Alles wat we weten over de Scientology kettinggrap van Frankie Jonas

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de Scientology kettinggrap van Frankie Jonas
Alles wat we weten over de Scientology kettinggrap van Frankie Jonas
Anonim

Frankie Jonas maakte nooit deel uit van de band The Jonas Brothers en wordt vaak 'The Bonus Jonas' genoemd. Nu hij volwassen is en zijn eigen leven leidt, is Frankie een behoorlijk populaire maker op TikTok geworden, waarbij veel mensen er net achter kwamen dat er een vierde Jonas Brother was.

Omdat hij een beroemde TikToker is, heeft Jonas nogal wat volgers gecreëerd en veel geverifieerde influencers volgen hem. Dus veroorzaakte hij een trend toen hij een video plaatste waarin hij een Scientology-ketting droeg met de tekst 'draag mijn Scientology-ketting en poseer'. Velen van hen poseerden ermee op een feestje en kregen online veel reacties omdat f it.

Scientology is een reeks overtuigingen en praktijken die vaak als een religie worden beschouwd, ontwikkeld door L. Ron Hubbard. Veel beroemdheden volgen de overtuigingen, terwijl anderen zich ertegen hebben uitgesproken. Hier is alles wat we weten over de grap van Frankie Jonas' Scientology ketting, zijn religie en wie het heeft gedaan.

8 Wat is een Scientology ketting?

Een Scientology ketting is een ketting waaraan de hanger van het Scientology symbool hangt. Het symbool is twee driehoeken die op elkaar zitten met een 'S' die door beide driehoeken buigt. Soms dragen mensen ze om te laten zien dat ze Scientology steunen. Deze ketting is het "nieuwe tijdperk" Scientology symbool. De bovenste driehoek vertegenwoordigt een reeks factoren - kennis, verantwoordelijkheid en controle, terwijl de onderste affiniteit, realiteit en communicatie vertegenwoordigt. Het was onduidelijk waarom Jonas het droeg.

7 Wie viel voor de grap van Frankie Jonas?

Charli en Dixie D'Amelio, Noah Beck, Olympisch turnster Suni Lee, Lil Huddy en andere influencers droegen Jonas' ketting allemaal zonder te weten wat het was. De video werd al snel verwijderd nadat veel mensen erop hadden gereageerd en Jonas er geen commentaar op had gegeven. Veel van hun publicisten en managers waren waarschijnlijk aan het flippen en belden ze allemaal. In de 20 seconden durende video lachten veel mensen en of ze maakten grappige gezichten, niet wetend wat er ging gebeuren en de reacties van fans.

6 De religie van Frankie Jonas

Scientology krijgt geen goede reputatie, en nadat Jonas die video had gepost, vroegen veel fans zich af of hij Scientology volgt. Van wat we weten van zijn broers, waren de Jonas' erg religieus toen ze jonger waren. Hun vader was een predikant van een Assemblies of God-kerk, waardoor ze een denominatie van de christelijke religie waren. De broers stonden zelfs bekend om het dragen van zuiverheidsringen. Hoewel Frankie in de loop der jaren rebels is geworden, zou het schokkend zijn als de muziekproducent Scientology interessant zou vinden. Hij heeft het waarschijnlijk gewoon als grap gekocht.

5 Wat is er met de Scientology-ketting gebeurd?

Blijkbaar was de grappenmaker die Frankie Jonas is, op een feestje met een stel Tiktok-influencers en andere beroemdheden. Wanneer een stel jonge mensen samenkomt en een persoon vraagt anderen om het te doen, doen ze dat meestal, vooral als ze denken dat het hen viraal zal laten gaan of ze het kunnen posten. Dus nadat hij iedereen had misleid om het te dragen, maakte hij een hele video van hem in het begin en de andere feestgangers die het allemaal droegen, zonder dat velen van hen niet wisten wat het was.

4 TikTok-video's van Frankie Jonas

Frankie Jonas plaatst veel video's op zijn profiel en fans maken grapjes dat hij de populairste Jonas Brother is. De meeste van zijn video's zijn komisch. Hij heeft bijna 2 miljoen volgers op de app en is geverifieerd. Jonas promoot daar ook veel producten, wat hem helpt geld te verdienen via de app. Jonas doet veel voice-overs, en als je niet wist dat hij het was, zou je denken dat het zijn broer Joe was, omdat ze zo veel op elkaar lijken. Hij verhuist momenteel naar een nieuw appartement en documenteert de worsteling daarmee. Dus deze video, die een serieuzere zaak had, was schokkend voor zijn volgers.

3 Sommige fans vinden het grappig

Katie (@katiemedleyy) twitterde dat ze het grappig vond dat hij al die mensen overtuigde om die ketting om te doen. Het is haar "favoriete ding om dit jaar te gebeuren", schreef ze. Veel mensen online zeiden dat het hilarisch was. Een Twitter-gebruiker noemde het: "Het grappigste Jonas Brothers-schandaal." Het lijkt alsof de meeste fans wisten dat het een grap was en erom lachen, maar anderen vonden het niet zo grappig.

2 Hun publicist zal worden genoemd

Andere gebruikers van sociale media hebben op geen enkele manier gereageerd, maar ze weten zeker dat iedereen die bij de video betrokken was, telefoontjes zou krijgen van hun managers en publicisten. Iemand twitterde zelfs: "Hun managers geven over" met huilende emoji's. Anderen zeiden: "Ze kunnen het niet en ze weten dat al hun publicisten aan het klauteren zijn."

1 Andere fans vragen zich af waarom Frankie Jonas dat zou doen

Maar zoals met alles wat schandalig is waarbij een stel beroemdheden betrokken zijn, kreeg het automatisch een reactie. Ze werden allemaal bekritiseerd omdat ze de kerk steunden, die als een 'sekte' werd bestempeld. Het was een grap, maar dat is niet echt iets om grappen over te maken. Hij had een einde kunnen maken aan de carrière van veel influencers en aan zijn eigen carrière. Twitter is behoorlijk positief, terwijl TikTok en grote media Jonas bekritiseerden omdat hij het droeg en anderen toestond dat te doen terwijl ze geen idee hadden wat het was.

Aanbevolen: