bocelli liet zijn verloren zicht geen invloed hebben op zijn passie voor de muzikale kunsten. Hij bleef zijn instrumentale gaven en zang aanscherpen en trad op in pianobars wanneer hij maar kon. De lokale bevolking was onder de indruk en helemaal niet verrast toen hij in 1993 tekende bij Sugar Music. Een jaar later won hij het Sanremo Music Festival.

5 Andrea Bocelli heeft meer dan 30 albums opgenomen

Sinds het begin van zijn opnamecarrière in 1995 heeft Andrea Bocelli meer dan 38 albums uitgebracht. Veel van deze uit het laatste decennium zijn twee keer opgenomen, een keer in het Engels en een keer in het Spaans of Italiaans. Hij heeft ook verschillende albums die zijn geremasterd, opnieuw zijn uitgebracht met nieuwe nummers, en zijn gekenmerkt met verschillende andere opmerkelijke artiesten zoals Celine Dion en Ed Sheeran.

4 In 1998 werd Andrea Bocelli genoemd in '50 Most Beautiful People'

In 1998 kreeg Andrea Bocelli de titel (met 49 anderen) van Mooiste Persoon. People Magazine publiceerde een lijst met mensen die het verdienden om geroepen te worden om hun schoonheid, zowel intern als extern. Vanwege zijn oprechte vriendelijkheid, enorm talent en uiterlijke charme, was het een goed idee om hem te belonen als een van de Mooiste Mensen.

3 Andrea Bocelli kreeg in 2006 een ster op de Hollywood Walk Of Fame

Na zijn roem werd Andrea Bocelli een zeer gewaardeerde figuur in de muziekindustrie. In 1999 werd hij genomineerd voor de Grammy's in de categorie Best New Artist, gevolgd door een plek in het Guinness Book of World Records voor het behalen van drie topposities in de Amerikaanse hitlijsten met de release van zijn album 'Sacred Arias'. In 2006 kreeg hij eindelijk een ster op de Hollywood Walk of Fame om zijn talenten te erkennen.

2 Andrea Bocelli's carrière nu

Hij zit al tientallen jaren in het vak en blijft locaties uitverkocht terwijl hij toert. Andrea Bocelli pronkt met zijn klassieke en opera vocale opleiding, vaardigheden met de piano en vaardigheid met de fluit, en treedt momenteel in Europa op in verschillende steden om fans te bewonderen in volle stadions.

1 Hoeveel Andrea Bocelli waard is

Het lijdt geen twijfel dat Andrea Bocelli tot nu toe een ongelooflijk leven heeft geleid. Hij is officieel een muzieklegende en zijn vermogen weerspiegelt zijn iconische status. Dankzij zijn talrijke albums, optredens met andere sterren en opgenomen film- en televisiespecials, bedraagt zijn vermogen momenteel een nettowaarde van $ 100 miljoen.

Aanbevolen: