Hier is wie Nick Robinson echt aan het daten was voor vriendin Samantha Urbani

Inhoudsopgave:

Hier is wie Nick Robinson echt aan het daten was voor vriendin Samantha Urbani
Hier is wie Nick Robinson echt aan het daten was voor vriendin Samantha Urbani
Anonim

Nick Robinson is een veel beter vriendje in het echte leven dan hij op het scherm speelt. Hij werd beroemd door de titulaire rol in Love, Simon, dus hij heeft een aantal behoorlijk epische YA-romantiektrucs in petto, en ze hebben zeker hun vruchten afgeworpen omdat hij er een gewoonte van heeft gemaakt om voor zijn medesterren te vallen. Aanvankelijk was Nick in 2016 romantisch gekoppeld aan Chloë Grace Moretz, nadat het paar samen The 5th Wave had gefilmd. Later deden geruchten de ronde dat hij en zijn Melissa & Joey-collega, Taylor Spreitler, elkaar zouden zien.

Maar sinds begin 2020 gaat hij graag uit met een mysterieuze vrouw die hij nooit heeft genoemd, ondanks het feit dat hij in een paar interviews heeft laten vallen dat hij niet vrijgezel is. Dus nam ze het heft in eigen handen en maakte ze Instagram officieel. De huidige vriendin van de acteur is Samantha Urbani. Samantha zit in een band en gaf Nick de vriendjestitel in een bericht van november 2020.

Met wie was Nick Robinson aan het daten vóór Samantha Urbani?

Sinds Samantha hun relatie officieel heeft gemaakt, schuwt ze het niet om wat liefde voor een significant ander te delen. Maar hier wordt het raar. Hoewel het publiek niet weet hoe ze elkaar hebben ontmoet, melden verkooppunten dat ze al twee jaar samen zijn. Geen wonder dat ze er zo comfortabel uitzien bij elkaar! Hopelijk blijven ze fans in hun leven laten kijken met nog meer schattige foto's.

Wat betreft zijn ex-vriendinnen, de acteur is notoir stil over zijn privéleven. Toch gingen er eerder geruchten dat hij een relatie had met Taylor Spreitler en Chloë Moretz op basis van posts op sociale media en mediabeelden zoals Paris Fashion Week. De geruchten werden echter nooit bevestigd.

De enige meisjesfans die zeker weten dat de acteur aan het daten is, is de muzikant Samantha Urbani. Aan de andere kant leidde het succes van Love, Simon tot een reeks filmrollen voor Nick, waaronder Philip Chase in Strange but True en de Amerikaanse darknet-operator Ross Ulbricht in Silk Road. Laten we zijn acteercarrière eens nader bekijken.

Nick Robinson heeft consequent toewijding getoond aan al zijn rollen

Nick werd geboren in maart 1995 in Seattle, Washington. Hij is de oudste van vijf broers en zussen met twee extra halfbroers en zussen uit het vorige huwelijk van zijn vader. Hij studeerde af aan de Campbell Hall School in 2013 en werd toegelaten tot de New York University's College of Arts & Science, waar hij zijn professionele debuut maakte op 11-jarige leeftijd.

Nick speelde in een toneelbewerking van Dickens' roman A Christmas Carol. Nick werd tijdens zijn optreden opgemerkt door talentscout Matt Casella en werd aanbevolen aan LA-bureau Savage, dat hem later tekende. Hoewel Nick op het witte doek zou schitteren, zette hij zijn toneelwerk voort, meest recentelijk met een optreden in 2019 in To Kill a Mockingbird in het Broadway Shubert Theatre.

De acteur speelde Jem Finch, die hij oorspronkelijk speelde in Seattle Theatre in 2007. Nick toonde toewijding aan al zijn rollen en leerde de ukelele spelen voor zijn theatervoorstelling in 2009 in A Thousand Clowns. In 2010 werd Nick gecast in ABC Family sitcom Melissa & Joey, waarin hij Ryder Scanlon speelde, de neef van Melissa Joan Hart's personage, die hij zou spelen tot de annulering van de show in 2015.

Melissa Joan Hart is niet zijn enige beroemde tante op het scherm. Tijdens Nick's 2015-rol in Jurassic World bezocht zijn personage een tante, gespeeld door Bryce Dallas Howard. Tijdens zijn vijf jaar in de show Melissa & Joey breidde Nick zijn portfolio uit met een reeks andere acteerprojecten. In 2012 speelde hij in het Disney-komedie-drama Frenemies naast Zendaya en Bella Thorne. In hetzelfde jaar werd hij gecast in de hoofdrol van Jordan Vogt-Roberts' coming-of-age-drama The Kings of Summer.

'Love, Simon': de film die Nick Robinson naar internationale roem heeft gekatapulteerd

Van 2013 tot 2016 speelde Nick in Jurassic World, The 5th Wave en Being Charlie. In 2017 speelde hij in Krystal samen met het romantische drama Alles, alles. Maar het was in 2018 toen Nick schitterde in zijn eerste baanbrekende rol als het titelpersonage in Love, Simon, dat bekendheid kreeg als een van de eerste films waarin de nadruk lag op een homoseksuele tienerroman.

Nick speelt Simon, een middelbare schooljongen die homo is maar nog steeds in de kast zit. De film volgt zijn strijd om familie en vrienden in evenwicht te brengen met de afperser die hem dreigde uit te delen aan de hele school, terwijl hij ook probeerde de identiteit te achterhalen van de anonieme klasgenoot op wie hij online verliefd is geworden.

Met een wereldwijde brutowinst van 66,3 miljoen dollar, staat de film op de 15e plaats in de meest winstgevende romantische tienerfilms sinds 1980. Nick werd genomineerd voor negen prijzen en won er vier, waaronder de Rising Star Award op het Maui Film Festival en Choice Movie Ship bij de Teen Choice Awards, die hij deelde met zijn co-ster Keiynan Lonsdale.

Veel fans vragen zich af of de acteur in het echte leven homo is. Hoewel het sommige fans van de film misschien teleurstelt, bevestigde Nick dat hij hetero is tijdens een interview met The Ellen DeGeneres Show. Hoewel Nick zelf geen homo is, kwam zijn broer naar hem toe tijdens het filmen van Love, Simon.

Aanbevolen: