Zullen Elon Musk en Grimes ooit volledig met elkaar verzoenen?

Inhoudsopgave:

Zullen Elon Musk en Grimes ooit volledig met elkaar verzoenen?
Zullen Elon Musk en Grimes ooit volledig met elkaar verzoenen?
Anonim

Sinds ze een onschuldige flirt op Twitter begonnen te maken over een gedachte-experiment met kunstmatige intelligentie, miljardair Tesla-oprichter Elon Musk en edgy muzikant Grimes hebben fans verward met hun onwaarschijnlijke relatie. Gebaseerd op een wederzijdse waardering voor wetenschap en innovatie, maakte het paar een verrassend goede match en hun relatie ontwikkelde zich snel. Al snel verschenen ze samen op de rode loper bij grote evenementen zoals het Met Gala, en begonnen samen te leven, voordat ze hun kind X Æ A-Xii of 'X' samen verwelkomden in mei 2020. Hoewel de dingen veelbelovend waren voor het paar, bleken ze helaas niet te zijn. Musk's bijzonder drukke schema hield hen vaak uit elkaar, en na aanvankelijk uit elkaar te gaan en te verzoenen, stopte het paar eind 2021 met de zaken.

Maar zijn de dingen echt en echt voorbij tussen Elon en Grimes? Nou, zo blijkt, niet helemaal. Is er een kans dat ze op een dag kunnen verzoenen? Lees verder om erachter te komen.

7 Elon Musk en Grimes kondigden hun breuk aan in september 2021

In nieuws dat fans over de hele wereld schokte (of misschien niet helemaal schokte), onthulde Page Six exclusief dat Elon en Grimes in september vorig jaar uit elkaar gingen. Het stel had al meer dan drie jaar een relatie en deelt samen een eenjarige zoon, die ze cryptisch X Æ A-Xii noemden. Het kind was de eerste voor Grimes, echte naam Claire Boucher, en de zevende voor Elon.

6 Destijds verklaarde Elon Musk dat ze 'halfgescheiden' waren

De breuk was echter niet totaal. Musk leek te impliceren dat er nog steeds een romantische band tussen hen bestond. In een verklaring over hun beslissing beschreef Musk hen als "semi-gescheiden", erop aandringend dat ze op goede voet bleven en doorgingen met het co-ouderschap van hun jonge zoon.

"We zijn half gescheiden, maar houden nog steeds van elkaar, zien elkaar vaak en hebben goede verstandhoudingen", zei Musk.

“Voor mijn werk bij SpaceX en Tesla moet ik voornamelijk in Texas zijn of naar het buitenland reizen en haar werk is voornamelijk in LA. Ze logeert nu bij mij en Baby X is in de aangrenzende kamer.'

5 En Elon Musk en Grimes lijken elkaar nog steeds te zien

Musk bevestigde hun relatiestatus als nog steeds "semi-gescheiden" in een december-interview met Time, waar hij werd uitgeroepen tot persoon van het jaar.

"Grimes en ik zijn, zou ik zeggen, waarschijnlijk semi-gescheiden," Musk zei: "We zagen elkaar niet zo vaak, en ik denk dat dit tot op zekere hoogte iets voor de lange termijn is, omdat wat ze moet doen is meestal in L. A. of touren, en mijn werk is meestal op afgelegen locaties zoals deze. Hij zegt dat ze nog steeds goede vrienden zijn en dat hij geen nieuwe vriendin heeft. “Deze plek is eigenlijk een technologieklooster, weet je. Er zijn hier wat vrouwen, maar niet veel. En het is afgelegen.”

Of Musk nu niet klaar was om te accepteren dat het helemaal voorbij is tussen hen, of het niet wilde toegeven, de situatie ziet er ingewikkeld uit.

4 De breuk was moeilijk voor Grimes

Na het nieuws kreeg Grimes te maken met een mediastorm.

Om eerlijk te zijn tegen haar fans, schreef ze online; "Volledige openbaarmaking, ik leef nog steeds met e [Elon],"

"Ik was echt gestrest toen paparazzi me deze week niet zouden volgen, maar toen besefte ik dat het een kans was om te trollen." Grimes liep op straat terwijl hij Karl Marx' The Communist Manifesto las, wat sommigen beschouwden als een subtiele opgraving van de extreme rijkdom van haar ex.

"Ik ben geen communist … hoewel er een aantal zeer slimme ideeën in dit boek staan - maar persoonlijk ben ik meer geïnteresseerd in een radicale gedecentraliseerde ubi waarvan ik denk dat die mogelijk zou kunnen worden bereikt door middel van crypto en gaming," deelde ze."Maar ik heb dat idee nog niet genoeg gladgestreken om het uit te leggen. Hoe dan ook, mijn meningen over politiek zijn moeilijk te beschrijven omdat de politieke systemen die mij het meest inspireren nog niet zijn geïmplementeerd", zei ze verder.

3 Het nieuwe nummer van Grimes lijkt ook Elon Musk aan te vallen

In een nieuw nummer dat onlangs is uitgebracht, getiteld 'Player of Games', zinspeelt Grimes schijnbaar op ex Elon door te impliceren dat zij nooit zijn prioriteit was. De tekst luidt:

Ik ben verliefd

Met de beste gamer

Maar hij zal altijd van het spel houden

Meer dan hij van me houdt

Zeil weg

Naar de koude uitgestrektheid van de ruimte

Zelfs liefde

Kon je niet op je plek houden"

Misschien niet de woorden van een vrouw die hoopt te verzoenen…?

2 Grimes ontkende dat het nummer over Musk ging

Het is echter vermeldenswaard dat Grimes heeft ontkend dat het lied over Elon ging. Volgens een artikel van Rolling Stone legde Grimes uit dat "haar 'Player of Games', geïnterpreteerd als een break-up-lied, eigenlijk ging over een jaar oud gesprek dat ze met Musk had toen hij haar vertelde dat hij binnen de kortste keren naar Mars zou vertrekken. 10 jaar."

1 Fans lijken niet te denken dat een complete reünie waarschijnlijk is voor Elon Musk en Grimes

Dus Grimes en Elon wonen mogelijk nog steeds samen, hebben regelmatig contact en lijken een beetje aan elkaar opgehangen. Aan de andere kant koestert Grimes enige vijandigheid, en het lijkt erop dat Elon niet veel ruimte in zijn leven heeft voor een dame - iets dat de ondergang van hun relatie heeft veroorzaakt en sindsdien niet is veranderd.

Elons broer Kimbal heeft gezegd dat de miljardair niet geschikt is voor relaties: "Hij zou gelukkiger zijn met een partner, maar hij is ook een heel moeilijk persoon om mee samen te werken."

Fans lijken ook te geloven dat het nooit goed zou komen tussen hen:

'Een ambitieuze man met een waarde van 200 miljard zal nooit thuis zijn, wat verwacht ze?', schreef een gebruiker online.

'Musk is nooit veranderd, zal nooit veranderen, en het is altijd overduidelijk geweest dat zijn bedrijven en passies op de eerste plaats komen. Iedereen die gelooft dat hij voor hen zou veranderen, is gewoon blind, naïef en dwaas.'

Aanbevolen: