Terry Crews gelooft dat Chris Rock 'Saved Hollywood' is na Oscar Slap

Inhoudsopgave:

Terry Crews gelooft dat Chris Rock 'Saved Hollywood' is na Oscar Slap
Terry Crews gelooft dat Chris Rock 'Saved Hollywood' is na Oscar Slap
Anonim

Het is een maand geleden sinds de beruchte Oscar-klap, en verschillende beroemdheden blijven partij kiezen in de situatie. Velen hebben in de eerste plaats de kant van Chris Rock gekozen, waarbij de actie van Will Smith als kinderachtig en overdreven werd beschouwd. Acteur Terry Crews blijft echter neutraal, vooral omdat hij bevriend is met zowel Rock als Smith.

Crews opende onlangs voor The Hollywood Reporter om over de kwestie te praten, waarop hij zei dat Rock "Hollywood heeft gered" met zijn vermogen om zijn kalmte te bewaren tijdens de live-uitzending na Smith. "Als ik terugkijk, door wat Chris deed, door gewoon te besluiten alles bij elkaar te houden, denk ik dat het op veel manieren Hollywood heeft gered", legt Crews uit."Want als er een vechtpartij op dat podium zou zijn geweest, weet ik niet of Hollywood ooit nog respect zou hebben gekregen, weet je? Het is moeilijk voor te stellen wat er zou zijn gebeurd."

De acteur sprak met media om zijn aankomende boek, Tough: My Journey to True Power, te promoten. Zijn memoires zijn langverwacht geweest en het wordt het derde boek van Crews. Zijn andere twee boeken die nu te koop zijn, zijn Terry's Crew en Manhood: How to Be a Better Man-or Just Live with One. Hij en zijn vrouw schreven ook een audioboek met de titel Stronger Together: How Fame, Failure and Faith Transformed Our Lives.

De acteur geeft toe dat hij slechter doet dan Smith

Hoewel hij applaudisseerde voor hoe Rock zich gedroeg na de klap, gaf Crews toe dat het meer dan alleen een klap zou zijn geweest als hij het vroeger was geweest. "Zowel Will Smith als Chris Rock zijn dierbare, beste vrienden van mij", zei hij. "Ik hou van ze allebei als broers, maar er was een tijd in mijn leven [waar] ik op dat moment Will Smith was, en laat me je vertellen, ik heb erger gedaan dan Will."

Crews stond bekend om zijn moeilijke jeugd, aangezien hij en zijn broers en zussen opgroeiden in een turbulent huishouden. Zijn vader was een alcoholist en misbruikte zijn moeder meermaals. Sindsdien heeft hij zijn verleden achter zich gelaten en staat hij bekend als een fervent huisvader met zijn vrouw en vijf kinderen.

Hij heeft sindsdien de situatie van beide kanten bekeken

Omdat hij bevriend is met beide acteurs, heeft de Brooklyn Nine-Nine-ster ervoor gezorgd dat hij ernaar kijkt door de ogen van Rock en Smith. Hij kon het echter nog steeds niet helpen, maar hij vertelde hoe trots hij was op Rock. "Ik denk dat het een wonder was wat Chris deed. Echt waar. Ik kon zijn houding op dat moment niet geloven. Ik dacht, heilige koe, we zijn hem veel verschuldigd." Crews heeft ook gesproken over hoe hij Smith op dat moment kon begrijpen en dat het niet juist zou zijn om hem te demoniseren.

Naast zijn nieuwe boek, is Crews druk bezig voor de camera en bereidt hij zich voor om te schitteren in de komende televisieserie Tales of the Walking Dead. Ook op zijn Instagram kon hij zijn vreugde niet bevatten over het nieuwe seizoen van America's Got Talent, waarop hij als presentator zal terugkeren. Het seizoen gaat op 31 mei in première.

Tough: My Journey to True Power zal op 26 april overal in de winkels verschijnen. Mensen kunnen zijn boek vooraf bestellen op Amazon of een website van een boekhandel.

Aanbevolen: