Dit is wat fans echt denken over de virale video van Adam Levine

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans echt denken over de virale video van Adam Levine
Dit is wat fans echt denken over de virale video van Adam Levine
Anonim

Het is altijd een sensatie om supersterzangers live op het podium te zien spelen, vooral nadat de pandemie zo lang een einde heeft gemaakt aan liveoptredens. Toen Adam Levine zich echter bij Maroon 5 op het podium voegde, ging een fan iets te ver in haar bewondering voor hem. Kan die actie mogelijk resulteren in een volledig kalme en evenwichtige reactie?

Maar wat er daarna gebeurde, zou andere gedurfde fans ervan moeten overtuigen dat het waarschijnlijk niet de moeite waard is om een beroemdheid om wie je geeft te rennen en te choqueren met een knuffel. Waarom? Omdat die persoon zou kunnen reageren zoals Adam Levine deed, ineenkrimpend gezicht en zo. Maar wat vinden fans echt van de reactie van Adam Levine, zoals te zien is in de virale video?

Adam Levine's griezelige reactie

Tijdens Audacy's 'We Can Survive'-concert in de Hollywood Bowl bestormde een vrouwelijke fan het podium en probeerde Adam Levine te grijpen voordat ze door de beveiliging werd weggesleept. De 42-jarige muzikant, die zijn afschuw en minachting nauwelijks kon verbergen, reageerde met een krachtterm.

Zoals te zien is in de virale TikTok-video, schudde Adam zichzelf overdreven van zich af nadat de fan hem op het podium omhelsde. Hij leek het eens te zijn met het algemene refrein dat het nooit goed is om iemand te benaderen en aan te raken zonder hun toestemming, of het nu een willekeurige vreemdeling op straat is of een beroemde zanger.

Bovendien vond het concert ook plaats midden in de uitbraak van het coronavirus, wat de bezorgdheid van de toeschouwers over Adams veiligheid en gezondheid nog groter maakte.

Veel fans hebben echter hun teleurstelling geuit over Adams reactie op het incident, waarbij sommigen geloofden dat hij neerkeek op de overdreven opgewonden fan.

Fans reageren op de virale video van Adam Levine

In de TikTok-video van gebruiker Luis Peñaloza, die miljoenen keren is bekeken, is te zien hoe een vrouw Adam Levine's arm vasthoudt en hem omhelst voordat ze wordt weggeleid door de beveiliging. De frontman van Maroon 5 heeft een verbijsterde uitdrukking op zijn gezicht terwijl hij de ontmoeting van zich afschudt - en loopt dan weg, terwijl hij een krachtterm uitspuugt.

Fans waren verdeeld op sociale media over zijn reactie, waarbij sommigen zeiden dat hij zichzelf moest "verlagen", terwijl anderen de muzikant prezen en erop wezen dat beroemdheden grenzen mogen hebben. Niet iedereen voelde zich echter zo.

Een persoon twitterde dat Adam zijn shows zou moeten annuleren als hij de fans die hem maken alsof ze "ziektes" gaan behandelen, terwijl een ander hem uitschold: "Je moet je houding opzij zetten en erachter komen wat nederig.”

Een TikTok-gebruiker gaf ook commentaar op de virale video: "Ik snap het, maar hij hoeft niet te walgen van haar. Alsof dat zijn fans zijn die hem relevant houden. Nog steeds een grote fan, " en een ander merkte op: "Hij gedroeg zich als een kind."

Terwijl velen de zanger, die eerder controverse heeft veroorzaakt onder muziekfans vanwege ongemakkelijke opmerkingen, uitschelden voor zijn griezelige reactie, kwamen sommige fans hem na het incident op sociale media verdedigen.

Eén twitterde: "Adam Levine was geen (expletive), en hij hoeft zichzelf niet te 'vernederen'. Zijn reactie was volkomen normaal en geldig voor iemand die zonder wederzijds goedvinden werd aangeraakt door een vreemdeling die brak zowel de locatieregels als persoonlijke grenzen tijdens een set. Toestemming is belangrijk [en] in ALLE situatie [s].”

Een andere fan zei op TikTok: Ze greep hem. Hij voelde zich zichtbaar ongemakkelijk. Hij is MENS, persoonlijke ruimte is een basisrecht. Je kunt me niet vertellen dat je je niet 'icky' zou voelen als iemand je zou grijpen zonder je toestemming. Verwachten dat beroemdheden boven anderen staan, is oneerlijk en onnodig.”

Adam Levine's reactie op zijn fans

De 'Sunday Morning'-zanger, die onlangs zijn nek liet tatoeëren, ging naar sociale media om het incident aan te kaarten en zijn reactie uit te leggen aan een fan die tijdens zijn optreden op het podium sprong. Hij verklaarde dat zijn geïrriteerde reactie te wijten was aan het feit dat hij overrompeld was door de actie.

Adam Levine zei via Instagram Stories: "Ik ben altijd iemand geweest die onze fans liefheeft, respecteert en aanbidt. Zonder onze fans hebben we geen baan. Dat zeg ik altijd tegen onze fans."

Hij vervolgde: Als ik bedenk dat iemand zou geloven dat ik dacht dat onze fans onder ons of minder dan ons waren, draait mijn maag om. Het is gewoon niet wie ik ben, het is niet wie ik ooit ben geweest. Dus ik wil dat jullie weten dat ik echt geschrokken was en soms als je geschrokken bent, moet je het van je afschudden en verder gaan, want ik doe mijn werk daarboven.'

Adam legde toen uit: Daar ben ik trots op. Dus ik moet jullie laten weten wat mijn hart is, en mijn hart is die verbinding die bestaat tussen de band die op het podium optreedt en de fans. Ik hoop dat we dat allemaal kunnen begrijpen.”

Begrijpen zijn fans dat echt? Het lijkt erop dat velen hem nog steeds steunen, waarbij sommigen zijn reactie verdedigen omdat zijn persoonlijke ruimte tijdens het incident werd geschonden. Maar velen waren het niet met hem eens en keren zich misschien af van zijn muziek en live optredens.

Aanbevolen: