Alaskan Bush People' is misschien wel de meest neppe 'Reality'-serie ooit

Inhoudsopgave:

Alaskan Bush People' is misschien wel de meest neppe 'Reality'-serie ooit
Alaskan Bush People' is misschien wel de meest neppe 'Reality'-serie ooit
Anonim

Inmiddels weten kijkers dat een realityshow lang niet echt is. De echte huisvrouwen zijn allesbehalve, en handig, gebeurtenissen in het leven van de Kardashians gebeuren precies op het juiste moment, wanneer de camera's toevallig draaien. In de loop der jaren hebben fans zich gerealiseerd dat veel beroemde realityshows eigenlijk nep zijn.

Het verhaal van Alaskan Bush People heeft ervoor gezorgd dat kijkers willen geloven dat het authentiek is. Sinds 2014 te zien op Discovery Channel, hebben fans 13 seizoenen gevolgd van de excentrieke familie die ervoor kiest om een leven te leiden dat verbonden is met de natuur.

Sinds het begin van de serie zijn er vragen geweest over hoe reëel de situatie eigenlijk is. Ondanks constante ontkenningen van de familie, zijn er meer tegenstanders dan ooit die geloven dat er veel dingen over 'Alaskan Bush People' zijn die de Discovery-zender geheim houdt.

Het is een geweldig concept, dat kijkers uitnodigt om samen met een echt gezin diep in de wildernis van Alaska te reizen. Maar hoe diep gaan ze die struik in?

'Alaskan Bush People' was niet voorbestemd om een realityshow te worden

Het lijkt erop dat de expeditie van Brown oorspronkelijk helemaal niet bedoeld was als een realityshow. Volgens een artikel in Capital City Weekly was het oorspronkelijke plan om het verhaal als een documentaire te publiceren. Blijkbaar zou de serie de familie Brown documenteren terwijl ze terugkeerden naar Alaska na een signeersessie en een spreekbeurtentour.

De familie zou worden vergezeld door een professionele cameraploeg die hen zou filmen terwijl ze de bush in gingen om de reis na te bootsen die wordt beschreven in het boek van Billy Brown, The Lost Years. Het eindproduct, een tv-documentaire over de 57-daagse reis, zou nationaal en internationaal uitgezonden worden.

De bron waarnaar in het Capital City-artikel wordt verwezen, is sindsdien verwijderd.

Leeft het gezin echt geïsoleerd in Alaska?

Hoewel wijlen patriarch Billy Brown de rol van The Alaskan Man speelt, komt hij niet eens uit The Last Frontier. Hij is eigenlijk geboren in Texas. Dat feit wordt gedetailleerd beschreven in zijn boek One Wave At A Time, dat na zijn dood tegen exorbitante prijzen wordt verkocht.

Maar er is meer. Het blijkt ook dat de familie niet echt in Alaska woont. De show portretteert de familie die van het net leeft in de wildernis van Alaska, op zoek naar voedsel en schuilplaatsen bouwt met hun blote handen. Maar de realiteit is heel anders.

In 2016 kwam aan het licht dat de Browns de gegevens van hun verblijf in Alaska hadden vervalst. Mensen die het hele jaar door in het gebied wonen, krijgen een jaarlijkse uitbetaling en de Browns claimden de betalingen ondanks het feit dat ze geen inwoners van de staat waren.

Toen ze ontdekt waren, werden Billy en zoon Joshua, ook bekend als 'Bam Bam', veroordeeld tot 30 dagen gevangenisstraf nadat ze schuldig hadden gepleit voor het stelen van duizenden dollars uit de staat Alaska. In totaal had de familie $ 27.000 illegaal ontvangen en werd bevolen om $ 22.000 aan boetes terug te betalen.

De familie leeft niet echt ruw

Hoewel de filmopnamen in de wildernis worden gemaakt, veranderen de dingen volgens een artikel uit 2016 dat op Radar Online is gepubliceerd zodra de camera's stoppen met draaien.

Alaskaanse inwoners hebben onthuld dat de familie Brown niet in de wildernis woont, maar dat de familie Brown in het geheim terugkeert naar de comfortabele Icy Strait Lodge, waar ze bijkomen van hun buitenavonturen.

Fans zeggen dat het verhaal gescript is en acteurs een aantal rollen spelen

Naarmate de seizoenen vorderden, werden sommige fans steeds ontevredener. Ze zeggen dat het duidelijk is dat het verhaal een script is en dat de Browns alleen maar regels afleveren die voor hen zijn geschreven.

Om het nog erger te maken, hebben sommige fans een beetje speurwerk gedaan en ontdekten dat een meisje met Noah uit een aflevering uit 2016 eigenlijk een actrice is. Ze vonden de IMD-pagina van Karryn Kauffman kort nadat de aflevering was uitgezonden.

De familie heeft enorm veel geld verdiend

Of het nu echt is of niet, de show maakt enorme winsten. Gezien het feit dat de Browns vastbesloten zijn om een simplistische levensstijl te volgen, hebben ze zeker veel geld verdiend, en omdat ze materiële dingen hebben gemeden en van het land leven, vragen fans zich af wat ze met de premie willen doen.

Volgens The Sun is het vermogen van de familie Brown in 2020 maar liefst $ 60 miljoen. Familiepatriarch Billy Brown was blijkbaar $ 6 miljoen waard voor zijn dood. En elk van de kinderen heeft tussen de $ 40, 000- $ 60, 000 verdiend met de Discovery Channel-show.

De Browns zijn technisch onderlegd

Fans zijn ook in de war door hoe technisch onderlegd de familie is. Tijdens de serie wordt duidelijk gemaakt dat een van de redenen om de bush in te gaan, de wens is om te overleven in de wildernis, los van de moderne samenleving. Dat omvat ook afstand nemen van technologie.

Interessant dan dat de gezinsleden regelmatig op sociale media posten: Bam Bam, Gabe, Noah, Snow en Rain hebben allemaal YouTube-accounts - en velen zijn ook op Instagram.

Toen fans het onderwerp in 2015 ter sprake brachten, noemde Billy de klagers 'bobs in de kelder'. Later legde hij uit dat dat zijn term was voor mensen die achter computers zitten en 'geen leven hebben'.

Seizoen 13 omvatte veel uitdagingen voor het gezin

Ontdekkingskanaal's Alaskan Bush People's 2021-seizoen zag de Browns enkele van zijn grootste uitdagingen ervaren. Ami's strijd tegen kanker en Billy's dood hielden de kijkers aan hun scherm gekluisterd.

Sinds het einde van het seizoen wachten fans vol spanning op nieuws over de terugkeerserie, om te zien hoe de Browns verder kunnen zonder hun oudste familielid, en hoe de Alaskan Bush People wijlen Patriarch zullen eren, Bobby Brown.

Sedert een aantal jaren speculeren kijkers over de waarheid over de relatie tussen Bear en Raiven Adam, en ze willen zien hoe het huwelijk tussen de twee vordert.

Rain heeft plannen om goud te delven op hun land volgens de wens van haar overleden vader. Fans willen ook weten of de baby van Gabriel en Raquell het goed doet.

Het volgende seizoen in de saga is nog niet bevestigd. Als het doorgaat, zal Alaskan Bush People seizoen 14 waarschijnlijk in première gaan in de zomer van 2022.

En als dat zo is, betekent dat meer graven van fans om te zien hoe echt de realityshow eigenlijk is. Of niet.

Aanbevolen: