Wat is er gebeurd met Missy Kallenback uit 'The Amazing Spider-Man'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Missy Kallenback uit 'The Amazing Spider-Man'?
Wat is er gebeurd met Missy Kallenback uit 'The Amazing Spider-Man'?
Anonim

Na het succes van zijn eerste Spider-Man-trilogie hoopte Sony dat zijn door Andrew Garfield geleide Amazing Spider-Man-films net zo goed zouden presteren aan de kassa. Ondanks een cast die pronkt met Oscar-winnaars Emma Stone als Gwen Stacy en Sally Field als tante May, presteerde de filmserie slechts bescheiden en met gemengde recensies. Dat gezegd hebbende, is het nog steeds de moeite waard om op te merken dat de eerste Amazing Spider-Man-film enkele van de meest memorabele personages uit het Spider-Man-universum tot nu toe introduceerde.

Om te beginnen is er het personage Missy Kallenback, de studente van de Midtown Science High School die onmiskenbaar verliefd was op Peter (Garfield). En hoewel het personage de eerste film overleeft, verschijnt Missy verrassend genoeg niet in The Amazing Spider-Man 2. Sindsdien hebben sommige fans zich afgevraagd wat er is gebeurd met het personage en de actrice die de rol vertolkt.

Wie speelde Missy Kallenback in 'The Amazing Spider-Man'?

De actrice achter het personage is niemand minder dan Hannah Marks. Voor de ster is acteren bijna een tweede natuur omdat het in de familie zit (haar moeder is actrice Nova Ball). Dat is eigenlijk precies de reden waarom Marks zelf actrice wilde worden. "Ik denk dat ik een jaar of vijf was toen ik een film van mijn moeders acteerwerk zag", vertelde ze aan Coveteur. "Ze had in de jaren '80 een heleboel commercials en gaststerren in tv-shows gedaan en ik vond het zo cool. Tot op de dag van vandaag is zij mijn inspiratiebron.”

Zoals velen begon Marks op jonge leeftijd met het boeken van kleine rollen in shows als Numb3rs, Private Practice, Heartland, Criminal Minds en Ugly Betty. Later kreeg de actrice de rol van Harmony in de Emmy-winnende komedie Weeds, hoewel het personage op dat moment niet geschikt leek voor Marks.

"Mijn ouders zeiden oorspronkelijk eigenlijk nee tegen me dat ik Weeds deed omdat mijn personage gonorroe had en trio's had", legde Marks uit tijdens een interview met People. “Ik was pas 15 jaar oud. Maar mijn ouders hebben me altijd vertrouwd. Ze hebben zich nooit echt zorgen gemaakt dat ik een feestbeest ben of zo.'

Kort daarna ging Marks ook andere tv-rollen boeken voordat hij een rol kreeg in The Amazing Spider-Man. Interessant genoeg deed de actrice echter oorspronkelijk auditie om een Goth-rol in de film te spelen. De film vertelde haar snel dat ze die rol niet kreeg. Een dag later kreeg ze een verrassend telefoontje.

"Ik was ongelooflijk opgewonden, maar ik wist niet wat ik kon verwachten omdat ze erg geheimzinnig waren", herinnerde Marks zich tijdens een interview met The Tribune. "We kregen het script niet of iets dergelijks… Ik wist niet eens wie mijn personage was of zoiets, totdat ik opdook op de dag van de opnames."

En toen ze de rol op zich nam, besloot Marks dat een genuanceerde benadering van Missy de beste manier zou zijn om alles te overwegen. "Ik heb geprobeerd het niet overdreven te spelen", legde ze uit. "Omdat ik me realiseerde dat ik er door mijn outfit al nerdy genoeg uitzag." Het werkte.

Hannah Marks kreeg meer film- en tv-rollen

Marks is misschien maar één keer verschenen in de Spider-Man-franchise. Maar dat maakte niet uit, de ander bleef toch maar komen. Zo had de actrice rond de tijd dat Marks aan The Amazing Spider-Man werkte een vaste rol in de komedie Necessary Roughness als tiener Lindsay Santino.

Het personage kwam precies op het juiste moment naar haar toe en Marks hield tot op zekere hoogte van hoe herkenbaar Lindsay was. "Ik ben een tienermeisje dat ooit dezelfde, gekke hormonale problemen had", vertelde de actrice aan Cosmo Girl. "Maar we zijn anders omdat ik nooit zo manipulatief en gekonkel zou zijn als Lindsay!"

Afgezien hiervan kreeg Marks gastrollen in shows als The Client List, Law & Order: Special Victims Unit, Castle en The Following. Fans hebben Marks misschien herkend toen ze de promiscue klasgenoot Gloria in MTV's Awkward portretteerde.

Later werd Marks gecast in de BBC America-serie Dirk Gently's Holistic Detective Agency en sloot hij vriendschap met hoofdrolspeler Elijah Wood."Bijna al mijn scènes in het eerste seizoen van Dirk Gently's zijn met Elijah, dus we brachten veel tijd samen door", herinnert de actrice zich. "Hij behandelde me echt als een jongere zus, heel beschermend en lief voor me. Hij is een fantastische acteur om mee te werken.”

Bovendien speelde Marks in verschillende films zoals Slash, Hard Sell, Almost Home, Daniel Isn't Real en Slash. Rond dezelfde tijd waagde de actrice zich achter de camera.

Jaren na 'The Amazing Spider-Man' werd Hannah Marks ook filmmaker

In de loop der jaren werkte Marks aan een handvol korte films voordat ze uiteindelijk zelf speelfilms opnam. Ze speelde bijvoorbeeld beroemd in de komedie Banana Split, die ze ook schreef en uitvoerend produceerde. De film was van begin tot eind een passieproject voor de actrice.

"Het was een lange, want het is het eerste wat ik ooit heb geschreven", legde Marks uit tijdens een gesprek met Gillian Jacobs voor Interview."Het begon als tiener, omdat het gewoon mijn uitlaatklep was om over eerste liefde en middelbare school en vriendschappen te praten, en ik heb het gevoel dat eerste liefde zo'n rijp eerste onderwerp is voor een scenario."

Meer recentelijk ontving Marks lof voor haar komedie Mark, Mary & Some Other People, die ze schreef, regisseerde en produceerde. In de film spelen Ben Rosenfield en Hayley Law de pasgetrouwden die besluiten hun relatie niet-monogaam te maken.

Ondertussen kunnen fans uitkijken naar het zien van Marks in het eerder aangekondigde drama You Can't Win, en waarschijnlijk nog veel meer projecten daarna.

Aanbevolen: