Wie is Noah Thompson? Alles wat we weten over de winnaar van seizoen 20 van 'American Idol

Inhoudsopgave:

Wie is Noah Thompson? Alles wat we weten over de winnaar van seizoen 20 van 'American Idol
Wie is Noah Thompson? Alles wat we weten over de winnaar van seizoen 20 van 'American Idol
Anonim

American Idol is misschien wel een van de meest bekende reality-realityshows in de Verenigde Staten. Deze serie, die voor het eerst werd uitgezonden in 2002, heeft net zijn 20e seizoen afgesloten en 20 aspirant-zangers bekroond met roem, platencontracten en bewonderende fans. De meest recente winnaar van deze show is de uit Kentucky afkomstige Noah Thompson.

Op slechts twintigjarige leeftijd viel er veel te leren over Amerika's favoriete opkomende zanger. Noah Thompson werd bijna per ongeluk aangemeld om deel te nemen, maar won uiteindelijk het hele seizoen. Hier is alles wat we weten over de meest recente American Idol-ster.

8 Noah Thompson speelt gitaar

Fans van Noah Thompson zullen het niet verbazen dat hij muzikaal begaafd is in meer dan alleen zijn stem. Toen hij het American Idol-podium betrad, was dat meestal met een akoestische gitaar in zijn hand. Wat fans misschien niet weten, is dat dit talent al sinds zijn jeugd wordt beoefend. Als kind bracht zijn vader hem op een dag een gitaar mee naar huis en begon hem les te geven, waardoor hij bijna onmiddellijk verliefd werd op het instrument.

7 Noah Thompson werd begeleid door Derek Hough

Om deelnemers te helpen zich comfortabeler te voelen tijdens de competitie en echt naar hun beste kunnen te groeien, werden ze dit seizoen bijgestaan door mentoren. Hoewel er een paar mentoren waren die allemaal erg bekwaam en getalenteerd waren, had Noah Thompson echt een band met Derek Hough. Hough is misschien het best bekend om zijn dansvaardigheden dankzij Dancing with the Stars, maar hij is ook een getrainde zanger en bood steun en wijsheid aan Noah.

6 Noah Thompson is een vader

Noah Thompson houdt zijn privéleven voor zichzelf op sociale media, maar tijdens de wedstrijd deelde hij met de juryleden dat hij een nieuwe vader is. Hij en zijn vriendin, Angel Dixon, zijn sinds 2018 samen. Ongeveer een jaar geleden verwelkomden ze een kind op de wereld, waardoor ze allebei voor het eerst ouders werden. Het is vanwege zijn zoon, Walker, dat Noah zich gemotiveerd voelde om de wedstrijd te winnen.

5 Noah Thompsons eerste vlucht was vanwege 'American Idol'

Voor mensen die vaak reizen, kan het verbijsterend zijn om te ontdekken dat Noah Thompson op twintigjarige leeftijd voor het eerst aan boord van een vliegtuig stapte vanwege American Idol. Als plattelandsjongen uit een kleine stad had Thompson nooit een reden om verder te reizen dan een eind rijden. Dankzij deze zangwedstrijd kon hij naar Las Vegas, Californië en zelfs Hawaï reizen, waardoor hij zich openstelde voor de rest van de V. S.

4 Noah Thompson kreeg vertrouwen dankzij de show

Komend uit Kentucky, waar hij van muziek hield, maar geen reden had om het na te streven, had Noah Thompson nooit veel vertrouwen in zijn vermogen om op te treden. Thompson was zonder zijn medeweten aangemeld voor de competitie door zijn beste vriend, en ging er alleen mee door omdat hij dacht dat het een interessante ervaring zou zijn. Het ontvangen van zulke positieve feedback van de juryleden en fans had een enorme boost voor zijn zelfvertrouwen, waardoor hij zijn talent volledig kon omarmen.

3 Noah Thompson was vroeger bouwvakker

Zoals eerder vermeld, is Noah Thompson geboren en getogen in Louisa, Kentucky. Hoewel hij het leuk vond om te zingen en gitaar te spelen, had hij een carrière in de bouw voordat hij uitprobeerde voor American Idol. Hij vond het heerlijk om met zulke geweldige mensen samen te werken terwijl ze verbouwden, afwerking afwerkten en alle andere bouwbehoeften in de omgeving van Louisa.

2 Leah Marlene werd een goede vriend van Noah

Tijdens de maanden van competitie creëren deelnemers vriendschappen en banden die lang na de show blijven bestaan. Voor Noah Thompson was een van deze banden met mede-finalist Leah Marlene. Leah en Noah haalden allebei de laatste drie voordat hij tot winnaar werd gekroond, maar Leah toonde niets dan trots en vreugde voor haar vriend toen het werd aangekondigd. De twee zijn actief op elkaars sociale media en tonen veel liefde.

1 Noah Thompson heeft originele muziek uitgebracht

Fans overal zijn het erover eens dat de covers van Noah Thompson subliem zijn, maar hij heeft ook originele muziek uitgebracht. In 2018 bracht Thompson een volledig album uit getiteld No Road I Can Follow met dertien nummers. Sindsdien heeft hij ook twee singles opgenomen, genaamd You're Still Mine en Different in respectievelijk 2018 en 2019. Meest recentelijk heeft hij een origineel nummer uitgebracht genaamd One Day Tonight, nu beschikbaar om te luisteren.

Aanbevolen: