Hoeveel is 'DWTS' pro-danseres Daniella Karagach waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is 'DWTS' pro-danseres Daniella Karagach waard?
Hoeveel is 'DWTS' pro-danseres Daniella Karagach waard?
Anonim

Daniella Karagach is de huidige regerend kampioen van Dancing With The Stars. De 30-jarige won haar eerste Mirrorball-trofee in de reality-dansshow na slechts haar tweede seizoen in de competitie. Karagach won met beroemde partner, Iman Shumpert, die een professionele basketbalspeler is. Vorig seizoen bereikte Daniella de finale en eindigde ze op de derde plaats met haar vorige partner, Grammy Award-winnende rapper, Nelly. Dit is een zeer indrukwekkende staat van dienst en alle andere pro's zouden aantekeningen moeten maken.

Karagach bewees dat ze bijna onmiddellijk in de competitie een kracht was om rekening mee te houden. Haar bekwame choreografie en danstechniek vielen op bij de fans. Zij en haar man Pasha Pashkov nemen allebei samen deel aan de show. Het paar nam deel aan seizoen twee van NBC's World of Dance in 2018 en werd het jaar daarop op DWTS uitgebracht.

6 Daniella Karagach's netto waarde

Dankzij haar carrière als professionele danseres heeft Daniella Karagach een nettowaarde van $900K. Ze zal proberen dat vermogen te laten groeien als onderdeel van de 2022 DWTS Live Tour.

5 'World Of Dance'

Na deelname aan tal van wereldwijde danswedstrijden, besloten Daniella en haar dans-/levenspartner Pasha om het naar het hoofdscherm te brengen. Ze hebben talloze ballroomtitels op hun naam staan en wonnen zelfs het prestigieuze Blackpool Dance Festival. Samen zijn ze zevenvoudig United States 10-Dance Champions en Latin Champions. Het was tijd om hun vaardigheden te laten zien op World of Dance, waar DWTS-alumnus Derek Hough jurylid was. Derek was zo onder de indruk van Daniella's vaardigheden dat hij haar vroeg om die zomer met hem mee te gaan op zijn tour. Na de show deed het paar auditie voor Dancing With The Stars en voegde zich officieel bij seizoen 28 van de serie!

"Eerlijk gezegd hebben we het [aanvankelijk] niemand verteld. Omdat we zelf niet wisten of we in de show waren of niet, " herinnerde Daniella zich. "We kwamen er op het laatste moment achter en we wilden niemand vertellen dat we zelfs maar auditie hadden gedaan, want je weet nooit hoe het gaat lopen." Ze voegde eraan toe: "We hielden het min of meer ons kleine geheim. Toen het gebeurde, gebeurde het zo snel. Ik heb het gevoel dat iedereen erachter kwam terwijl we in de show waren", voegde ze eraan toe dat de cast-aankondiging live werd onthuld op Good Morning America laatst maand. "En sindsdien is de steun door het dak gegaan. Zelfs van Derek, toen hij erachter kwam, en Mark Ballas. Ze waren gewoon zo blij voor ons."

4 De relatie tussen Daniella Karagach en Pasha Pashkov

Daniella Karagach en Pasha Pashkov ontmoetten elkaar toen ze 16 jaar oud was en hij 22. Pashkov had een nieuwe danspartner nodig en zijn coach koppelde hem aan Karagach. Na vier jaar daten, stapte het paar in juli 2014 officieel in het huwelijksbootje. Daniella wilde niet dat ze vanwege hun leeftijdsverschil in een romantische relatie zou belanden, maar schijnbaar had het lot andere plannen. "Het is grappig, omdat mijn moeder, net voordat [we het samen uitprobeerden], vroeg: 'Wat als je hem leuk begint te vinden. Wat als je gevoelens voor hem begint te krijgen?' En ik dacht: 'Echt niet, hij is zo oud! Het gaat nooit gebeuren'", gaf ze toe.

3 Nelly

Daniella en Nelly waren meteen favoriet bij de fans tijdens seizoen 29 van DWTS. Zij waren de underdogs van de competitie die nooit opgaven. Het paar verloor van winnaars Bachelorette alum Kaitlyn Bristowe en DWTS pro-Artem Chigvintsev en runner-ups Catfish ster Nev Schulman en zijn partner, Jenna Johnson. Dit was het eerste seizoen dat fans Daniella zagen met een beroemde partner sinds ze deel uitmaakte van het gezelschap met Keo Motsepe tijdens seizoen 28. Ze wist niet dat een Mirrorball-overwinning om de hoek lag!

2 Iman Shumpert

Daniella deelt haar dankbaarheid op Instagram na het winnen van seizoen 30 van DWTS. Ze schreef: "Ik weet niet of er genoeg woorden zijn om te beschrijven hoe ik me momenteel voel, maar ik zal mijn best doen om je binnen te laten en te vertellen hoe gezegend ik me voel om met enkele van de meest getalenteerde mensen te werken. op deze iconische tv-show." Iman Shumpert vertegenwoordigde waar het bij DWTS om draait. Een beroemdheid, zonder danservaring, die de kennis en choreografie neemt en een danser wordt. Ja, Jojo Siwa en Jenna waren ongelooflijk, maar Siwa was op Dance Moms en is een bekende danseres. Shumpert is een professionele basketbalspeler die Daniella in een fenomenale danseres veranderde.

1 DWTS Tour 2022

Daniella maakt deel uit van de Dancing With The Stars Live Tour in 2022, samen met haar man Pasha Pashkov en haar seizoen 30-partner Iman Shumpert. Andere dansers zijn Brandon Armstrong, Alan Bersten, Artem Chigvintsev, Sasha Farber, Gleb Savchenko, Emma Slater en Britt Stewart. De winnaar van vorig jaar, Kaitlyn Bristowe, zal zich ook bij de profs voegen, samen met countryzanger Jimmie Allen en tv-persoonlijkheid Amanda Kloots! Dansen met de sterren: Live! – Tour 2022 begint op 11 januari!

Aanbevolen: