BTS is misschien wel de meest veelzijdige boyband ooit, hier is waarom

Inhoudsopgave:

BTS is misschien wel de meest veelzijdige boyband ooit, hier is waarom
BTS is misschien wel de meest veelzijdige boyband ooit, hier is waarom
Anonim

Het is geen wonder dat BTS beroemd is geworden in de Verenigde Staten. Ze hebben geweldige muziek en geweldige optredens. Hun fans waarderen ook hoe ronduit aantrekkelijk de leden ook zijn. Met al deze ingrediënten was er geen twijfel dat ze over de hele wereld gevierd zouden worden.

Boybands hebben de neiging om vast te houden aan een bepaalde status-quo. Ze richten hun muziek op een bepaalde groep mensen. Ze halen inspiratie voor hun muziek uit één plek en zingen meestal maar in één taal. BTS is anders. Ze kwamen binnen en veranderden de manier waarop mensen boybands zien door hun veelzijdigheid. Blijf scrollen om te zien waarom BTS de meest veelzijdige boyband ooit is.

8 Hun Billboard Awards-uiterlijk

Het was geen verrassing dat BTS de Best Social Artist won bij de Billboard Awards. Ze leveren ongelooflijke macht over de muziekindustrie, simpelweg omdat ze een enorme schare fans hebben. Ondanks de zenuwen die ze misschien hebben gevoeld, wisten ze dat ze de weg plaveiden voor k-pop in de reguliere media. Ze vertegenwoordigden daar een heel muziekgenre, en ze rockten het. Ze hebben zelfs enkele van hun favoriete muziekartiesten ontmoet, zoals Lil Wayne en Nicki Minaj.

7 Hun VLEUGELS Tour

De WINGS-tour liet de wereld zien hoeveel steun BTS echt had. Vooral toen ze in de Verenigde Staten waren. Duizenden fans konden geen tickets bemachtigen omdat elk stadion en elke locatie in één klap uitverkocht was. Dit is ongehoord in de Verenigde Staten voor een k-popband. De WINGS-tour had elke zaal tot het uiterste gevuld, en dat blijven ze doen in hun recentere optredens. BTS live zien optreden is momenteel een van de meest begeerde ervaringen in de muziekindustrie.

6 Mic Drop - Met Steve Aoki

BTS heeft een aantal geweldige nummers in hun discografie gehad. Hun LEGER lijkt van iedereen te houden die uitkomt. Onlangs hebben ze ook een aantal geweldige samenwerkingen gescoord met artiesten als Zedd en Chainsmokers. Niets kan echter tippen aan hun samenwerking met Steve Aoki op Mic Drop. Dit nummer hielp hen in de Top 40-hits te komen. Ze waren de eerste k-popband die ooit de Top 40 haalde. Dit nummer is gewoon een andere manier waarop ze een geweldige naam voor zichzelf hebben gemaakt en hebben laten zien hoe hun veelzijdigheid loont.

5 BTS en de AMA's

BTS had hun eerste live-optreden op televisie tijdens de AMA's, en ze rockten het. De fangezangen waren kakofonisch en je kon niet anders dan mee te juichen. De boyband en hun fans wisten dat dit een enorm moment was en dat het echt liet zien hoe BTS een band van pioniers is in de k-pop-industrie. Ze brachten hun hit DNA ten gehore en rockten het theater. Hun choreografie en zang waren op punt, ondanks de zenuwen die ze misschien hebben gevoeld. Ansel Elgort was erbij en had zoveel plezier dat hij een grote fan van BTS werd. Dit optreden bracht hen officieel in de mainstream popcultuur in de Verenigde Staten.

4 Spetterende interviews in Amerika

Aangezien deze k-popband in Korea geworteld is, spreken de meeste leden alleen Koreaans. RM, de groepsleider, is de enige die volledig vloeiend Engels spreekt. Dit betekent dat hij zijn medebandleden moest vertegenwoordigen en spreken bij alle interviews en perstours die BTS bijwoonde. Deze druk had hem kunnen doen barsten, maar dat gebeurde niet. Zijn bandleden steunden hem op alle mogelijke manieren, en het hielp hen zeker de uitdagingen aan te gaan die gepaard gingen met geïnterviewd worden.

3 Het BTS-LEGER

The ARMY is de naam die wordt gegeven aan de fanbase voor BTS. ARMY omspant internationaal en heeft honderdduizenden, zo niet miljoenen leden. Ze verenigden zich toen hun favoriete k-popband genomineerd werd voor awards. Ze zouden de hele nacht door trekken, meerdere sociale media-accounts maken en zelfs speciale stemalgoritmen maken om BTS te helpen prijzen te winnen en te slagen in de Verenigde Staten en daarbuiten. Ze deden hun best om BTS-inhoud toegankelijk te maken door talloze video's te ondertitelen en interviews opnieuw te typen. Er is geen andere band in de geschiedenis die zulke toegewijde fans op deze grote schaal heeft.

2 DNA-muziekvideo

DNA is tot nu toe een van de populairste nummers van BTS. Dit nummer alleen al toonde de veelzijdigheid die elk bandlid had in hun zang. Het nummer is vrolijk, maar heeft ook serieuze momenten. De video laat alleen maar de veelzijdigheid van de band zien. Ze hebben een ongelooflijke choreografie in elke muziekvideo, maar de DNA-muziekvideo is ongeëvenaard. Ze toonden hun danstechnische vaardigheden terwijl ze hun persoonlijkheid toonden. Er waren geen "cookie-cutter" momenten in de video. Het geheel is hypermodern en het laat echt zien hoe BTS een van de meest veelzijdige boybands in de geschiedenis van de muziekindustrie is.

1 Achter de schermen Inhoud

Hoeveel muzikanten, laat staan boybands, ken je die willen dat hun fans een kijkje in hun leven krijgen buiten het podium? Niet heel veel. BTS is anders. Ze filmen achter de schermen content en dagelijkse vlogs om hun fans te laten zien wie ze zijn buiten hun optredens. Fans krijgen exclusieve content te zien, zoals repetities. Deze video's geven de ARMY een gevoel van intimiteit en verbinding met de bandleden die andere bands gewoon niet hebben. Ze krijgen ook te zien dat elk lid van BTS andere interesses heeft dan muziek, en dat ze allemaal op hun eigen manier getalenteerd zijn.

Aanbevolen: