Will Smith's zoon Jaden Smith ontkracht het TikTok-gerucht dat hij omkwam bij een auto-ongeluk

Inhoudsopgave:

Will Smith's zoon Jaden Smith ontkracht het TikTok-gerucht dat hij omkwam bij een auto-ongeluk
Will Smith's zoon Jaden Smith ontkracht het TikTok-gerucht dat hij omkwam bij een auto-ongeluk
Anonim

Jaden Smith leeft, heeft de 'Karate Kid'-acteur zelf bevestigd in een cryptische tweet na bizarre geruchten dat hij was omgekomen bij een auto-ongeluk.

De hoax begon, zoals ze vaak doen, op sociale media. Op TikTok begon een videomontage van beelden van Will Smiths acteurszoon te circuleren, wat suggereert dat hij onlangs was overleden. Jaden stopte het op Twitter op 23 februari.

TikTok's bizarre gerucht dat Jaden Smith stierf bij een auto-ongeluk

Geruchten over de dood van de 'Karate Kid'-ster begonnen op 23 februari de ronde te doen, met video's en berichten die wezen op zijn tragische overlijden bij een auto-ongeluk.

Onnodig te zeggen dat de acteur trending begon te worden op Twitter, met fans verdeeld in twee groepen: degenen die het gerucht geloven en hun wanhoop uiten bij het (nep)nieuws van zijn overlijden, en verwoed checken Jaden's socials en dat van zijn zus, zanger Willow. En natuurlijk degenen die er vast van overtuigd waren dat het niets anders was dan een hoax.

"Jongens wat is er met jaden smith gebeurd", twitterde een bezorgde fan.

"Er gaan geruchten dat Jaden Smith ook dood gaat???" een ander vroeg.

"Ik heb de pagina van Will Smith verschillende keren gecontroleerd, Jada's pagina en Willow's pagina, ik denk dat het gewoon een populariteitsstandpunt is! Jaden Smith is springlevend, geloof me!" een gebruiker zei ook.

Jaden Smith heeft bevestigd dat hij nog springlevend is, maar "Onzichtbaar

Het bleek dat sceptici gelijk hadden, en Jaden nam zelf de tijd om dit op Twitter te bevestigen.

De acteur ging naar het sociale netwerk om simpelweg één woord te delen, "Onzichtbaar". Een cryptische boodschap die genoeg was om zijn fans gerust te stellen en de wereld ervan te overtuigen dat hij in feite springlevend is.

"Dus, Jaden Smith leeft. Ik vraag me af waarom een groep TikTokers hem dood verklaarde bij een auto-ongeluk", twitterde een persoon.

Fans van Smith ontmaskeren ook het gerucht op TikTok en delen de originele video opnieuw en voegen toe dat het nep is om het publiek te waarschuwen.

Aanbevolen: