Dit is wat Britney Spears gelooft dat het "het slechtste ding" is dat ze in haar carrière heeft gedaan

Inhoudsopgave:

Dit is wat Britney Spears gelooft dat het "het slechtste ding" is dat ze in haar carrière heeft gedaan
Dit is wat Britney Spears gelooft dat het "het slechtste ding" is dat ze in haar carrière heeft gedaan
Anonim

Britney Spears is een van de meest iconische zangeressen van de moderne tijd. Spears wordt vaak de Princess of Pop genoemd en heeft sinds haar debuut eind jaren '90 een leger van fans opgebouwd. Met klassieke hits als 'Toxic' en 'Womanizer' onder haar riem heeft Spears zichzelf gevestigd als een kracht waarmee rekening moet worden gehouden. Geruchten hebben gesuggereerd dat een biopic over haar leven misschien zelfs in de maak is, met Margot Robbie in gesprek om de hoofdrol te spelen.

Voor alle briljante en gedenkwaardige hoogtepunten in de carrière van Spears door de jaren heen, zijn er ook momenten geweest waarvan ze wenste dat ze nooit hadden plaatsgevonden. Terugkijkend op haar tijd in de schijnwerpers, heeft de superster toegegeven dat er één ding is dat ze als het ergste beschouwt dat ze in haar carrière heeft gedaan. Lees verder om erachter te komen van welke stap Britney Spears spijt heeft in haar carrière en die ze nooit meer zou doen.

‘Britney en Kevin: chaotisch’

In 2005 speelde Britney Spears in haar debuutrealityserie, getiteld Britney and Kevin: Chaotic. De show legde haar leven vast met haar toenmalige man, Kevin Federline, met wie ze in 2004 trouwde. Critici waren niet onder de indruk van de show, die na slechts vijf afleveringen werd geannuleerd.

In een interview met The Telegraph in 2013 gaf Spears toe dat de show "waarschijnlijk het ergste was dat ik in mijn carrière heb gedaan". Ze vertelde de verslaggever ook dat ze zoiets nooit meer zou doen.

De ster legde verder uit dat er meer naar haar werd gekeken (ten tijde van het interview in 2013) dan toen ze een relatie had met Federline, en voegde eraan toe: "Er zijn nu meer verwachtingen van mij, niet alleen in termen van wat ik doe, maar ook in termen van wie ik ben."

Hoewel de relatie van Spears met Federline rotsachtig was, is haar ex onlangs naar buiten gekomen om de popster te steunen die haar conservatorium beëindigt.

Haar relatie met Kevin Federline

Het is duidelijk dat Spears spijt heeft van het tv-programma dat ze met Federline deed. Hoewel zowel fans als de media meer van Britney Spears gaan verwachten naarmate ze ouder wordt, zorgde haar relatie met Federline voor intensief media-onderzoek en maakte de zangeres een doelwit van paparazzi-stalking.

In mei 2005 was de belangstelling voor het koppel ongekend hoog en debuteerde de realityshow op UPN. In het bijzonder belichtte de show de opvoedingsstrategieën, betrokkenheid en bruiloft van Spears en Federline.

Na in 2005 en 2006 twee kinderen te hebben gekregen, scheidden respectievelijk Sean Preston en Jayden James, Spears en Federline in 2007 officieel en kwamen overeen om gezamenlijk de voogdij over hun zonen te delen.

Haar relatie met Justin Timberlake

Hoewel haar relatie met Kevin Federline misschien wel haar meest beruchte is, kreeg een van haar eerdere relaties ook veel media- en fan-aandacht. In 1999 begon Spears te daten met collega-popster Justin Timberlake, die toen ook aan het begin van zijn carrière stond.

Tussen 1999 en 2002, toen ze ermee ophielden, werden Spears en Timberlake beschouwd als pop-roy alty's. Toen ze uiteindelijk uit elkaar gingen, volgde een reeks uit elkaar vallende anthems, waaronder Timberlake's 'Cry Me a River', dat verscheen op zijn debuutalbum solo 'Justified'.

Sommige fans geloven dat het daten van Timberlake begin jaren 2000 een positieve invloed had op de carrière van Spears. Er waren verschillende andere grote momenten in haar carrière die nu worden beschouwd als een van de meest opwindende hoogtepunten, waaronder haar optreden bij de Video Music Awards 2003.

De Madonna-kus

Voor Madonna's openingsoptreden op de VMA's van 2003 nodigde ze Britney Spears, Christina Aguilera en Missy Elliott uit op het podium. Tijdens het optreden met Madonna's single 'Hollywood', deelde ze een kus met Spears (en Aguilera) die de krantenkoppen over de hele wereld haalde.

Kort na de stunt bracht Spears haar langverwachte album 'In the Zone' uit. Een van de nummers, 'Me Against the Music', bevatte Madonna, wat de professionele relatie van de twee popsterren verder versterkte.

Haar Circus Tour

Haar kus met Madonna was misschien wel een van de beroemdste momenten van Britney Spears. Maar fans geloven dat een nog indrukwekkender moment in haar carrière haar Circus Tour was, waaraan ze in maart 2009 begon voordat ze in november van dat jaar voltooide.

De show, die wereldwijd bijna 100 locaties aandeed, toonde haar grootste hits van zes albums. Het was vooral betekenisvol voor fans omdat het de comeback van Spears betekende uit haar moeilijke verleden.

Heeft ze spijt van 'Crossroads'?

In haar interview in 2013 met The Telegraph, nadat ze had onthuld dat haar realityshow met Kevin Federline de grootste spijt van haar carrière was, bevestigde Spears dat ze niet zulke gevoelens had voor de film Crossroad s uit 2002, die slecht werd ontvangen door critici.

De zangeres vertelde de verslaggever gretig dat ze de film nog steeds leuk vindt, waarin ze samen met Tarryn Manning en Zoe Saldaña speelde.

Aanbevolen: