Wie is '13 Reasons Why'-ster Dylan Minnette aan het daten?

Inhoudsopgave:

Wie is '13 Reasons Why'-ster Dylan Minnette aan het daten?
Wie is '13 Reasons Why'-ster Dylan Minnette aan het daten?
Anonim

Acteur Dylan Minnette werd beroemd dankzij zijn hoofdrol in het Netflix-tienerdrama 13 Reasons Why, dat in maart 2017 in première ging. In de show speelde Minnette Clay Jensen, en hij speelde naast Katherine Langford, Christian Navarro, Alisha Boe, Brandon Flynn en Justin Prentice. Het laatste vierde seizoen van de show werd uitgezonden in 2020 nadat de show was geannuleerd. De show was gebaseerd op de roman Thirteen Reasons Why uit 2007 van auteur Jay Asher.

Vandaag nemen we het liefdesleven van Dylan Minnette onder de loep. Wie is de vriendin van de acteur, hoe hebben ze elkaar ontmoet en hoe lang zijn ze al samen? Blijf scrollen om erachter te komen!

9 Dylan Minnette dateert al meer dan drie jaar met Lydia Night

Volgens Who's Dated Who is Dylan Minnette sinds oktober 2018 aan het daten met Lydia Night. Op haar meest recente verjaardag plaatste Dylan dit op Instagram: "Ze is de sterkste, meest medelevende, meest inspirerende en liefhebbende persoon die ik' Ik heb het ooit gekend, en ze helpt me om met volledig gemak en vertrouwen door het leven te gaan. Niets zou hetzelfde zijn zonder haar."

8 Dylan Minnette en Lydia Night werden voor het eerst samen gespot in een Halloween-themapark

In oktober 2018 werden Dylan Minnette en Lydia Night samen gespot op de Halloween-thema Knott's Scary Farm in Buena Park, Californië.

Hier is wat een bron voor E! Het nieuws onthulde destijds: "Dylan en Lydia werden op 6 oktober gezellig gespot in Knott's Scary Farm. De twee hielden elkaars hand vast en op een gegeven moment wreef Dylan over haar rug. Ze wisselden een paar kusjes uit buiten een van de doolhoven."

7 Dylan Minnette en Lydia Night werden officieel nadat ze 18 was geworden

Toen Lydia Night op 13 oktober 2018 18 werd, plaatste Dylan Minnette een foto van hem en haar samen op sociale media om haar een gelukkige verjaardag te wensen. Dit was de eerste foto die het stel samen op sociale media deelde, waarna ze regelmatig op elkaars feeds verschenen.

6 Hoe oud is Lydia Night?

Lydia Night werd geboren in 2000 in de stad New Orleans, maar groeide op in Santa Monica in Los Angeles, Californië. Lydia is 21 jaar oud, terwijl Dylan momenteel 25 jaar oud is - wat betekent dat de twee een leeftijdsverschil van vier jaar hebben.

5 Lydia Night is ook een muzikant

Naast acteren staat Dylan Minnette ook bekend als een getalenteerde muzikant. The 13 Reasons Why ster is de zanger en gitarist van de muziekband Wallows. Het lijkt alsof muziek iets is waar hij en Lydia Night een band over hebben, want zij is ook een muzikant. Dylan Minnette's vriendin is de zanger en songwriter van haar Californische punkrockband genaamd The Regrettes. Voorafgaand aan The Regrettes was Lydia Night ook de leadzangeres en gitariste van pop-rockbands Pretty Little Demons en LILA, en ze werkt regelmatig samen met het rockduo Dead Man's Bones.

4 Lydia Night heeft meerdere albums uitgebracht

Lydia Night is misschien pas 21 jaar oud, maar de muzikant heeft zeker veel ervaring in de muziekindustrie. Met de band Pretty Little Demons bracht ze in 2014 het studioalbum Unknown Species uit en in 2013 de EP Flowers. Met haar huidige band The Regrettes bracht Lydia Night drie studioalbums uit - Feel Your Feelings Fool! in 2017, hoe hou je van? in 2019 en Verdere Vreugde in 2022; evenals twee EP's - Hey! in 2015 en Aandachtzoeker in 2018.

De muzikant was ook te horen in het nummer "Dasher" van Gerard Way in 2018 en in het nummer "Wedding Bell Blues" van Morrissey in 2019. Lydia Night heeft beslist meer ervaring in de muziekindustrie dan haar vriend Dylan Minnette wiens band Wallows heeft tot nu toe één studioalbum en drie EP's uitgebracht.

3 Dylan Minnette en Lydia Night delen regelmatig leuke foto's op Instagram

Dylan Minnette en Lydia Night hebben hun volgers veel schattige Instagram-momenten gegeven. Iedereen die hen volgt, weet dat ze er geen probleem mee hebben om een glimp van hun relatie op sociale media te delen, en de twee lijken zeker een zeer sterke relatie te hebben.

2 Dylan Minnette en Lydia Night gaan vaak uit eten en lunchen in Los Angeles

De acteur en zijn vriendin worden regelmatig gespot in Los Angeles. Zowel Dylan Minnette als Lydia Night lijken een hechte sociale kring te hebben, aangezien ze vaak worden gezien terwijl ze met elkaar en met vrienden eten.

1 Dylan Minnette en Lydia Night hebben een beroemde vriendenkring

Zowel Dylan Minnette als Lydia Night hebben veel beroemde jonge vrienden die ook in Los Angeles wonen. De twee zijn bijzonder hecht met de broer van Billie Eilish, Finneas. Afgezien daarvan zijn ze natuurlijk ook bevriend met de meeste co-sterren van Dylan Minnette uit 13 Reasons Why.

Aanbevolen: